פורסם 2014 בפברואר 1211 שנים מחבר multicore , אנסה לומר זאת בעדינות , מעדיף שלא "תעזור לי" , תודה. ולענייננו , פתרתי את זה בעצמי הלילה , אלו לא היו הפתרונות שהצעתם פה. פשוט הנתיב של ה parent לא היה תואם את ה child. כרגע יש לי בעיות אחרות כבר אם לא אפתור לבד אבוא לחפור לכם שוב תודה רבה.
פורסם 2014 בפברואר 1211 שנים אם אתה מנסה להעתיק מכונות תנסה לעשות להם export כמו שצריך..יכול להיות שניסת להתקין גם Virtualbox או VMware..? כי הם לא הולכים לעבוד ביחד עם Hyper v.
פורסם 2014 בפברואר 1211 שנים מחבר הנתיב של הPARENT ? הא ? CARE TO SHARE ? ולמה לא לעזור לך ? כן,אני גם לא הבנתי כ"כ מה הייתה הבעיה פשוט העברתי תיקיה מסוימת לנתיב אחר ואז לא הייתה בעיה ב ID של התיקיות והכל עבד . בקשר למה ששאלת, מעדיף לא לפתח את הנושא, מעדיף שלא וזהו. המטרה שלי היא לא לפרוס בפני הפורום את המחשבות שלי על בנאדם מסויים. תודה בכל אופן על העזרה!
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים מחבר הקפצה עקב בעיה חדשה בבקשה עזרה, קצת דחוף, מצורפת תמונה עם הבעיה ממש לא מבין איך לפתור תודה מראש.
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים לא צריך לצלם כלום (בטח לא את כל המסך שלך). ניתן להתעיק את הטקסט ואז לחפש מידע. זה גם מפיע בארועים של Hyper-V.מה עשית עם המידע שמופיע לך? ניסית להחליף את הממשק מ syntehtic ל emulated?
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים יש מצב שגם AV גורם לזה... או שזה היה בהגדרת מכונה חדשה. לא זוכר.... אבל בהחלט, מה עשית ???
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים מחבר מה ז״א להחליף את הממשק?ופשוט הייתי צריך להחליף מכונות אז הייתי חייב להתקין מחדש
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים מחבר קראתי קצת על emulated vs syntheticלא חושב שהבנתי במאת האחוזים.הדיסק עצמו של המכונה מיובא בצורה מסוימת?איך אני מגדיר את זה לצורה אחרת?או שאני בכלל לא בכיוון... נערך 2014 בפברואר 2611 שנים על-ידי blackhawk
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים מחבר שהתקנתי את המכונה לא קינפגתי כלום בקטגוריה של ה-NETWORK לא internal , xternal וגם לא private networkועדיין אותה שגיאה.עריכה: שמתי לב עכשיו למשו בטאב של הוספת דיסק במהלך התקנת המכונה,מבקשים שם קובץ מסוג VHDX, והקבצים שיש לי הם מסוג VHD .זה קריטי?משנה משו? נערך 2014 בפברואר 2611 שנים על-ידי blackhawk
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים כמובן שזה משנה. VHDX הם קבצי דיסק וירטואליים חדשים של גרסא 3.0.לא ראית את כל המצגות וההצגות של Hyper-V ב TechEd כאשר יצא Server 2012?כמובן שיש תמיכה גם אחורה....אבל איך זה קשור להודעה שקיבלת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.