עבור לתוכן

שאלה למומחים ... בעצם לכל מי שרוצה לעזור

Featured Replies

פורסם

שלום,

במשרדנו רשת קווית P2P. חלוקת כתובות הI.P מבוצעת על ידי SBOX 500 של צ'קפוינט על ידי DHCP. הכתובת שלו 192.168.0.1.

ה-SBOX גם יוצר את החיבור לאינטרנט דרך המודם שמחובר אליו.

רציתי שיהיה לעובדים רשת אלחוטית במשרד ושלא יהיו מחוברים כל היום בניידים ל-3G.

קניתי ראוטר של TENDA והגדרתי בו רשת אלחוטית. ביצעתי את ההגדרות בבית , חיברתי את הראוטר החדש לראוטר הקיים של בזק (10.0.0.138) והכל עבד כמו שצריך הטלפונים הניידים התחברו לרשת האלחוטית החדשה ללא כל בעיה. אגב, כתובת הראוטר החדש של TENDA איתה הוא מגיע ביא 192.168.0.1.

כאשר הגעתי למשרד, חיברתי את ה-TENDA החדש , אמנם הטלפון שלי זיהה את הרשת האלחוטית, אך לא הצלחתי לגלוש דרכה, כמו כן משהו השתבש ברשת של המשרד. כאשר ניתקתי אותו הכל שב לקדמותו.

אני מניח שזה קשור לכתובת ה-IP של הTENDA החדש.

האם תוכלו לייעץ בפתרון שיאפשר את הגלישה האלחוטית במשרד? כך שראוטר ה-TENDA החדש יקבל אינטרנט ויפיץ אינטרנט אלחוטי לניידים של העובדים.

תודה לכולם.

פורסם
  • מחבר

תודה,

ביררתי עם בזקבינלאומי ותחום הכתובות שלנו הוא CLASS C כלומר בין 192.168.0.1 - 192.168.0.254.

ניסיתי לשנות את כתובת הראוטר החדש ל-192.168.0.300 , הראוטר החדש לא מסכים.

שיניתי ל-198.168.20.1 לפי מה שבזקבנלאומי אמרו לי, השינוי מצליח אבל אז כאשר אני מנסה להתחבר לכתובת זאת ולשנות את שאר הפרמטרים כפי שמופיע במדריך , אני לא מצליח.

האם תוכל לזהות את הבעיה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

בסוף זה הסתדר.

תודה.

פורסם

יש לך 2 אפשריות:

1. לשנות את כתובת ה LAN ב

TENDA לכתובת מחוץ לכתובות החלוקה של ה DHCP של ה SBOX, לבטל את ה DHCP ב TENDA, לאחר מכן את ה SBOX תחבר לאחד מכניסות ה LAN של ה TENDA.

2. לשנות את כתובת החלוקה של ה TENDA, לדוגמא D,G/LAN 192.168.1.1, S.M 255.255.255.0, DHCP 192.168.1.100-200 , לאחר מכן תחבר את ה SBOX לכניסת ה WAN של ה TENDA.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים