עבור לתוכן

דרוש מפרט לגיימינג עד 5000 שקל, אבל יש אתגר...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני זכאי לקנות מספר מוצרים במקום העבודה שלי במחירים מוזלים, והייתי רוצה לבנות את המחשב שלי על בסיסם.

מכיוון שאני לא בטוח עד כמה יש תאימות ביניהם וכמה הם מתאימים לצרכים שלי, אני זקוק לעזרתכם, אחרי שאת המחשב הקודם שלי קניתי לפני 4 שנים בעזרתכם הנדיבה, ומאז המחשב משרת אותי נאמנה...

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כן... משחקי מחשב, תוכנות CAD, סרטי HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, חזק ככל שהתקציב מאפשר

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דמיינו לעצמכם משחק, אז כזה... GTA5, BF4, שולה מוקשים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מחוברים שני מסכים : DELL u2311h + LG flatron L1953TR

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? למטה אפרט את הרכיבים שאני מתלבט לגביהם

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5? לא רוצה טרקטור, אבל מיועד לחדר עבודה, אני לא ישן ליד המחשב...

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ללא מערכת הפעלה, כן הרכבת מחשב.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר באיזור המרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא יודע

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מתכנן מחשב שיתן לי פתרונות עתידיים גם, לא רוצה לשדרג עוד שנה..

הרכיבים שחשבתי לקנות במסגרת המבצעים שיש לי, פה במיוחד אני זקוק לעזרתכם המקצועית.

מעבד I7 4770K

לוח Asus z87-deluxe quad

SSD 530 series 240 GB 2.5"

שווי כל אלה כ4040, אני יכול לקנות ב2220

כרטיס מסך ASUS GE force GTX760 - מתאים ללוח? מתאים לצרכים שלי? יש כרטיסים משתלמים וטובים ממנו?

יכול לקנות ב 890 שקל

זכרונות

crucial 16 GB kit 8x2 ballistix 240 pin DIMM, DDR3 - מתאים ללוח?

יכול לקנות ב 620 שקל

האם על בסיס הרכיבים האלה אפשר לבנות מערכת התואמת לצרכיי?

מה שכתבתי כאן מסתכם בינתיים ב 3730, אני מעריך שזה משאיר מספיק כסף לשאר הדברים שצריך, אם אכן אין בעיות במה שכתבתי.

תודה רבה על העזרה!!

פורסם

רגע אני רוצה להבין, אתה מתכוון שאם אתה קונה את הרכיבים שרשמת דרך מקום העבודה נשאר לנו 1270 תקציב פנוי מתוך ה-5000₪ לשאר הרכיבים?

קודם כל כן הרכיבים כולם מתאימים, הכרטיס מסך מתאים להגדרות גבוהות(תלוי במשחק) אך לא עם פילטרים מכבידים(רק כשי שתקבל פרופורציה).

ניתן גם לחסוך בכמות הזיכרון ולקחת רק 8 גיגה בכ-330 שקלים, 8 גיגה יהיו מעל ומעבר לגיימינג.

ממה שאני רואה נשאר לנו להרכיב ספק, מארז, כונן אופטי, קירור מעבד מותאם לאוברקלוק(כי הרי בחרת מעבד מותאם ולוח גם כן) למרות שרשמת שלא תבצע.

פורסם
  • מחבר

נכון,

בעיקרון 1270 לשאר הרשימה.

האם צריך קירור מותאם לOC למרות שאין לי שום כוונה לבצע? אני מבין שהלוח והמעבד מתאימים, אבל באמת שאני לא מתכנן... כמה זה ייקר את הסיפור?

לחסוך בזיכרון אני לא יכול (לפחות לא דרך העבודה), כי המבצע הוא ספיציפית על 8X2. כמובן שאני יכול לקנות זכרונות לא דרך שם, אם זה משתלם יותר.

למעט הספק, מארז, כונן אופטי (וקירור, כן או לא), צריך גם HD, הSSD כמובן לא יספיק לי... אם אני לא בכיוון מבחינת תקציב, נראה מה ההתאמות שצריך לעשות.

פורסם

לא חייב קירור מותאם לאוברקלוק אבל עדיף שיהיה, אולי בעתיד הרחוק כשהמעבד כבר יהיה פחות רלוונטי, תוכל להוציא ממנו עוד טיפה מיץ.

בכל אופל קירור כזה יעלה כ80 שקלים יותר מסביר.

לחסוך בזיכרון ניתן, אפשר לקנות סטיק בודד של 8 גיגה במחיר של בין 330-350₪.

כללתי מארז נחמד ומשתלם, קירור מעבד מתאים לאוברקלוק, כונן קשיח 2 טרה(אפשר גם פחות), ספק חזק ושקט למקרה שתהיה מעוניין להוסיף עוד כרטיס בעתיד או

להחליף לכרטיס חזק יותר(אפשר לקחת ספק זול יותר), צורב סטנדרטי.

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מארזי מחשב - מארז עם ספק

Three-Hundred-Two - Antec - The team that brought you the Three Hundred is back with an enclosure designed to handle today and t...

כמות: 1 184/180

ספקי כח - ATX

SS-650RT - Seasonic - 650W - 80 PLUS Gold certified - 120mm Super low noise fan - Active PFC - Short circuit, over voltage...

כמות: 1 405/397

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

SCMG-3100 - Scythe - Scythe Mugen-3 Rev.B Multi-socket CPU Cooler - For sockets 2011/1366/1156/1155/775/AM2/AM3/FM1/FM2 -...

כמות: 1 202/198

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: 1 80/78

1276 / 1250

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/buildyourownpc_show.tmpl?PriceOffer=1393120158151516441

פורסם

ראיתי שיש לך זכרונות דגם ballistix..

היה לי 4 סטיקים של 4gb אמרו לי להחליף כי זה דגם בעייתי מאוד, המחשב גם עשה בעיות. לא יודע איך הדגם של ה8 שיש לך

פורסם
  • מחבר

idanmal, פספסתי את הדיסק הקשיח, איפה הוא כלול? כמו כן, לא תהיה בעיה לחברה להרכיב לי מחשב למרות שאני מביא לא מעט רכיבים מבחוץ?

naki, מה הכוונה בעייתיים? מאיזו בחינה? כמו כן, באופן עקרוני, מה עדיף, סטיק אחד של הזיכרון שאני רוצה (נניח 8) או 2 של 4? 16 GB זה overkill פה? שוב, אני לא מחוייב לקנות, אם אני רוצה אני יכול לקנות פה בארץ איזה זיכרון שאני רוצה... פשוט חשבתי שבמחיר הזה זה משתלם לי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! ואיך המפרט? יש כאן מחשב טוב?

פורסם

יש פה אחלה מחשב, חזק מאוד.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת.

במחשב הנוכחי שלי יש לי 2 כוננים קשיחים של טרה כל אחד,

האם יש מניעה להוסיף אותם למחשב? מהי הגבלת החיבורים, המקום וכו'?

האם יש השפעה על המהירות באיזושהי צורה? (לא יודע אם שאלה רלוונטית).

תודה!

פורסם

אין שום מניעה להוסיף אותם ולא זה לא ישפיע על ביצועי המערכת בשום דרך שהיא.

תוכל לחבר עד 10 כוננים על הלוח הנהדר הזה.

למעשה הלוח מכיל 10 חיבורי (SATA3(6 Gb/s, שישה חיבורי SATA 3 דרך ערכת השבבים ועוד ארבעה SATA 3 דרך בקר A SMedia.

כמובן שאת כונן ה-SSD תצטרך לחבר על חיבור הסאטא הראשון ששייך לערכת השבבים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!

פורסם

ברשותכם הערה קטנה...

אני ממליץ לך ללכת על 16g זיכרון!

זה רצוי לתוכנה גרפית שציינת, אני עובד איתה בעבודה.

פורסם

יוני אמרת הכל, אתה עובד איתה בעבודה וכשזה לפרנסה זה הכרחי.

במקרה הזה פותח הדיון לפי הכותרת מעוניין במחשב גיימינג שמדי פעם יריץ עליו סוליד.

16 גיגה זיכרון נידרש כאשר המודלים או המכלולים שעובדים עליהם מורכבים יותר וכוללים יותר פריטים וחלקים.

גם במקום עבודתי עובדים בסוליד בתחום העיבוד השבבי עם מחשבים של לפחות 16 אך על מתקנים וחלקים מורכבים, לא כאלו שאי פעם ימדל בבית.

פורסם

כן אבל אני מניח שאתה יודע שמי שעובד ברך כלל עם סוליד משתמש גם במטאליקס ועוד תוכנה או שתיים לעזר.

בדרך כלל עובדים עם אותם התוכנות במגביל, ואני משוכנע שיש פה צורך ב16G לפחות.

אני חושב שבראיה קדימה 16G תהיה בחירה נבונה, גם אם מדובר בעזר בלבד מהבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים