פורסם 2014 בפברואר 1911 שנים אני זקוק לסכמה לחיבור של של 2 הצדדים לחיבור קונקטר רשת RJ45, מן הסתם יש לי את הלוחץ, הקונטור וחוט CAT7.בנוסף אני צריך להגדיר ראוטר של DLINK מדגם DIR 615 למצב גשר.אשמח מאוד לעזרה!
פורסם 2014 בפברואר 1911 שנים אתה לא יכול לחבר מגשר RJ45 לכבל Category 7. בשביל מה אתה משתמש בכזה כבל מהתחלה?איזה בעיה לך עם הנתב הזה בדיוק?
פורסם 2014 בפברואר 1911 שנים מחבר אני לא הבנתי אותך אבל אולי כי לא הסברתי את עצמי נכון.אני רוצה לחבר נתב אחד לנתב אחר שישמש בתור עוד נקודת WIFI.ולמה לא להשתמש בCAT7? סה"כ אותו כבל כמו CAT5 הרגיל רק יותר מסוכך.כרגע אני רק מחפש איך לחבר ואז לנסות להגדיר את הנתב, הדרכה קצרה יכלה לעזור.
פורסם 2014 בפברואר 1911 שנים ולמה לא להשתמש בCAT7? סה"כ אותו כבל כמו CAT5 הרגיל רק יותר מסוכך.זה ממש לא. אתה כנראה מתבלבל עם cat6.תשתמש ב cat5. גם ככה מבואת הLAN שלך היא Fast Ethernet.למה לשאול שאלות כאלו בפורום כאשר יש דוקומנטציה ברורה (אם עד כדי כך מסתבכים בממשק הסופר פשוט שלו).
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים מחבר זה ממש לא. אתה כנראה מתבלבל עם cat6.תשתמש ב cat5. גם ככה מבואת הLAN שלך היא Fast Ethernet.למה לשאול שאלות כאלו בפורום כאשר יש דוקומנטציה ברורה (אם עד כדי כך מסתבכים בממשק הסופר פשוט שלו).בוא נגיד שכבר יש לי CAT7 מושחל שקיבלתי בחינם, השאלה היא האם ניתן לחבר?
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים אני מקווה שיש לך מגשר נכון.http://www.vpi.us/installation/assemble-cat7.htmlבהצלחה.
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים מחבר אני פשוט מתקשה להבין את ההבדל בין החיבורים, מישהו יכול לפרט? זה עניין של צבעים? זה עניין של עובי החוטים?פה לדוגמא אם אני לא טועה טוענים שזה רק עניין של משחק בצבעים.http://www.avforums.com/threads/how-to-wire-cat-7-cable-into-rj-45-outlet.1632668/זה לא עניין של מהירות מבחינתי, מבחינתי שיספק לי מהירות של CAT5. נערך 2014 בפברואר 2011 שנים על-ידי y_a_n_i_k
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים אין הבדל במהירות.זה תלוי בנתב שלך, שתומך מקסימום עד גיגהביט (במקרה טוב) או 100 מגהביט, אז אין לך כמעט שום רווח מקטגוריה 7.קטגוריה 6 ו-7 נותנים תמיכה ל-10 גיגהביט לטווחים קצרים יחסית, אבל נתב תומך לשוק הביתי לא ממש קיים.זה אותו סדר צבעים לקןנקטור בכל הקטגוריות...
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים זה לא עניין של קצב העברת נתונים.מדובר על סוג חיווט שונה. בגלל זה אני שואל מאיפה, לכל הרוחות, הגיע אליך כבל cat7?
פורסם 2014 בפברואר 2011 שנים מחבר מה זה משנה איך הגיע אלי? הגיע בחינם וזה מה יש, בשורה התחתונה אפשר לחבר אותו לקונקטור רגיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.