פורסם 2014 בפברואר 2411 שנים אני לא יודע מי פה משחק אבל יש קהילה קטנה ברשת מישראל , ועוד יותר גדולה משאר העולם שמשחקים בבטא של המשחק הזההוא ממש טוב ומי שאוהב משחקי יריות מאתגרים בו המשחקיות מתגמלת עבודת צוות וחשיבה טקטית ורוצה לשמור על הכסף בארנק (חינם)מוזמן לחפש ב STEAM ולהוריד ולהתקיןהעדכון היה של משימה חדשה ומפה חדשה , ממש טובים , יש מישהוא בפורום שגם משחק?
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים נראה טוב ! לא ידעתי שיוצא אחד חדש ... אני אגיע הבייתה ויוריד ... איפה נמצאת הקהילת ישראלים ? אם יש TS אשמח
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים שיחקתי בו לפני שנים , הייתי מכור..הבעיה שעם הזמן כל השרתים נהיו רק מארה"ב והפינגים היו ממש אבל ממש לא ידידותיים בשבילנו , המצב כרגע שונה?
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים מחבר יש TS לקלאןהשרתים בהם אני משחקים מאורחים באירופהיש כמה קלאנים מרכזיים שמארחים שרתיםגם הישראלי באירופהתחפשו בין השרתים את TIMK זה השרת של הקלאן שלנו , והבית לשחקנים ישראלים (תוודאו שאתם מורידים את הcheckbox של שרתים רשמיים בbrowser)לא מזמן הייתה נדידה ל Project Reality אבל עכשיו חוזרים לAA והשרתים שוב מלאים
פורסם 2014 במרץ 2011 שנים מחבר קומפילציה קטנה מהמשחק, קצת הסבר : חניקה במשחק זה המהלך הכי מסוכן כי מתים ממש מהר , וגם הכי משפיל =) , כשעושים את זה אנחנו נוהגים כאילו להשכיב לישון (בצ'אט הקולי הגלובלי) את היריב. בלי קשר אני וParanormal בTeamSpeak של הקלאן מתחרים מי מביא יותר חניקות.. נערך 2014 במרץ 2011 שנים על-ידי Gal&Gal
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.