עבור לתוכן

רק אני חושב שהמפות של BF3 נוראיות?

Featured Replies

פורסם

פשוט קיבלתי הרגשה שכמעט כל המפות של 3 מרגישות לי כמו מחנה אימונים מת מבחינת עיצוב מראה ועיצוב טקטי..משהו מלאכותי :( במיוחד במפות שיצאו עם המשחק עצמו ולא משתייכות לפרימיום חוץ מAK ששיעמם אותי מהרגע הראשון למוות, אין גיוון במראה ואין גיוון טקטי. מרגיש שסתם בזבזתי על המשחק הזה מלא כסף וזמן :angry:

פורסם

אם בזבזת מלא זמן כנראה שנהנית, אז אולי זה לא היה בזבוז זמן!?

פורסם

אם המפות לא משודרגות מבחינתך אתה יכול לשחק CQB במפות קלוס קורטרס שלהם ולהשמיד חצי מפה אולי זה ממש כיף

פורסם

אתה יודע שיש כבר BF4...נכון?

פורסם

^ המשחק ברמתו עדיין בבטא , אם לא באלפא ..

פורסם
  • מחבר

שיחקתי מלא במפות שכן אהבתי אבל יותר מחצי מהמפות שלא נכללו בפרימיום וAK - פשוט לא נגעתי בהן מרוב שהן היו גרועות. לעומת 4 שבו אני אוהב כמעט את כל המפות. אבל אין מה להשוות..

פורסם

המפות ב3 היו מתוכננות עם מלא פוזיציות לקרבות קרקע איכותיים , אולי אם אתה "זונת גרפיקה" אתה לא מסתפק בגרפיקה של 3 אחרי 4 , או שבלי להעליב אישית אם אתה נוב שרץ בכל מקום ומחכה שיהרגו אותו ואז כותב על ההוא שהרג אותו מהד גליץ' CAMPER בצאט, אז אתה מבסוט מחוסר התכנון של המפות ב4 שמצמצם מאוד את ההפרשים בין שחקנים טובים למתחילים\גרועים.

פורסם
  • מחבר

תכנון לפוזיצית קרבות איכותיים?תסביר לי איפה בדיוק? במטרו שכולם מתקמפרים וזורקים רימונים או בגרנד בזאר\סיין קרוסינג שההכרעה מסתכמת בקרב פשוט שלא דורש בכלל סקיל של תפיסת מחסה וירי ממקום אחד? שבנו איזה מבוך מטופש שם? שהסביבה מאוד רדודה ולא מגוונת? שבAK המפות משעממות למוות והולכים בהם לאיבוד? או CQ שמתיימר בצורה מגוכחת להיות CS COD?

נ"ב כמו שאמרתי מההתחלה אני לא מתכוון לכל המפות ועדיין לדעתי כמה טובות מאוד. בעיקר אלה של 2 ההרחבות האחרונות.

פורסם

^ לא מסכים . ב -3 קרה שהצוות השני שלט בנקודה b כאשר אנחנו התחלנו להפסיד . בעזרת אחלה טקטיקה דחפנו את הצוות השני וכבשנו את b.

צריך טקטיקה וצריך עבודה של כלל הצוות .

פורסם

LOL על מה שאמרת על גראנד בזאר , כנראה שצדקתי בנוגע להערכה שלי. CQ לא מנסה להיות שום דבר ומציע קרבות שהמפות האחרות לא יכולות להציע, למי שאוהב את הסגנון. ואתה אמור להשתמש בMINIMAP המוגדלת עם איזשהו כפתור נוח כמו כפתור בעכבר ובסימון המעופף של הדגלים ולקבל חוש כיוון תוך כמה משחקים בכל מפה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה חסר תכנון במפות של 4?

פורסם
  • מחבר

אולי זה רק אני, חלק מאוד גדול מהמפות ליבה מרגישות יבשות ובנאליות בהרבה מובנים לעומת BC2 ו4 במיוחד על קונקווסט. במיוחד גרנד בזאר, טהראן, קרוסינג, יותר מדיי שטוח, אין מספיק נתיבים אלטרנטביים להתקדם דרכם ויוצא לא מעט פעמים שיש קרב הספמה של רימונים\מטולים באיזשהו פתח או איזור או כמה. ופשוט בא לי לצאת מהסרבר ולהקיא מאיך שכל כך חסר השקעה בהן..כאילו באמת זה יותר מזכיר לי איזורי אימונים מת עם כמה מבוכים טיפשיים מאשר מפה נורמלית שמשחקים עליה באטלפילד :\ מאוד מונוטוני לשחק שרק רצים מפינה לפינה ברחוב...אין מספיק מבנים או דברים שעניינו שם..יש הרבה כלום.

המפות האחרות לדעתי חלקן טובות יותר\פחות אבל יותר נורמליות, ההרחבות בעיקר מציעות הרבה יותר, יש יותר תשתיות להתגנבות, יותר לעבודת צוות, שטחים הרריים או שילובים בין יער\מדבר לאורבניזציה..היו לי את הרגעים שלי במשחק הזה ואני חושב שהוא היה טוב אבל ללא ספק אני אוהב את 4 הרבה יותר בגלל שבטח אתם מסכימים שהוא מציע מפות עם סביבה הרבה יותר מעניינת. ואני שמח שבכל מפה כולל ההרחבה הראשונה המפות לא משעממות מהבחינות שציינתי. זה השינוי האמיתי והחידוש האמיתי במעבר.

פורסם

יש לך סטייה להיות בתנועה ? מה רע בקרבות ששתי הקבוצות נפגשות במקום אחד ולא עושות FLAKING אחת לשניה שהורס הכל והופך את הקרב ללא מבוסס על סקילים ?

כשזה מגיע למלחמת רימונים\מטולים זה באמת מעפן אבל זה לא אסון בשרת 32 . כשהמשחק היה יותר פופולרי יכלת גם למצוא שרתים NO EXPLOSIVE תמיד אם רצית.

פורסם
  • מחבר

כשכולם מקובצים במסדרון\מקום צפוף ומפגיזים אחד את השני מקרוב זה מאוד מעצבן..כולם נאלצים להתקמפר ולנסות לירות בצורה עיוורת לשנייה וישר מתחוררים, משעמם לשחק ככה ובמצבים כאלה כל נוב יכול לפוצץ 4-5 עם RPG..באמת שלא כיף ככה, אחרי הכל זה גם באטלפילד וקרבות כאלה מתאימים לCOD CS :\

לדעתי פשוט יצרו אותם במיוחד כדי להיכנס ללכת ראש בראש כדי להתחרות עם COD, הבינו שזה לא עבד וב4 הם נצמדו רק למפות "הנורמליות", גם בהרחבות לדעתי לא נראה את זה. בזאת שיצאה עכשיו אולי יש מטרו אבל היא הרבה יותר מגוונת מהמפות שהזכרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים