פורסם 2014 בפברואר 2411 שנים 6470U DLINK מבזק. שני סטרימרים (BOXEE ו-XTREAMER) במרחק של כ-5 מטרים מה-ROUTER (עם קצת קירות). שניהם לא מצליחים לעשות סטרים למשהו רציני יותר ממוזיקה. המחשב עליו נמצאת המדיה מחובר קווית לראוטר. ה-BOXEE מנגן בלי בעיה ברגל שחיברתי אותו עם כבל לראוטר.הייתי רוצה מאוד ששניהם יעבדו עם WIFI... האם הראוטר של בזק פשוט רע או שזה משהו אחר? מה לבדוק, ואיך?
פורסם 2014 בפברואר 2411 שנים קצת קירות ? קיר ממד אחד ויכול להיות שהמצב יהיה כמו שאתה מתאר.נסה להחליף ערוץ שידור, אולי אצלך כולם יושבים על אותו ערוץ.
פורסם 2014 בפברואר 2411 שנים מחבר מדובר בדירה תל אביבית ישנה. קירות בלוקים מתפוררים.להחליף ערוץ בראוטר?
פורסם 2014 בפברואר 2411 שנים כן, תנסה, הרי ברירת המחדל של ראוטרים בישראל היא בד"כ אותו דבר, אז כל הרשתות על אותו ערוץ.יש לסמארטפונים אפליקציות שיראו לך עומס על ערוצים.
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים ברגע ש wifi עובר יותר מקיר אחד אתה לא תקבל סיגנל מספיק טוב בשביל סטרימנג.הפתרון הנכון והטוב הוא לתגבר את האיזור הבעייתי עם AP שיהיה מחובר באופן קווי.
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים לא מחייב... אצלי הROUTER יושב בסלון, וסטרימינג (720, כי 1080 שום ראוטר N לא יכול רק AC החדשים, שאין בארץ) עובד עד לחדר הרחוק, זה 2 קירות.
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים לא מדויק. ראוטר n יכול להעביר סטרים של 1080p. אני עושה את זה כל הזמן. יש מגבלות אחרות שכנראה מפריעות לך לעשות סטרים כזה, כמו חיבור smb למחשב.
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים חיבור SMB (החיבור הנייטיב לווינדוס מרחוק) באמת לא העביר לי מעל 720p. לכן אני משתמש ב-DLNA. שרת DLNA על המחשב וקליינט על הטאבלט שמחובר לטלוויזיה ומשמש כסטרימר.
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים דווקא אני מעביר 1080p עם SMB דרך 3 קירות.אין מסקנה גורפת. תלוי מאוד בתנאי סביבה אינדיבידואלים.
פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים אתם יוצאים מן הכלל. עקרונית 1080P ויותר מזה בלוריי מלא, ממש לא עובדים תקין בWIFI.
פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים מחבר קניתי את מתאמי הרשת שמתחברים לחשמל. מצד אחד הצלחתי לנגן תוכן hd. מצד שני הסטרימר מתנהג מוזר כשהוא מחובר למתאם... מפסיק להגיב לשלט, צריך ללחוץ על כל כפתור 5-6 פעמים כדי שיגיב. ברגע שאני מנתק את כבל הרשת הוא חוזר להגיב על כל לחיצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.