עבור לתוכן

התרשמות מה3DS XL מהכמה שעות שנגעתי במכשיר בינתים

Featured Replies

פורסם

קודם כל הגודל -במצב צדפה ,בערך כמו הגלקסי נוט 1 שלי +המגן המנופח של הגלקסי

במילים אחרות ,יכנס לכיס גדול ,אבל לא לקטן

מבחינת משקל ,יחסית למכשירים כאלו ,טיפה כבד ,אבל בכלל לא נורא ,לא משהו שיפריע ללכת איתו

איכות בניה -אני לא מומחה בעניין ,ניראה לא רע בכלל מיתרשמות שלי ,לא משהו חסין כדורים ,אבל גם לא משהו שיתפרק סתם בידים

מערכת הפעלה -מאוד פשוטה ומאוד ידידותית למתחילים

מצלמות -גרועות מאוד ,יש אחת מלפנים ,ועוד 2 מאחור ,מאחור אפשר גם לצלם ב3D ,יותר מתאים לגימיק ,ולמשחקים שעושים שימוש במצלמה

אחיזה -די נוחה

מסך 3D -לוקח זמן ליתרגל למסך הזה ,כי צריך לצפות בזווית מסוימת מאוד ,בלי הזווית הזאת מקבלים תמונה מוזרה כזאת וזה מציק בעינים

בגדול אפשר לכוון את האפקט הזה ,כמה שפחות יותר קל ,ואפשר לעבור למצב 2D ואז אין בעיה

בכל מקרה גם ב2D ,המסך יחסית מיושן ,אבל לא משהו שפוגע יותר מידי בחווית רוב המשחקים שזמינים ל3DS

חוץ ממשחקים ,בדקתי גם יוטיוב ,ולצערי ההגדרות של יוטיוב ל3DS מוגדרות כניראה על נמוך

בדקתי איזה סירטון הדגמה שהגיע עם ה3DS ,כמובן מחוץ ליוטיוב ,ויש הבדל ענק באיכות ,ככה שזה לא בעיה במכשיר בכלל

אלה באפליקצית היוטיוב שקימת ל3DS

בגדול אפשר להגיע לאיכות מספיק טובה למכשיר ניד בסירטונים (רק חבל שאין אפשרות לגרור למכשיר סרטונים )

בעניין המסך התחתון ,גם הוא די מיושן ,אבל המגע עובד טוב ,ובמיוחד העט מגע שעובדת מצוין

תזכרו רק שזה מסך חד מגע

אחיזה -די נוחה ,לא מת על הכפתורי גב ,אבל היתר מאוד נוח ,הדמוי אנלוגי במיוחד מפתיע בנוחות למכשיר ניד

הסאונד-לא רע ,אני מניח שגם מאוד טוב עם אוזניות ,אבל בגדול הרמקולים יחסית לגודל ולנידות מספיק טובים

יש אינפרה אדום-לא יצא לי לישתמש בזה

משחקים-ניסיתי בינתים רק 2 דמוים ,אחד משחק מיקי מאוס פלטפורמות 2D והשני הסוניק האחרון שיצא ל3DS ,היה מאוד כיף לשחק בהם

כרטיס זיכרון -המכשיר הגיע עם 4 גיגה ,קניתי כרטיס של 16 ,אבל עוד לא החלפתי כי יש לי משחק על הכרטיס של ה4 גיגה (הגיע ביחד עם המכשיר -חבילה כוללת משחק )

דפדפן אינטרנט -לא שווה הזכור מאוד פרימיטיבי ,וגם ככה לא תומך בעברית

בכל מקרה אני בינתים מרוצה מהקניה ,זה גם ככה בעיקר לבילעדים של נינטנדו ,ויש לי סמארטפון לשימושים אחרים

יש שאלות ?

פורסם

איך הגרפיקה ביחס למכשיר הנוט?

פורסם
  • מחבר

לא הרצתי משחק באמת כבד באף אחד מהם

המסך של הנוט ,מציג תמונה טובה בהרבה ,וגם חומרתית חזק בהרבה

אבל ה3DS נועד למשחקים ,וסטנדרט מבחינת המפתחים שמפתחים אליו

הנוט זה רק סמארטפון אנדרואיד מהרבה הרבה מאוד שקימים

פורסם
  • מחבר

שיחקתי עוד עם ה3DS

היום ניסיתי לקנות דולרים לחשבון נינטנדו עם הויזה הבינלאומית שלי -לא הלך ,בגלל שהמכשיר אמריקאי ולא PAL

בWIIU האירופי זה למשל פועל

החלפתי את כרטיס הזיכרון ה4 גיגה שהגיע עם המכשיר ל16 גיגה ,ופה אני רוצה להגיד משהו

תעשו לעצמכם טובה למי שקונה 3DS עם משחק מותקן ,ואל תתקדמו הרבה במשחק ,לפני שאתם מחליפים כרטיס זיכרון

כי אין לי מושג איך להעביר את השמירה של מאריו ולואיגי ,לכרטיס החדש

השרות רשת כן נתן לי להוריד את המשחק מחדש ,אבל אני בספק עם הכמה שעות יתקדמות נשמרו

וכרגיל עם הסדרה זה כמה שעות של קישקושים

ניסיתי לעשות עברה רגילה דרך הכרטיס זיכרון ,אבל המחשב שלי לא מזה אותו ,לא יודע למה

חוץ מזה הזמנתי את לגו סיטי ל3DS מאיבי ,וקניתי כרטיס של 50$ מהרשת (מגיע במיל) ,ואני מאוד מקווה שאני יוכל להכניס עם זה כסף לחשבון של ה3DS

יש הפרדה בין אירופה לארצות הברית ,ככה שאני לא יכול להכניס דרך הWIIU שלי ,ולהעביר ל3DS

אני מאוד מקווה שלא יחסמו את הקוד הזה רק בגלל שאני יכניס את זה מישראל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים