פורסם 2014 בפברואר 1711 שנים קיבלתי את המחשב החדש, הכל טוב ויפה אבל המאוורר של המארז לא עובד, הוא נמצא על 0% תמונה: ניסיתי עם MSI AFTERBURNER לא עבד, זה משנה את המאווררים של הכרטיס מסך..
פורסם 2014 בפברואר 1711 שנים מחבר אני מניח שהוא עובד, לא יודע את זה בוודאות, איך אני יוכל לבדוק זאת?המאוור עצמו לא זז, והתוכנה רושמת 0% אז מכאן הבנתי שצריך לכוון את המאורר בעצמי
פורסם 2014 בפברואר 1711 שנים התוכנה והביוס יודעים "לראות" את המאוורר רק אם הוא מחובר לחיבור 3/4 פינים בלוח האם, זה שאתה לא רואה קריאה של RPM לא אומר שהמאוורר לא מחובר או עובד. יכול מאוד להיות (במיוחד אם זה מאוורר מארז ולא מעבד) שהוא מחובר ישירות לספק ואז אין לך דרך לנטר אותו, אלה רק לפתוח תמארז ולבדוק פיזית שהוא מסתובב, או להשים תאוזן
פורסם 2014 בפברואר 1711 שנים מחבר אני דיי בטוח שהוא מחובר רק ללוח אם, הוא צריך להיות מחובר לספק?עריכה: TMS הרכיבו לי אותו אז אני לא מאמין שהם הרכיבו לי את זה לא תקין, הם עושים בדיקות וכו'.. נערך 2014 בפברואר 1711 שנים על-ידי FlyHigh
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים אם הוא מחובר ללוח האם אז תבדוק בביוס את הגדרות המאווררים, בשביל להיות "בצד הבטוח" אתה יכול לבטל אותם ואז כלל המאווררים אמורים לעבוד על MAX RPM.אם זה לא קורה אז הוא קרוב לוודאי לא מחובר או תקול.
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים מחבר אם הוא מחובר ללוח האם אז תבדוק בביוס את הגדרות המאווררים, בשביל להיות "בצד הבטוח" אתה יכול לבטל אותם ואז כלל המאווררים אמורים לעבוד על MAX RPM.אם זה לא קורה אז הוא קרוב לוודאי לא מחובר או תקול.תוכל להסביר לי איך לעשות זאת?ומה זה "MAX RPM"?
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים חפש בביוס את הלשונית/תפריט של הניטור חומרה (HARDWARE MONITOR) ותבדוק מה מוגדר שמה, אם תציין איזה לוח אם יש לך יהיה אפשר לכוון אותך יותר.והדבר שיותר כדאי לעשות הוא פשוט לפתוח את המארז ולראות מה הולך שמה ואם זה מחשב חדש פשוט לחזור לחנות ולציין בפניהם את העובדה הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.