פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים באמת שקשה לי לתת פה המלצה על כרטיסלי אישית תמיד היו כרטיסי מסך של ATI רק בגלל עלות/תועלת אין לי העדפה לשום חברה.הייתי עם כל הסדרות שלהם עוד לפני ה 2600 XT לאחרונה התקלקל לי ה 5970 וקניתי R9 280Xהמחשב שלי מתוקתק שמור ולא עושה בעיות.תוך 20 דקות משחק (בכל משחק) היו לי מלא ארטיפאקטים. ומה לא נסיתי? החלפתי ספק, זכרונות, התקנתי מערכת הפעלה מחדש, נסיתי את כל סוגי הדרייבריםהכל נכשל. חזרתי לחנות הרכבנו את הכרטיס במחשב חדש עשה את אותם בעיות.הכרטיס הוחלף ל R9 280X של חברה אחרת וגם היו את אותם בעיות.התייאשתי לראשונה מ ATI.אבל אני חייב לציין שבחיים לא היו לי בעיות כאלה.
פורסם 2014 בפברואר 2711 שנים זאת אשמתך שהחלפת רכיבים בלי לבדוק את מקור הבעיה. נראה שנפלת על חוסר מזל גדול אם קחבלת שני כרטיסים תקולים
פורסם 2014 במרץ 411 שנים מחבר טוב אז ככה. התקנתי את המחשב היום עם הכרטיס r9 290 של ספייר. הכרטיס פשוט מטורף. לא עובר את ה 65 מעלות במאמץ. בדקתי ב BF4, הרצה של כמה שעות ללא שום התחממות או הופעת ארטיפקטים, מסכים שחורים או כל תופעה שבה הכרטיס הופרך. נוסה בדריבר היציב האחרון ששוחרר שמשום מה הוא מדצמבר. מתי amd ישחררו דריבר 2014 ? יש למה לחכות כנראה... אני יכול להגיד בלב שלם שהכרטיס חבל"ז ומשתלם ביותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.