עבור לתוכן

צריך עזרה בהתקנה של כרטיס קול נוסף

Featured Replies

פורסם

בקיצור, החלטתי לקנות ג'ויסטיק אבל שמתי לב שאני לא מוצא את כניסת ה-game port על לוח האם שלי (epox 8rda+) ולכן קניתי כרטיס קול נוסף, לא משהו מהודר (genius liove maker 5.1) אבל הבעיות התחילו ברגע שרציתי להתקין אותו. בהתחלה פשוט חירתי אותו והתקנתי לו את הדריברים אבל כמובן שהוא עשה בעיות, ניתקתי, לא הצלחתי למחוק (uninstall) את הדריברים שלו אז עשיתי סיסטם ריסטור (xp) וניתי לבטל את הכרטיס קול הפנימי (תחילה ע"י סימון 'disable' ב'device manager' וגם דרך הביוס) אבל לא צלחתי...אני עושה משהו לא נכון? אני אשמח אם מישהו יתן לי רשימה מפורטת של דברים שיש לעשות על מנת לסיים את הסיוט הזה (4 שעות נשרפו לי אתמול על זה) :cwm31:

פורסם

הסיוט הזה היה נגמר הרבה יותר מהר ובלי כסף מיותר אם הייתה בא לכאן ושואל איך אתה שם GAMEPORT!!!!

יש לך על הלוח , בקר GAMEPORT , פשוט לא היה איפה לשים אותו בREAR PANEL , הייתה צריך לקבל BRACKET עם הלוח שמעביר את הGAMEPORT....

אם לא קיבלת , פשוט תשלח אימייל לאיפוקס או תבקש מהיבואן כאן בארץ את הBRACKET הקטן הזה ותהיה מסודר!

קוראים לו GAMEPORT and COM1 Bracket....

תהנה.

פורסם
  • מחבר

באמת נראה לי קצת מוזר שאין game port...עכשיו אני לפחות יועד מה לחפש, תודה :biggthumpup:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים