עבור לתוכן

אין שיפור בביצועים לאחר שדרוג זכרונות?

Featured Replies

פורסם

היי . לאחרונה שדרגתי את הזכרונות מ2GB ל4GB. היה לי זכרון של CEON 800וקניתי מEBAY זכרונות לטענת המשווק של "סמסונג" 2GBX2 . קודם כל מבחינה פיזית הזכרונות קטנים בחצי(בגבוה). לא יודע כמה זה משנה. שנית משום מה 3DMARK13 לא מראה שיפור בביצועים (בנקודות) אפילו קיבלתי כמה נקודות בודדות פחות!. בכלל התוכנה מזהה את הזכרונות כKINGSTON 400MHZ על אף שקניתי 800MHZ. המחשב עצמו מזה את זה 800MHZ והתוכנה ASTRA32 גם מזה את זה כKINGSTON אבל 800MHZ. אז למי להאמין בסוף? ושדרוג זכרונות לא אמור לשפר ביצועים?

נערך על-ידי barbone

פורסם

הוספת זכרונות לא משפרת ביצועים כלל - אין שום קשר בין נפח הזיכרונות לביצועים.

פורסם
  • מחבר

תודה ABL . זה משוה שאני שומע לראשונה. למיטב הבנתי הוספת זיכרון גורמת למערכת ההפעלה להשתמש פחות בהארד דיסק בתור קובץ החלפה ומשתמשת יותר בזכרון הפיזי שהוא יותר מהיר מן הסתם? ב. מה דעתכם לגבי השאר הנתונים שהעלתי בתמונה?

פורסם

מה שאתה מדבר עליו נקרא page file וזה נכון שכאשר נגמר הזיכרון המחשב ישתמש בדיסק הקשיח והאפלקציות שתשתמש בהן יעבדו לאט יותר.הכוונה שלי הייתה שאין קשר ישיר בין הנפח למהירות. לדוגמא, אם יש לך תוכנה שעובדת על 50 מגה מהזיכרון ויש עוד 1323 מגה פנויים ועכשיו תוסיף עוד סטיק זיכרון של 2 גיגה התוכנה לא תעבוד מהר יותר. מה הבעיה בתמונה שהעלת? לא הבנתי מה אתה רוצה שיגידו

נערך על-ידי ABL

פורסם

נשארת עם מע' הפעלה 32BIT או ששידרגת ל-64BIT עקב המעבר שלך מ-2GB ל-4GB ?

פורסם
  • מחבר

ABL- לגבי התמונה שהעלתי,חלק מהתוכנות מזהות את הזיכרון כ400MHZ DDR2 וחלק כ800MHZ והזיכרון שנמכר לי בכלל אמור להיות של סמסונג 2GBX2 800MHZ אני רוצה לדעת אם באמת נמכר לי מה שרציתי והאם איכותם טובה בהקשר בCAS LATENCY. לשייבי: המערכת היתה תמיד 64BIT.

פורסם

DDR = Double Data Rate

400 = 800, חלק מהתוכנות יזהו ככה וחלק אחרת, זה אותו הדבר.

רק מוודא. :)

פורסם

זה לא משנה שהם בחצי גובה.

גם המהירות שלהם בסדר.

3DMARK13 לא יראה שיפור בביצועים אבל אולי הוא יעלה (ייפתח) מהר יותר בפעם השניה שתפעיל אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים