עבור לתוכן

חג שמח לכולם - הת'רד הרשמי.

Featured Replies

פורסם

חג שמח ובטוח לכל משתמשי הפורום ובית ישראל.

פורסם

חג שמח

פורסם

חג נהדר חג ניפלא ואפילו סימלי יציאה מעבדות לחרות: ממש כמו שפעם לפני שהיו אתרי חומרה בילתי תלויים הינו עבדים התלויים

בידע ובמיפרט שחברות המחשבים היו מאכילות אותנו ועכשיו אנחנו בחרות לא עוד חוסר אינפורמציה המוביל לבזבוז כסף אחזבה וקניית מחשבי קבר....

:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos:

נ.ב מישהוא עשה בעור חמץ במחשב או לפחות ניקה את כל האבק מבפנים באופן יסודי ??????????.

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

יש פרורי אוכל במיקלדת גם את זה צריך לנקות.........

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

פסח שמח וכשר לכולם..............

פורסם

פסח שמח!

פורסם

אל תזכירו נקיונות...יש לי סיוטים בכל פעם שאני שומעת את המילה הזאת אחרי 4 ימים של נקיון..

בכל מקרה-חג שמח וכשר לכולם! ;D

פורסם

נקיון? מה זה בכלל?

אני אהב את דיר החזירים שלי(החדר).

פורסם

תתחילו בסדר

למה יש עדיין אנשים ברשת

פורסם

אני לא הולך לשום סדר, אצלי זה אי-סדר.

פורסם

מישהו רואה ערוץ 2? יש פצצה של תוכנית :P

פורסם

מישהו רואה ערוץ 2? יש פצצה של תוכנית :P

הנבלות פגעו בצדו הצפוני של מלון-פרק בנתניה. באיזור רחבת-הריקודים (לאירועים), ובכלל, איפה שאוכלים.

זה לא היה כזה קרוב אלי, אני גר בנתניה, אך זה היה מספיק קרוב בשביל לשמוע את הפיצוץ מביתה של סבתי.

בכל זאת, חג-פסח -"כשר ושמח" לכולכם. >תהינו< מהחג!!

פורסם

חג שמח וכשר לכולם!!!

אין על הלחמניות מקמח מצה שאמא שלי אפתה! (הרגשתי צורך עז לחלוק זאת איתכם....תקנאו!!! ;D)

פורסם

חג שמח וכשר ומבורך ומקושט ומשמין ומגניב לכולם!

פורסם

אוף-פסח חג בכלל לא כיפי-גם מנקים, גם אוכלים מצה וגם מפוצצים בעבודות ושיעורי בית...

אז תחשבו על כל אלה ותמשיכו להנות מהחופש! :-/

פורסם

גם כשיש בגרויות...

לא כולם לומדים..... ;D :-/ ;D :-/ ;D :-/ ;D

פורסם

חג שמח וכשר לכולם!!!

אין על הלחמניות מקמח מצה שאמא שלי אפתה! (הרגשתי צורך עז לחלוק זאת איתכם....תקנאו!!! ;D)

היי!

גם אמא שלי אפתה כאלו!

זה הדבר הכי טעים בעולם! לפחות בפסח....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים