עבור לתוכן

המחשב קופא!

Featured Replies

פורסם

אם אני משאיר את המחשב לבד לשעתיים+ הוא קופא

אני לא יכול להזיז את העכבר וגם המקלדת לא מגיבה.

מה יכול לגרום לדבר כזה??

המחשב לא היה עמוס ולא עשה שום פעולה..

מחשב יחסית חדש אני אותו בחור מהכרטיס מסך שהתחממם :P

מערכת הפעלה windows 7 64bit home premium,

מעבד intel 5 4670

אם צריך עוד פרטים אני אפרט

פורסם

ממליץ לבדוק טמפרטורות של המערכת (במנוחה ומאמץ).

תבדוק שהזכרונות מוגדרים נכון בביוס (מתח, תדר, תזמונים) ולאחר מכן תריץ בדיקת זיכרון עם MEMTEST למשך לפחות 5-6 לופים

איזה ספק כח מותקן במערכת ?

פורסם

איזה כרטיס מסך וספק יש ברשותך?

עריכה:

כרטיס מסך:

Gigabyte nvidia gtx780 3gb oc

מעבד:

intel i5 4670

ספק:seasoninc 750w gold

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר
ממליץ לבדוק טמפרטורות של המערכת (במנוחה ומאמץ).

תבדוק שהזכרונות מוגדרים נכון בביוס (מתח, תדר, תזמונים) ולאחר מכן תריץ בדיקת זיכרון עם MEMTEST למשך לפחות 5-6 לופים

איזה ספק כח מותקן במערכת ?

1.אני אבדוק

2.לא הבנתי איך אני בודק בביוס אם הזכרונות מוגדרים נכון

3.אני מניח שMemtest זה תוכנה?

ספק כח כמו שעידן ציטט 750w

זיכרון של G.skill 8gb X2

פורסם

כדאי שתעלה לפורום את כל המפרט הנוכחי.

בכל פעם אתה טורח להוסיף פרט ואין כלל אזכור למשל לדגם הלוח למארז לדגם כרטיס המסך שהוחלף.

נערך על-ידי HelpSupport

פורסם

1. תעלה את מפרט המחשב לפרופיל שלך (בשורה באפורה בראש העמוד, כתוב "ברוך הבא, " ושם המשתמש שלך - תלחץ עליו, ואז יש לך אפשרות לערוך את מפרט המחשב).

2. אני מצטרף להמלצה לבדוק טמפרטורות של המעבד וכרטיס המסך במנוחה ובמאמץ.

3. אני מציע גם להריץ תוכנות לבדיקת רוגלות ותוכנות זדוניות, כמו SUPERAntiSpyware, Malwarebytes Anti-Malware, HitmanPro וכד', וכן להריץ סריקה של האנטי-וירוס שלך. יכול להיות שנדבקת בתוכנה שמאמצת את המחשב שלך כאשר הוא לא בשימוש (אולי במטרה לכרות מטבעות וירטואליים), ובגלל בעיית ההתחמממות שאולי יש לך, המחשב נתקע.

4. memtest86 היא תוכנה לבדיקת הזיכרון. אפשר להוריד אותה כתוכנה בודדת או כחלק מאוסף תוכנות, כמו Hiren's BootCD. התוכנה הזו אינה תלויה במערכת ההפעלה (לא מריצים אותה מתוך Windows אלא מפעילים את המחשב מה CD או ה DoK עליו היא נמצאת).

5. אם אתה לא בטוח לגבי הגדרת הזיכרון - תפרסם פה תמונות מ CPU-Z, ובפרט של תגיות ה memory וה SPD (בתגית ה SPD - תשמור תמונה עבור כל סלוט זיכרון שבו יש מודול זיכרון - במקרה שלך תבחר את שני ה slots בהם יש נתונים, כי יש לך 2 מודולי זיכרון).

נערך על-ידי smalul

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים