פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים אני מבקש עזרה בחיבור מארז לוח אם.במארז יש לי את החוטים הבאים:power sw-power ledpower led+reset swh.d.d. ledבלח האם ש לי את החיבורים הבאים+PWR--RES+HD-+MSG-+PWתודה- נסים
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים ברוב המארזים יש 2 כפתורים (הדלקה/כיבוי ואתחול/reset) ו-2 נוריות חיווי/leds (המחשב דולק/במצב המתנה - בד"כ נורית ירוקה ופעילות דיסק קשיח - בד"כ נורית אדומה). כל אחד מהם דורש 2 חוטים, כאשר עבור נוריות החיווי יש חשיבות לקוטביות (לפלוס ולמינוס), שכן לדים הם בעצם דיודות. האמת, הדבר היחיד שיכול להקשות על חיבור כל חוט לפין המתאים הוא הצפיפות (אני מעדיף לעשות זאת כאשר הלוח נמצא מחוץ למארז - זה יותר נוח ככה).בד"כ על גבי החוטים של המארז הכיתוב יהיה:כפתור אתחול - RESET SWכפתור הדלקה - POWER SWנורית כח - POWER LEDנורית חווי פעילות דיסק קשיח - HDD LED.על גבי הלוח הסימון המתאים יהיה בד"כ (תוודא את זה ע"י בדיקה בחוברת של הלוח שלך):כפתור אתחול - RESכפתור הדלקה -PWנורית כח - MSGנורית חווי פעילות דיסק קשיח - HD.כאמור, לכל נורית וכפתור יש 2 חוטים - אחד לפלוס ואחד למינוס. עכשו כל מה שנותר לך לעשות הוא להתאים את החוטים לחיבורים על הלוח, ולא לשכוח לחבר לפי הקוטביות הנכונה. נערך 2014 בפברואר 2111 שנים על-ידי smalul
פורסם 2014 בפברואר 2111 שנים אפשר לא להסתמך על הכיתוב שעל הלוח אם ופשוט להוריד את ה- MANUAL של הלוח אם מהאתר של היצרן ושם זה בד"כ הרבה יותר מובן.
פורסם 2014 בפברואר 2211 שנים רק ללדים של פעילות הקשיח וה POWER יש קוטביות.את החוט השחור או הלבן שלהם מחברים למינוס בלוחיותר פשוט לנסות ואם לא עובד להפוך בין שני החוטים מאשר לחפור בחוברת,לא יגרם שום נזק אם טועים.ויש מוסכמות די קבועות בצבעים: נערך 2014 בפברואר 2211 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.