עבור לתוכן

התלבטות קלה בלוח אם למחשב חדש..

Featured Replies

פורסם

צודק, טעות שלי - לא שמתי לב S...

הנה, הכנתי טבלה חדשה, שבה הוספתי את הלוח הנ"ל ועוד לוח נוסף, וכמו כן עידכנתי את המחירים מהאתרים השונים (מאד מאד מעצבן לעשות את זה ידנית):

mbu6no.jpg

אני לא יכול לדעת אם דגם מסויים של לוח "עושה בעיות" או לא - לצורך כך יש לבדוק נתונים ממספר רב של רוכשים ולראות לכמה מהם יש בעיות. אתה יכול לבדוק באתרים שמוכרים לוחות, כמו newegg, ולקרוא את ביקורות הרוכשים. נתונים מדוייקים כנראה שלא תצליח להשיג (אלא אם כן יש לך גישה לנתונים של חנויות מחשבים/יבואים/יצרני לוחות).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההשקעה..

דבר שני מהטבלה אני יכול להסיק שאולי באמת שווה להוסיף את ה50 שקל האלה ולקחת את הDS3H לפחות כדי לא לחסום לי אפשרויות לעתיד..

מה גם הבנתי שזה טוב שיש מקומות ספייר לזיכרונות שכן יכול לקרות שאחד נשרף אז אפשר להשתמש באחד אחר..

אני צודק או שאני טועה?

פורסם

1. אם "נשרף" לך "מקום לזיכרון" אתה צריך להחליף לוח - אם יש בעיה אחת בלוח, סביר להניח שיש עוד בעיות איתו או שיהיו עוד בעתיד.

2. אתה לא צריך יותר מ 16GB זיכרון. אני מציע לך לקנות כבר עכשו 16GB זיכרון ולוח עם 2 חריצי הרחבה לזיכרון - ככה תהיה רגוע.

3. אם אתה ממש ממש רוצה לחשב כמה הלוח משתלם לך, יש דרך לעשות את זה, אבל היא דיי ארוכה וקצת מעצבנת (אתה צריך לאסוף את הנתונים של כל הלוחות, לבצע נירמול לכל פרמטר, לתת משקל לכל פרמטר ואז לחשב ציון לכל לוח).

בסופו של דבר מדובר בהחלטה שלך ושלך בלבד - אתה צריך לדעת מה אתה רוצה/צריך וכמה אתה מוכן להשקיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים