פורסם 2014 בפברואר 1411 שנים החלטתי לשחק עד שיצא הMMO אז בינתיים התקנתי כמה מודים יחד עם ENB הנה כמה תמונות + 18 (חלקן אינן מתאימות לילדים) נערך 2014 בפברואר 1511 שנים על-ידי Gal&Gal
פורסם 2014 בפברואר 1411 שנים ניראה מעולה, אם המחשב שלי היה מספיק חזק גם אני הייתי שם הרבה מודים.ממליץ מאוד על:Static Mesh Improvement Mod - SMIMSkyrim 2K HD
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים מחבר יצאתי מהמערה וסיימתי את הקווסט הראשון שלי =) הנה כמה תמונות אני חייב לציין כמה אני נהנה לשחק ככה, המשחק כפי ששיחקתי בו לפני המודים הוא שונה לגמרי, נתחיל מהשימוש בלפיד, אין לכם מושג כמה זה משנה את חווית המשחק, אני לא זוכר אפילו פעם אחת שהשתמשתי בו פעם, עכשיו אי אפשר בלעדיו , בעקבות זאת ועוד כמה מודים שהוספתי שממש מקשים על המשחק והופכים כל קרב להרבה יותר מהיר ובו כל מכה קובעת אני הולך על דמות שהיא תהיה בעיקר לוחמת יד אחת לטווח קרוב עם שימוש בינוני בקסמים וקשת לטווח רחוק, הנה תמונה ללא לפיד : עוד דבר שמאוד משפיע הוא חוסר הידיעה מה יקרה בדלת הבאה , תכלס אין בהמשך כלום ( זה מוביל לפאזל של הדלת) אבל לא זכרתי את זה ויחד עם מודים שמוסיפים צלילים ואווירה מפחידה לצינוקים והמערות ממש פחדתי להמשיך, ממה שאני זוכר במשחק המקורי ניתן היה לראות הכל. זהו עד ה QUEST הבא =) נערך 2014 בפברואר 1511 שנים על-ידי Gal&Gal
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים אחח.. אתה עושה לי חשק להתחיל דמות חדשה. יש לי כבר 150 שעות על המשחק הזה..אחלה צילומים!
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים עזוב מודים גרפיים, אם אתה לא משחק עם SkyRE ו frostfall אתה לא יודע מה אתה מפסיד. הם מוסיפים כל כך הרבה עניין למשחק...
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים מחבר עזוב מודים גרפיים, אם אתה לא משחק עם SkyRE ו frostfall אתה לא יודע מה אתה מפסיד. הם מוסיפים כל כך הרבה עניין למשחק... אני שמעתי עליהם, אין לי כוח למשחקי השרדות, בשביל זה יש את DAYZ , אני רוצה משחק פנטזיה מעולה שיסחוף אותי . קבל עוד תמונה : שחייה באגם מחוץ לבית החדש שלי =) בקרוב גם אעלה וידאו נערך 2014 בפברואר 1511 שנים על-ידי Gal&Gal
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים אז אפשר לוותר על frostfall, אבל skyRE הוא חובה בכל מקרה. הוא עושה סדר בכל כך הרבה דברים במשחק, בין פרקים, יכולות נשקים...אגב איזה ENB זה? נראה מעולה
פורסם 2014 בפברואר 1611 שנים מחבר הי , ה ENB הוא של QUIETCOOL עם כלמני שינויים קטנים שעשיתי, ניסיתי כמה שונים את זה הכי אהבתי , גם בגלל התאימות שלו ל COT , בכל מקרה הוספתי איזה מוד שעושה את העולם עם קצת יותר מלא בהתרחשויות שקשורות למלחמת האזרחים שם בין ה storm-cloacks ל impirials , וזה ממש נחמד , בשבילים יש לחימה אינטנסיבית מאוד! וזה בהחלט מוסיף עניין.. בינתיים הגעתי לאפורי הזקן =) הנה תמונה אני חייב להסביר לכם כמה זה שונה לשחק עם המודים האלה , אני כרגע לא מצליח לצלם וידאו לא יודע למה , לדעתי זה בגלל ה wrapper , אבל האטמוספירה שם אדירה, הדרך במעלה המדרגות גרמה לי להרגיש קר באמת =) מזג האויר במשחק פשוט אדיר
פורסם 2014 בפברואר 1711 שנים אהלן, זה באמת נראה ממש מגניב יש אפשרות לתת רשימה (מדוייקת יותר) של MODים שהתקנת?
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים מחבר אהלן כולם : אלה המודים שכרגע מותקנים, הENB ועוד מספר מודים שהתקנתי ידנית לא מופיעים ברשימה כמו תוספות של סוגי תספורות ועוד כלמני מודים של תלבושות מאתרים קוריאנים חח יש פה כמה שמבטלים אחד את השני , לדוגמה טקסטורה לסלעים שמצאתי שיותר טובה מהאחרת , או מערות , קיצור זמני הטעינה עדיין סבירים , שמרתי בצד איזה מוד שמנקה את השמירות מרפרנסים לחפצים זרוקים, אני מאמין שאשתמש בו מאוחר יותר במשחק. HAVE FUN!
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים זה פשוט מדהים, אני כל כך מקנא בך עכשיו, הלוואי והיה לי מחשב שהייתי יכול לעשות דבר כזה, בנתיים משחק Skyrim על MED... נערך 2014 בפברואר 2211 שנים על-ידי Yaniv
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.