עבור לתוכן

רעש בלתי נסבל

Featured Replies

פורסם

נשמע רעש מאוד לא נעים מהמארז 70 אחוז מהזמן ובמיוחד כאשר אני מריץ משחקים, הטמפרטורות מאוד נמוכות. עכשיו לצורך העניין כשנשמע הרעש המעבד על 23 מעלות והכרטיס מסך על 37. והמארז 25. בזמן הרצת משחקים כל הטמפרטורות עולות ב8 מעלות מקסימום.

*ד"א - אין לי איך לפתוח את המארז..המפתח פשוט לא עובד..אבל מבחוץ ראיתי שהמאווררים עובדים בסדר ובעצם זה לא נשמע בכלל כמו רעש של מאווררים. כמובן אחפש ביוטיוב רעש דומה ומקווה שאמצא להעלות אותו לכאן. בינתיים פשוט אני לא יכול לסבול את הרעש הזה :s07:

• תגובות 36
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רעש של שריקה, יללה, מאוורר שנוגע במשהו? נסה לתאר את הרעש.

מה הם החלקים שברשותך, דגמים מדויקים של מארז, כרטיס מסך, ספק?

יכול להיות שזה משהו בסגנון הזה?:

פורסם

אם יש רעש לא תקין מהמארז, הוא נגרם מהתקן מכני כלשהו, כלומר מאחד המאווררים (כולל אלו של ספק הכח), מהדיסק הקשיח או מהכונן האופטי (אם קיים). הדבר היחיד שאתה יכול לעשות בלי לפתוח את המארז הוא לנקות אבק מבחוץ, אבל בספק אם זה יעזור.

אם הבעיה נגרמת כתוצאה ממגע של חוט כלשהו במאורר (יש להזיז את החוט ואולי לקבע אותו עם אזיקון), ממאוורר לא תקין (יש לנקות, לשמן ואולי להחליף), מבעיה בדיסק הקשיח או מהכונן האופטי (לא תקינים או שלא מחוברים למקומם בצורה יציבה), הרי שאתה חייב לפתוח את המארז בכדי לתקן אותה.

אני רוצה לציין שאם מדובר בבעיה במאוורר, יכול להיות שהוא מסתובב אך לא במהירות המקסימלית שלו, וכן הוא מושך יותר זרם. במקרה כזה מומלץ לנתק את המאוורר לחלוטין בכדי שלא יגרום למשיכת יתר של זרם מהספק, דבר שעלול לגרום לשריפת רכיבים בדרך.

פורסם

יש גם תופעה שנקראת coil whine הרעש בוקע מהסלילים בכרטיסי מסך או ספקים.

פורסם
  • מחבר

1.זה לא נשמע בכלל כמו col whine.

2.יש לי את הרכיבים הבאים:

ספק של Corsair

Q6600 ללא OC

HD 5850

המחשב הזה יושב אצלי כבר כמה שנים טובות מ2008..

פורסם

נסה לתאר איך נשמע הרעש.

הכרטיס מסך עם קירור סטוק/מפוח?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס על סטוק..אני מיד אקליט ואעלה איך נשמע הרעש..

פורסם

חב"לז

קודם כל תדאג לפתוח את המארז.

מה זה יעזור לך אם תדע מהתשובות בפורום מה בדיוק מרעיש ?

הרי ממילא כדי לטפל תצטרך לפתוח את המארז שלך!

פורסם

הוא יכול לכבות את המחשב ואז הרעש יפסיק :D

פורסם
  • מחבר

http://tinypic.com/player.php?v=4iz2v%3E&s=8#.UwI0c4W31Uk

מאוד מקווה שזה ייתן אינדקציה..

- - - תגובה אוחדה: - - -

לגבי לפתוח אין לי פשוט מושג..ואני לא מוצא טוטוריאל שמסביר איך לעשות את זה במארז הספציפי שלי.

פורסם

נשמע כמו מאוורר, איזה מארז יש ברשותך?

פורסם
  • מחבר

NZXT LEXA BLACKLINE. אבל יכול להיות שזה גם קשור למאווררים של הכ.מ?

פורסם

יכול להיות אם כי לא ניתן לקבוע מאיזה רכיב.

תצטרך לפתוח את המארז ולנסות לעצור לשניה כל אחד מהמאווררים עד שהרעש יפסיק וכך תדע.

פורסם
  • מחבר

יש טוטוריאל שמסביר איך לפתוח את המארז הספציפי שלי? פשוט אני לא מצאתי ביוטיוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים