פורסם 2004 במרץ 421 שנים וואי לא מכיר את המאוורר הזה (ואת שיטת הקירור הזו) אבל הוא נראה טוב וחזק!המאורר זה מאורר לדים של קולרמאסטר או טרמלטק נדמה לי קולרמאסטראיזה שיטת קירור? זה סינק של טרמלטק (שמגיע עם הסליינט באסטר)והרבע עיגול הזה שמפנה את המאורר הצידה זה רק חתיכת פלסטיק עקומה של טרמלטק
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר מאורר CollerMaster השאר כמו ש-locos אמר. אני מתכוון מתישהו להחליף את כל העסק ב-ALX-800 ואז נראה עד כמה זה טוב. אפשר לשלוח ל-TT תמונות אני בטוח שהם יתלהבו מהקומבינה
פורסם 2004 במרץ 421 שנים רק תחבר סמארט פאן לפני שאתה שולח להם את התמונה הם לא יתלהבו ממאורר של coolermaster ודרך אגב עד כמה שידוע לי הסינק SP97 עולה כפול מהסינק שאתה חושב לקנות אבל זאת השקעה טובה...
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר כן אבל אם אין קירור מספיק במארז הוא לא יעיל במיוחד בקיץ :cwm29:תראה כאן:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=62831
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר חזקים ומרעישים !! אם אני עובר את החצי איתו כל השולחן מתחיל לרקוד זה כאילו פתחו מייבש שער עם דרייר ביחד :o דרך אגב locos התמונה שלך וה-sig התקרשו. אני שמתי את התמונות באתר הזה (פשוט מעולים). http://photobucket.com
פורסם 2004 במרץ 521 שנים עבודה יפה!!!תגדי לי לחתוך את הכבלים היתה עבודה קשה? אני גם רוצה לעשות סידור כבלים אבל מפחד להרוס אותם (את אלו של ה IDE). שאלה נוספת בעזרת מה עשיתה את החורים בדלת למאוררים?
פורסם 2004 במרץ 521 שנים ובקשר לתמונות שלי.. במשך כל הלילה אינטרנט זהב סגרו לנו את האחסון כי היה להם התקפות פאקטים או משהו...
פורסם 2004 במרץ 521 שנים יצא פשוט מעולה ! וצריך כמו שאמרו חלון אם אתה רוצה וגרילים למאווררים שלא יראו את החיתוך שהתעקם טיפה
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר Lethal - הכבל floppy היה קלי קלות גידים עבים. הIDE יותר קשה, מה שהכי עזר לי זה בזמן החיתוך זה להרחיק את הגידים שמפרידים. ככה החתך נשאר בבידוד. אם בכל זאת זה מתחיל לברוח (וזה קורה) תעצור מיד ותתחיל קצת אחרי הקטע שברח. ואחר כך כדאי גם לבודד אזורים שגיד נחשף עם מסקינטייפ. החורים הם עם מקדח כוס 78. Ecalip$ הקטע שנראה קצת עקום זה קטע שבסוף נשאר לי חתיכה קטנה ופשוט קיפלתי עד שנשברה. מסתבר שצריך מקדחה שלא עולה 80 שח בשביל עסק כזה
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים על כמה הטמפ' אצלך אחי?ואיפה החבאת את כל החוטים (אני גם רוצה לסגר את הכבלים אצלי במארז אני רק לא יודע איפה להחביא אותם...)??תודה , ויצא לך ממש יפה קבל ח"ח גדול!!מחכה לתשובה...
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים למה שלחת את אותה ההודעה פעמיים?? (אולי בטעות.. כי טעויות קורים ולי זה קרה גם)אז תמחק אחת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.