פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים מחבר מה אתם רוצים? מי זה סער?אבל אם הזיכרון לא עמוס על 100 אחוז אז שיפור לא ישפר את הביצועים, לא?צריך להחליף קשיח?
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים יש לך בלון והוא מלא ב-90% מהתכולה שלו, אתה רוצה שיגיע ל-100%, אבל במצב הזה הוא יתפוצץ ברגע שיופעל עליו לחץ, מה אתה מעדיף?אני בסך בכל אומר לך דבר אחד, עזרנו לך, אמרנו מה מגביל, אתה רוצה להמשיך לחפור בזה? בשמחה.
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים המחשב לא מחכה שהזכרון יגיע ל100%גם שהוא מגיע לאחוז מאוד גבוה הוא מתחיל לקחת זכרון ממקומות אחרים... שהם יותר איטיים בהרבה מהRAMובגלל זה מרגישים האטה בביצועים.תן לו עוד RAM והוא יהיה יותר משוחרר.
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים תראה, כשהזיכרון מתמלא, מערכת ההפעלה מעבירה תהליכים מסויימים לרוץ על הדיסק הקשיח, הדיסק הקשיח איטי בעשרות אלפי מונים מהזיכרון (בלי קשר לדיסק, כל דיסק, אפילו SSD) וגורם להרגשת הזחילה במחשב שהזיכרון מלא, או קרוב ללהיות מלא.אם הזיכרון מתמלא - צריך להחליף אותו. (מגיע מעל 80% בשימוש היומיומי שלך, אם זה גלישה או גיימינג)אם הדיסק הקשיח מגיע ל-100% שימוש, שימוש, לא מקום תפוס. כלומר הרבה תהליכים רוצים לקרוא ולכתוב אליו וממנו מידע במקביל והדיסק לא עומד בכל הבקשות, וגורם לתהליכים מסויימים "לעמוד בתור" עד שיתפנה. גם פה התוצאה זהה - איטיות.סער זה משתמש שפתח עשרות תראדים באותו נושא וחרף הנכונות הרבה של חברי הפורום לעזור לו, אחרי 14 עמודים הוא נשאר דורך במקום ולרוב חברי הפורום נמאס לעזור.
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים תלוי מה עובד לך במחשב יכול להיות שבזמן הפעלה של מכונה וירטואלית יהיה קצת איטיות. תחשוב על שדרוג ל ssd גם לאפקט מלא של מהירות. אני אישית שדרגתי ל 16 וביטלתי את ה pagefile. ניסיתי, ולא הצלחתי למלא את הזיכרון
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים לאאאאאאאאאאאאא מי אמר לך לקנות עוד זכרון???סתם תתחדש. מקווה שווידאת שהזכרון מתאים למערכת הקיימת שלך.לי היה C2Q6600 עם 8גיגה DDR2 וגם אני ביטלתי את הPAGEFILEעבד כמו שעון שוויצרי
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים מחבר מז"א לבטל PAGEFILE? איפה זה ואיך זה עוזר?וסתם שאלה, האם ה-8GB האלה יעזרו לי להריץ חלק יותר משחקים שיש היום?
פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים חיפוש קטן בגוגל אח שליhttp://www.tomshardware.com/reviews/ssd-performance-tweak,2911-4.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.