עבור לתוכן

You need permissions from everyone to make changes

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה

אני מנסה להעתיק קובץ DLL לתוך התקנה של משחק ווינדוס לא מוכן לאפשר לי להעתיק! ניסיתי את כל המדריכים האפשריים ברשת, שינוי הOWNER לעצמי וכו'

יש לכם פתרון אולי?

פורסם

את כל המדריכים ? אתה בטוח .?? :D

נסה בCMD כשאת הCMD אתה מריץ קליק ימני RUN AS ADMINISTRATOR.

פורסם

יש לך הרשאות כתיבה לנתיב שאתה מעתיק אליו? בדקת שאין read only attribute באותה תיקייה?

פורסם

אני מנחש שהמשחק לא מקורי, בהפעלת המשחק הוא כתב שחסר לו DLL מסוים, הורדת אותו מהאינטרנט ועכשיו אתה מנסה להכניס אותו, אחרי שתצליח זה לא יעבוד ולא תבין למה...

אולי תקנה את המשחק ותחסוך לעצמך את כאב הראש הזה?

פורסם
  • מחבר

יש הרשאות כתיבה

לא מדובר בקובץ אלא על העתקת קובץ לתיקיה

ואם אני אאהב, אני אקנה :-)

מבטיח

פורסם

אז אתה מעדיף להוריד קבצים מפוקפקים למחשב שלך?

פורסם

בתור איזה יוזר אתה מחובר? חשבון אדמין?

everyone זאת קבוצה עם הרשאות, שאתה כנראה לא משתייך אליה, או לקבוצה אחרת עם הרשאות לקובץ, או שההרשאות לקבוצה עצמה מכובות.

אתה כנראה צריך להתעסק עם פאנל ה- SECURTIY בקובץ שלך, ולדאוג שאתה מחובר למשתמש מתאים.

לפעמים צריך גם לקחת OWNERSHIP על הקובץ, תלוי במצב.

נערך על-ידי nat64x

פורסם

OR2OOO הבנו את הרעיון שאתה דוגל בו, זה אחלה תירוץ להאשים את המשתמש בקבצים מפוקפקים.... זה בעיה שלו, אבל פה הוא צריך עזרה, אז חלאס לחפור.

פורסם

לא מדברים כאן על פרוצים, מכיוון שהבעיה מקורה במשחק פרוץ קניית, המשחק המלא תפתור את הבעיה ולכן עזרה לפותח הדיון תהייה תמיכה בפירטיות.

אני מוכן לעזור לו, קנה את המשחק המקורי והבעיה תיפתר.

פורסם

והכל אצלך מקורי במחשב, אה, צדיק?

פורסם

בדיוק.... אני יודע שאתה יודע, בכל NFO רשום BUY OF YOU LIKE!! וכל RELEASE של הקבוצות הוא כמו שצריך ללא שום ווירוס או שטויות אחרות.

אז תספיק להיות חשדן וללכת לכיוון הזה, תעזור לבן אדם. רופא עוזר לחולה גם אם החולה גרם את זה לעצמו או שהוא סתם טמבל, אבל עוזר.

אז תעזור.

פורסם

כבר כמה שנים שאני עובד רק עם מקורי.

וכן, אם מישהו עבד על זה קשה ויצר את אותו המשחק אז אני לא צריך לעזור ל"גנב" שהחליט שהוא לא ישלם על זה.

פורסם

אז אל תעזור.... אל תענה ואל תכלום.

פורסם

אתה שקרן, ואני לא מאמין לך.

זה לא שאתה לא רוצה לעזור, זה שאתה לא יודע איך לעזור, ולכן את נטפל לפותח הדיון.

אתה לא המנהל בפורום, אז תרד מהסוס שלך.

פורסם

רבותיי

אור יכול להיות קצת מעצבן , זה נכון , יש לו את המנטרות שלו שהוא מתעקש עליהם. אבל כבודו במקומו מונח ובין להגיד ש"הוא לא יודע לעזור" לבין המציאות יש כמה שנות אור.

פותח הדיון: סביר להניח שאתה נופל על הגדרות security כמו שנאמר לך כאן. נסה לתקן אותם. קח גם בחשבון שהקובץ שהורדת, השד יודע מאיפה, לא נוצר למטרה שאליה אתה שואף. נסה להוריד אחד אחר וממקור שאתה סומך עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים