פורסם 2004 במרץ 121 שנים Pretty basic stuff but i still wuv it ;D What i added: Rounded cables 2 door fans 40 mm NorthBrifge fan Neat and ordered, no cables running around The TT ductmod is soo sexy!! who cares if it helps cooling Thermal Sensor from SF2 on the SB 8) Gonna move it to GPU later on Addes fans, The CPU is actually colder when the door is closed Blue blue blue
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מחבר כן חשבתי על זה. לא היה בזיגזג גרילים נורמלים, הכל היה מקושקש. בהזדמנות בPCH THX !!
פורסם 2004 במרץ 221 שנים אמרתי את זה בעבר ואני יגיד את זה שוב - זה שכל אחד אומר שהוא לא רואה ת'תמונות לא עוזר לכלום.חכו שהבנאדם יסדר, אין טעם בלכתוב מלא פוסטים על זה, אם הוא לא ראה אחד הוא גם לא יראה ת'שאר...תודה
פורסם 2004 במרץ 221 שנים מחבר Damn good for nothing but spam your e-mail and dump your pictures image hosting sites !! :boid: I hope this will live longer than 5 hours Anyway sorry for all the stress, working for now
פורסם 2004 במרץ 221 שנים יפה מאדיש מצב לקולז-אפ על ה-SF הכחול כשהוא מכובה? (במיוחד על הפוטנציומטר שלו)
פורסם 2004 במרץ 221 שנים מציע לך מאוד לעשות חלון ולצבוע את המארז בצבע שחור יפה... ולשים בחלון את שני המאוררים ולצבוע על הדלת השניה איזה סמל בצבע ניקל\כסף משהו יפה כמו BIOHAZARD או אטום וכאלו.... זה צריך לצאת פשוט מדהים.
פורסם 2004 במרץ 221 שנים Very nice, impressive.. i'm jealous Once I get my jab-tech order going.. ooooh ;D
פורסם 2004 במרץ 221 שנים מחבר Holy - I'll take some pictures of it later tonight. Stinger - I had enough for now from messing with cases steel. It killed my driller to make those holes ( 80 shekel driler, so no biggie) But still i'm not in the mood to go buy a dramel right now. MYB when i get bored again
פורסם 2004 במרץ 221 שנים למה חיברת את הדבר הזה שמסיט את המאורר של המעבד ימינה.. החתיכת ברזל הזאת של Tt .. זה נותן משהו?אני מצטרף לבקשה של HOLY לקלוז אפ על הסמארט פאן פעיל ומכובהועוד משהו שלא ממש מובן לי ב תמונה "pic2.jpg" רואים על הסינק של המעבד את המאורר הכחול עם אורות דולקים אבל המחשב מכובה (המאורר לא זז)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.