עבור לתוכן

WIFI - STREAMING עובד ממש רע

Featured Replies

פורסם

6470U DLINK מבזק. שני סטרימרים (BOXEE ו-XTREAMER) במרחק של כ-5 מטרים מה-ROUTER (עם קצת קירות). שניהם לא מצליחים לעשות סטרים למשהו רציני יותר ממוזיקה. המחשב עליו נמצאת המדיה מחובר קווית לראוטר. ה-BOXEE מנגן בלי בעיה ברגל שחיברתי אותו עם כבל לראוטר.

הייתי רוצה מאוד ששניהם יעבדו עם WIFI... האם הראוטר של בזק פשוט רע או שזה משהו אחר? מה לבדוק, ואיך?

פורסם

קצת קירות ? קיר ממד אחד ויכול להיות שהמצב יהיה כמו שאתה מתאר.

נסה להחליף ערוץ שידור, אולי אצלך כולם יושבים על אותו ערוץ.

פורסם
  • מחבר

מדובר בדירה תל אביבית ישנה. קירות בלוקים מתפוררים.

להחליף ערוץ בראוטר?

פורסם

כן, תנסה, הרי ברירת המחדל של ראוטרים בישראל היא בד"כ אותו דבר, אז כל הרשתות על אותו ערוץ.

יש לסמארטפונים אפליקציות שיראו לך עומס על ערוצים.

פורסם
  • מחבר

יש לך שם של אחת כזו לאייפון?

פורסם

המממ היה לא זוכר ...צטער. תחפש NETWORK SCANNER

פורסם

ברגע ש wifi עובר יותר מקיר אחד אתה לא תקבל סיגנל מספיק טוב בשביל סטרימנג.

הפתרון הנכון והטוב הוא לתגבר את האיזור הבעייתי עם AP שיהיה מחובר באופן קווי.

פורסם

לא מחייב... אצלי הROUTER יושב בסלון, וסטרימינג (720, כי 1080 שום ראוטר N לא יכול רק AC החדשים, שאין בארץ) עובד עד לחדר הרחוק, זה 2 קירות.

פורסם

לא מדויק. ראוטר n יכול להעביר סטרים של 1080p. אני עושה את זה כל הזמן. יש מגבלות אחרות שכנראה מפריעות לך לעשות סטרים כזה, כמו חיבור smb למחשב.

פורסם
  • מחבר

Smb בניגוד ל?

פורסם

חיבור SMB (החיבור הנייטיב לווינדוס מרחוק) באמת לא העביר לי מעל 720p. לכן אני משתמש ב-DLNA.

שרת DLNA על המחשב וקליינט על הטאבלט שמחובר לטלוויזיה ומשמש כסטרימר.

פורסם

דווקא אני מעביר 1080p עם SMB דרך 3 קירות.

אין מסקנה גורפת. תלוי מאוד בתנאי סביבה אינדיבידואלים.

פורסם

אתם יוצאים מן הכלל. עקרונית 1080P ויותר מזה בלוריי מלא, ממש לא עובדים תקין בWIFI.

פורסם
  • מחבר

קניתי את מתאמי הרשת שמתחברים לחשמל. מצד אחד הצלחתי לנגן תוכן hd. מצד שני הסטרימר מתנהג מוזר כשהוא מחובר למתאם... מפסיק להגיב לשלט, צריך ללחוץ על כל כפתור 5-6 פעמים כדי שיגיב. ברגע שאני מנתק את כבל הרשת הוא חוזר להגיב על כל לחיצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים