פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים מה לגבי metro 2033/last light ? אחלה משחקים, אבל מומלץ לשחק ברוסית בשביל חוויה מלאה ואם אתה בקטע של מתח/אימה יש לך את סדרת penumbra ו amnesia ו outlast שמהקצת שראיתי ממנו לא רע בכלל brothers a tale of two sons קצר, אבל פשוט חובה.
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים מחבר למטרו לא כל כך התחברתי, לא משחק רע אבל לא הבנתי על מה המהומה. אני באמצע BROTHERS, כנ"ל. את לימבו אני מוצא כרגע בעיקר... מטריד.
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים כל השאר כאן הבינו טוב מאוד למה אני מתכוון. התאכזבתי קשות מ broken age למה? אתה במיעוט
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים מחבר משהו התפספס שם, קשה לי להניח על זה את האצבע. מצד שני עדיין לא סיימתי, אולי אנסה לתת לו עוד צ'אנס.
פורסם 2014 בפברואר 2411 שנים משהו התפספס שם, קשה לי להניח על זה את האצבע. מצד שני עדיין לא סיימתי, אולי אנסה לתת לו עוד צ'אנס.זה סה"כ 4 שעות , כדאי לך לסיים , הסוף מאוד מעניין.
פורסם 2014 באפריל 511 שנים מחבר סיימתי את הDLCים של ביושוק איניפיניט. קולעים בדיוק להגדרה שבכורת. הראשון מצויין, השני לא מרגיש כמו משחק ביושוק. גם העלילה שלו מחוררת לחלוטין. אשמח לעוד המלצות.
פורסם 2014 באפריל 511 שנים ממה שזכור לי כרגע:waking marszeno clashנראים לי די ייחודיים, ולא רק מבחינת האווירה. אבל בפירוש עניין של טעם.
פורסם 2014 באפריל 511 שנים אם בא לך 4X space strategy נסה את DISTANT WORLDS. האחרון בסדרה נקרא SHADOWS אאל"ט. והחודש אמורה לצאת גרסה חדשה הכוללת בתוכה את כל ההרחבות הקודמות. מה שיפה במשחק, שאתה יכול להתמקד בכל תחום שאתה רוצה, ולעשות אוטומציה בכל השאר(או גם וגם). בעיקרון אתה יכול לעשות אוטומטציה להכל וכמעט רק לשבת ולצפות במתרחש. מכל המשחקי אסטרטגיה 4X בחלל זה המשחק הכי מושקע ומעניין. הכל מתרחש בזמן אמת, עם אפשרות לעצור או להאיט/להאיץ את התהליך. היקום מורכב מאלפי עד עשרות אלפי אובייקטים זזים. fkn awesome לא מעט מהSOUNDTRACKS של המשחק מעולים ומוסיפים לאווירה. נערך 2014 באפריל 511 שנים על-ידי Art Tatum
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.