פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים זכרון המחשב Physical Memory עובד על כ-30 אחוז אף יותר.אני עובד עם WIN 7 - 64BITזכרון 8GBאמרו לי שיכול להיות שזה וירוסאז עשיתי בדיקה של AVG לאחר מכן עשיתי בדיקת Malwarebytes Anti-Malware אשר מצא כמה דברים אשר הסרתימה ניתן עוד לעשות? - לפעמים שאני מפעיל משחקים הם קורסים לי עקב מחסור בזכרון.(צירפתי תמונת מסך של ה- TASK MANAGER)תודה לעוזרים, משה
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים לא רואה שום דבר חריג.27 אחוז כשחלונות רצה לבדה זה נורמלי לגמרי עם 8 גיגה.
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים מחבר לא ידעתי , תודה לכם, העניין הוא שלפעמים שהמחשב מטפס לכיוון ה-40-50 אחוז ואז אני מנסה לשחק במשחק (BORDERLAND 2) המשחק עולה ואז קופא.ולפחות כמה פעמים קיבלתי הודעה על מחסור בזכרון.
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים מחבר צירפתי תמונת מסך כי לא הייתי בטוח אם לבדוק את ה"זכרון הוירטואלי" ב-Directx שבו רשום ה-PAGE FILE או דרך המאפיינים ב"מחשב שלי" בו מוגדר ה- PAGING FILE בטאב של ה* VIRTUAL MEMORY(נתון שאני לא בטוח אם הוא חשוב או לא כונן C שלי הוא SSD 120GB)
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים מחבר 1. זה משנה אם אני אעשה זאת בכונן C או ב- D?2. ב-CUSTOM כמה לקבוע INITIAL וכמה לקבוע ב- MAXIMUMתודה רבה
פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים עדיף על הSSD.\אתה יכול לקבוע מינימום כמה שאתה רוצה, ומקסימום נסה 1-2GB.או אפשר לקבוע את שניהם 1-2GB.זה לא באמת משנה.לפחות בדרך השניה תמיד תדע באופן מדויק יותר כמה מקום ריק נשאר לך, בלי שהוא ישתנה מדי פעם(לטובה או לרעה). נערך 2014 בפברואר 2711 שנים על-ידי Art Tatum
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.