עבור לתוכן

הוט מובייל - המלצה לאיזו חבילה לי להצטרף

איזו חבילה לקחת? 2 הצבעות

1. 1. איזו חבילה לקחת?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

@So כבר שילמתי עבור סים ~50 ש''ח... אם הייתי לוקח מבצע מהתחלה, הייתי מקבל סים כלול במחיר. אתה חושב שאני יכול לשריין מבצע של 49 ש''ח לחדוש הבאה בהצטרפות עכשיו?

פעם אני זוכר ש-1 מגה היה מספיק לגלישות של 3-5 עמודים אבל היום אתרים אפכו ליותר מורכבים ומשוכללים. גלשתי בעמוד 1 היום שלקח לי 1 מגה שלם ולא מדובר באתר מורכב דווקא.

חשבתי יספיק לי לאפליקצייה MOOVIT של לו''ז תחבורה ציבורית עם מפות אבל צפייה בקו אוטובוס 1 לקחה לי חצי מגה כי השתמתשי במפות לאיתור מיקום אוטובוס גם.

• תגובות 35
  • צפיות 15.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

HWZONE לוקח בערך 9Mb, אז...

פורסם
כבר שילמתי עבור סים ~50 ש''ח...

רואה OR2OOO אמרתי לך שזה 50...

^ היום סים כבר לא עולה כסף בהוט מובייל.

את זה היית יודע אם הייתה (פותח הדיון) טורח להתקשר לנציג/ה ולברר...

פורסם
  • מחבר
HWZONE לוקח בערך 9Mb, אז...

2bfcc71a0573.jpg

פורסם

חבילה של 10MB בחודש זאת לא "חבילה", זה מינימום יציאה ידי חובה בשביל להגיד שיש משהו "מראש". מספיק שמותקנת לך האפליקציה של GMAIL ורק מהאימיילים אתה כבר עלול לחרוג ממנה.

גלישה באפליקציה של פייסבוק/אינסטגרם או כל אפליקציה אחרת שכוללת תמונות - תוך 5 דקות כבר תחסל לך את ה"חבילה" בלי למצמץ.

10MB זה לא משהו שמיועד לשום שימוש.

פורסם
  • מחבר

כוונה התחלתית שלי היתה שימוש באפליקציה Moovit בזמנים שאין באפשרותי לתפוס רשת אלחוטית כשאני ממש חייב לדעת על מיקום אוטובוס בזמן אמת. לפחות חוויתי בחבילה נוכחית עכשיו ויודע שאני אצטרך משהו יותר רציני. יתרון נוסף כמובן הוא גיבוי של רשת סלולארית בכל עת.

לדוגמה: כשאין בבית או בכל מקום שאני יכול להיות כמעט.

לדעתי יכולתי לנצל שיטה שנותנת לי הכל ב-50 ש''ח כולל סים ובחודש שני יכולתי לשנות חבילה לפשוטה אם היה צורך.

לא שיערתי מידת שימוש שלי נכון ובדרך כלל אני לא אוהב לשלם עבור משהו שלא מימשתי עד הסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים