פורסם 2014 בפברואר 1011 שנים היי חברים,התקנתי 3 מכונות בכלי של ה Hyper-Vלא מצליח להפעיל את שלושתם, מצ"ב תמונה עם הודעת השגיאהתודה מראש
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים מחבר תודה, רק מה זה אמור לעשות?כי בביוס ראיתי שהוירטואליזציה על מצב מאופשר
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים אתה בטוח שמופעל בביוס ? כל הסעיפים שקשורים לזה ? יש לך מעבד תומך ? כל הSERVICES של הHYPERV דלוקים ?
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים מחבר בצהריים אני אעשה את הפקודה שנתנו פה ואבדוקכן, בביוס הכל במצב מאופשר, וכמובן שהמחשב הזה תומך איך אני בודק אם השירותים דלוקים?איפה? ואיזה?תודה
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים יש כמה של HYPERV תבדוק. ומעבד תבדוק עם CPUZ באמת רוב הסיכוי שתומך אבל תוודא.
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים מחבר תריץ:bcdedit /set hypervisorlaunchtype autoSERVICES.MSC ותבדוק שהמעבד שלך תומך עם CPUZעשיתי את מה שאמרתם ולא עובד,מצ"ב תמונה של ה SERVICES וגם של ה- CPU-Zאפשר לראות שהמעבד תומך בקשר לסרביסים , 7 מתוך 8 במצב טריגר ואחד פעיל כל הזמןיש צורך לשנות שם משו?תודה.
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים מחבר טוב הצלחתי,היה פשוט צריך להריץ את הפקודה של ה bcdedit כאדמין.עכשיו בעיה חדשה, :\אני יוצר מכונה חדשה ויש כנראה בעיה בדיסק לפי מה שכתוב.הקובץ עצמו תקין(בטוח) , זה משו אחר שם שאני לא מבין בדיוק מה הוא רוצה.בבקשה עזרה, זה דחוף!תודה
פורסם 2014 בפברואר 1111 שנים תמקם את הVHD בנתיב שהוא לא כולל תווים בעברית.תמיכה ב unicode היא לא משהו מובן מעליו.
פורסם 2014 בפברואר 1211 שנים נו באמת... אתם לא רואים שהוא מפעיל מעבדות של לימודים בבית לפי השמות? נערך 2014 בפברואר 1211 שנים על-ידי multicore
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.