פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים אחרי חודש שימוש עדין בנקסוס 4, אין לו יותר פונקציית רתת למרות שלא הפלתי אותו ולא הכיתי. ניסיתי דרכים הבאות לפתור בעיה:1. הפעלה מחדש2. לחיצה על כפתור POWER ובחירת פונקציה רק רתת3. התקנת אפליקציה POWER TOGGLES והפעלת רק רתת4. הפעלת מצב SAFE MODEשום דבר לא עזר. מה עליי לעשות? תודה.
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים מחבר יש עידכון לאנדרואיד 4.4.2Android KitKat? שמעתי דברים לא כל כך טובים עליו... מה הסיכוי שזה יפתור בעיה?
פורסם 2014 בפברואר 2811 שנים מחבר אפשר לפחות לדעת באיזו אפליקציה להשתמש בשביל גיבוי? צריך לגבות:1. מסך בית, קיצורי דרך ווויג'טים2. אנשי קשר3. ססמאות לרשתות אלחוטיות4. הגדרות סמארטפון5. נתונים של אפליקציות6. סיסמאות של דפדפנים ובוקמארקס7. חשבונות אימייל
פורסם 2014 במרץ 111 שנים מחבר הפעולות שננקטו:1. איפוס סמארטפון2. שידרוג ל-4.3תוצאות: רטט לא פעילסיכום: הבאת מכשיר שבאחריות לחנותתודה לכולם
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים מחבר דיברתי עם ELINE שמהם קניתי מכשיר ואמרו לי להביא למעבדה שלהם. כששאלתי אם ניתן לקבל מכשיר זמני, אמרו לי שבמקרים נדירים ניתן אבל הם יעשו כל המאמץ על מנת לפתור בעיה בהקדם האפשרי. זה כמובן תגובה סטנדרטית ששומעים היום בכל מקום ובסוף יכולים לחכות יותר מהובטח לנו כמובן. זה משהו שאני לא רוצה להתקל בו ורוצה לדעת אם מישהו פה חווה במקרה כזה ומסר מכשירו למעבדה.• האם קיבלתם לרוב מכשיר זמני?• אם לא, האם קיבלתם פתרון כמו תיקון בזמן ולא חיכיתם שבועות בלי מכשיר?• אם לא היה ניתן לתקן מכשיר, קיבלתם מכשיר חדש בזמן ללא מריחות?• האם יש דבר כזה כמו השכרת מכשיר סלולארי?• האם כדאי לקנות מכשיר נוסף שישרת בתור רזרבה?
פורסם 2014 במרץ 1411 שנים אם יש לך ביטוח, אז אפשר לבקש מכשיר זמני, אבל זאת אחריות, לא שמעתי על מימוש אחריות שבגללו הביאו מכשיר חלופי.
פורסם 2014 באפריל 1011 שנים מחבר מחר הולך לחנות לבקש לטפל בתקלת רטט. יקחו אותו למעבדה ולא בטוח יתנו לי מכשיר זמני.אני צריך לדעת דרך לגיבוי מהיר שיהיה לי לפני שאני נוסע לחנות כי שם אני אעשה איפוס אםיבקשו ממני למסור מכשיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.