עבור לתוכן

כדאי לשדרג ל-30 מגה/100 מגה?

Featured Replies

פורסם

כרגע התשתית שלנו זו HOT והספקית היא 012.. יש לי כרגע 12 מגה, הייתי שמח אם זה היה משתדרג - מהירויות ההורדה היו טובות יותר.

כדאי? האם התוספת ל-30 מגה לדוגמה אמורה להיות גדולה? או שבכלל עדיף 100 מגה?

והבנתי שכשזה מגיע ל-30 מגה לפחות, HOT נותנת את הראוטר שלהם (HOTBOX), והבנתי שהוא לא ממש משהו..

פורסם

סביר להניח שתרגיש שיפור בהזרמה של תכני HD, ובמהירות של הורדות גדולות (HD, משחקים וכו').

השאלה היא אם השימושים האלו רלוונטיים לך. אם לא, לדעתי אין סיבה לשדרג.

הוט אכן נותנים את ההוטבוקס שהוא גם מודם וגם ראוטר. הדעה הרווחת היא שהוא גרוע בתור ראוטר, אז מומלץ להשתמש בו רק כמודם ולחבר אליו ראוטר שלך.

אגב, לא יודע כמה אתה משלם ל-012 אבל קח בחשבון שבהוטנט משלמים 20 ש"ח בחודש על כל המהירויות.

פורסם
  • מחבר

וואלה? רק 20 שקלים או ש-20 שקלים יותר?

והוטנט זו ספקית? זאת אומרת שאנחנו צריכים לעבור מ-012?

אם זה פחות ממה שאנחנו משלמים אז זה ממש כדאי לדעתי.

פורסם

כן, זו ספקית (חברת בת של הוט, מן הסתם).

20 שקלים בלבד, גם למהירות 100 מגה.

אגב, פורסם לא מזמן שהוט משדרגת בחינם את כל הלקוחות ל-30 מגה, לא יודע אם זה עדיין תקף אבל כנס לחשבון שלך באתר שלהם ובדוק אם יש כזו אופציה.

פורסם
כרגע התשתית שלנו זו HOT והספקית היא 012.. יש לי כרגע 12 מגה, הייתי שמח אם זה היה משתדרג - מהירויות ההורדה היו טובות יותר.

כדאי? האם התוספת ל-30 מגה לדוגמה אמורה להיות גדולה? או שבכלל עדיף 100 מגה?

והבנתי שכשזה מגיע ל-30 מגה לפחות, HOT נותנת את הראוטר שלהם (HOTBOX), והבנתי שהוא לא ממש משהו..

היי pxst17

שדרוג מהירות ההורדה, תתבטא בהורדת קבצים באינטרנט.

אם השימוש שלך הוא גלישה לאתרים, בדיקת מיילים וכו', מהירות של 12 מגה מספיקה ואין צורך לשדרג.

ליאור

פורסם
  • מחבר
כן, זו ספקית (חברת בת של הוט, מן הסתם).

20 שקלים בלבד, גם למהירות 100 מגה.

אגב, פורסם לא מזמן שהוט משדרגת בחינם את כל הלקוחות ל-30 מגה, לא יודע אם זה עדיין תקף אבל כנס לחשבון שלך באתר שלהם ובדוק אם יש כזו אופציה.

אוקיי..

אבל אני כרגע ב 012.. אז יש מצב ישדרגו לי בחינם לשלושים מגה אם אתקשר להוט?

איך הוטנט? היא ספקית חדשה ולא הכי מוכרת גם.. לא?

פורסם

חדשה? לא בדיוק. קיימת כבר שנתיים, והמחיר עומד על 20 ש"ח מאז הקמתה...

אני עם הוטנט כבר הרבה זמן ולא חווה בעיות.

השדרוג הוא של התשתית, אין קשר ל-012... אתה יכול להתקשר להוט, אבל נראה לי שאפשר גם לעדכן את המהירות דרך האתר (בהנחה והמבצע עדיין קיים)

אני מבין שאתה לא כ"כ מעודכן במחירים של עולם התקשורת :) תבדוק גם שאתה לא משלם יותר מדי על חבילת הסלולר שלך. גולן טלקום מציעים חבילה ללא הגבלה ב-60 ש"ח למשך שנה (ואח"כ 100 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

תגיד את זה לאבא שלי חח..

בנוגע לסלולר, אנחנו נמצאים באורנג'.. ויש לנו 4 מנויים לשלם עליהם סה"כ.. אז לא חושב שאבא שלי ממש ירצה לעבור כי הוא קיבל חבילה של 4 מנויים..

מה לשאול את אבא? כמה הוא משלם נטו ל-012?

הבעיה היא שיש לנו בבית גם מייל של 012, הוא יבוטל?

פורסם

4 מנויים של אורנג', השאלה באיזה מחיר...

היום אפשר לעבור יחד עם מספר הטלפון לחברות זולות יותר.

אם חייבים את המייל אז אפשר לשמור אותו תמורת כמה גרושים. במקרה הזה צריך לבדוק מה העלות של הספקית החדשה + המייל של 012. ולבדוק אם המחיר מתאים.

פורסם
  • מחבר

כאילו, בכל חודש אני אשלם לספקית החדשה + ל-012 על המייל שלה? כמה אתה מעריך שהם יבקשו על המייל?

פורסם

לא חבל? אפשר לעבור לשירות שלא תלוי בשום ספקית (כמו Gmail) ולעדכן את כל אנשי הקשר והשירותים שרשומים אליהם בכתובת החדשה.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אבא שלי נרשם להרבה דברים והוא פרסם את המייל של 012 שם.. כל מיני, כל חודש יש לו חשבוניות במייל ועוד כמה דברים ולוטו וכאלה..

זה סיפור

פורסם

טוב, אם הוא מעדיף לשלם על הכתובת הזו לנצח במקום לעדכן כתובת חדשה (זה ממש לא סיפור), שיבושם לו :rolleyes:

פורסם
  • מחבר

אבל אחרי זה הוא ייצטרך למסור את זה לכולם =\ תחשוב על זה..

בקיצור, לשאול אותו כמה הוא משלם ל-012 בכל חודש?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אחלה, עברו להוטנט ועם 100 מגה.. הם אמרו עוד שעה זה יתעדכן אוטו'..

הם לא אמרו שצריך הוטבוקס או משהו כזה.. הגיוני?

פורסם

הם רק הספק, התשתית (הוט) אמורים לספק לכם את ההוטבוקס (אם שדרגתם ל-30+ מגה). אם לא שדרגתם את המהירות בהוט אז עדיין תקבל 12 מגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים