עבור לתוכן

Star Citizen

Featured Replies

פורסם

אז אחרי הרבה זמן שלא היה פעילות כאן החלטתי לקחת יוזמה ולעשות סירטון הכרות על המשחק בגדול

אני אשמח עם תעשו סאבסקרייב ותתנו ביקורת בונה ורצינית

אל תשכחו שאני עושה את זה בישבילכם :)

http://youtu.be/D6om9k6SUYE

**

ועוד עידכון קטן ... לפי המפתחים נפתחו עוד 50 אלף מקומות גישה למולטיפלייר של ארינה קומנדר

אז למי שהמספר תושב שלו הוא בין 200,000 - 250,000 הוא זכה לשחק !

אבל למי שלא עדיין לא להתייאש כי הם אמרו שהם יעלו את זה לאט לאט ( חבל שאני במספר 280 משהו... )

שיהיה לכם שבוע טוב :)

• תגובות 147
  • צפיות 59.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

UEE Citizen Record #387700 :(

מיקרופון חדש? נשמע טוב...

פורסם

כן BLUE YETI רק צריך להגיע להגדרות מושלמות ... בסה"כ כמו שאמרתי אני אשמח לחוות דעת ממכם

פורסם

***** עידכון יותר דחוף!!!!

קיבלתי מייל ...

"Arena Commander Multiplayer Pre-Alpha Test Invite"

פרטים בהמשך D:D:DD:

פורסם

זכרתי איזה שבריר מידע על המשחק הזה מ 2012, שעוד לא היה גיימפליי והכל נראה כמו קונספט הזוי. למעשה לא הבנתי בכלל על מה מדובר ופשוט זנחתי את זה. לפני כמה שבועות ראיתי איזה אשכול איפשהו וחזרתי לבדוק על זה ופשוט נדהמתי.. פתאום הבנתי שזה אכן אחד הדברים הכי מצופים אי פעם. לפי מה שאני יודע MMO בדר"כ מותנה בשירות חודשי.. אז תקנו אותי אם אני טועה, כאן משלמים פעם אחת סכום יחסית גבוה (70-100$) ומקבלים מנוי קבוע? או ש.. לא?

אחלה סרטון של הבחור מלמעלה.. חסרים ערוצי גיימינג ישראלים רציניים.. כל מה שראיתי עד היום היה די בולשיט לצערי.

תודה

פורסם

לפי המפתחים לא אמור להיות שום תשלום חודשי אבל אי אפשר לדעת ( וגם אישית עם זה יהיה כל כך טוב אין לי בעיה )

כאן משלמים בעיקרון סכום שאיתו אתה קונה "תנאים" במשחק

יש מבחר שאתה יכול לקנות אם אני לא טועה הכי נמוך זה זה - https://robertsspaceindustries.com/pledge/Packages/Aurora-MR

בעיקרון לפני שנה היית יכול לקבל גירסא מלאה של המשחק (סינגל,מולטי) ובנוסף כמה ג'ובות וביטוח לספינה שלך ו... גישה לאלפא (שזה מה שמשוחרר היום) והבטא ...

אני די בטוח שיש איפשהו מקום לקנות גישה לכל מודול בנפרד אבל לא זכור לי

ובקשר לסירטון תודה ... אני מאד רוצה לפתח את זה ואשמח לתגובות והערות :)

https://www.youtube.com/user/GLGAMINGISRAEL

פורסם

קיבלתי גם MP INVITE, שיחקתי קצת והשתעממתי. מחכה שישחררו את המודולים הבאים (FPS, PLANET SIDE, CAPTURE THE IDRIS) ועוד..

פורסם

הערב בלאגן :D

basuna9u.jpg

פורסם

שמח שקיבלת גם :]

יחסית לאלפא המולטי סביר + קצת ציפיתי ליותר אני מקווה שזה יסתדר בהמשך

פורסם

עידכון:

Arena Commander - נפתח לכל המשתמשים שקנו את המשחק עם גישה לאלפא \ או שקנו גישה בלעדית רק ל Arena Commander

בנוסף נפתח מוד משחק חדש Capture The Core - שזה בעצם לתפוס את הדגל ולהביא אותו לבסיס של הקבוצה שלך

אז אני מקווה לשמוע שאתם משחקים :)

אני יעשה עוד סירטון של גיימפלי עם תרצו ...

שיהיה שבת שלום

פורסם

לא הבנתי את כל המודולים האלה, משחק לא אמור לעלות בסביבות ה-60$? למה הם מוכרים משחק + ספינה ב-300-400$?

פורסם

המודולים הם הדרך בניה של המפתחים .. הם מוצאים מודול לכל חלק עיקרי במשחק ( קרבות אוויר\האנגר\ערים בכוכבים וכ'ו.. ) והם משתפים את כל מי שיש לו גישה לאלפא\בטא וככה הם מקבלים פיידבקים של באגים ורעיונות או דברים לשנות ולשפר ... ככה הם יכולים לעלות על בעיות בזמן אמת ולהתאים את המשחק לדרישה של השחקנים במקום לשחרר את המשחק המלא ולהיתקל בהפתעות וכ'ו ( אל תשכח שיש בערך 300 אלף שחקנים שיכולים להיכנס למודול קרבות אוויר וככה הם בודקים גם את חוזק השרתים וכ'ו )

אתה יכול לקבל את המשחק כולל המולטי ב30$-40$ עם ספינה

הרעיון הכללי מאחורי המשחק הוא המימון שבא מהקהל ובגלל זה יש אפשרות לקנות ספינות ודברים יקרים יותר למי שיכול ומסוגל לממן יותר

קח בחשבון שנכון לעכשיו כמעט כל ספינה אפשר לקנות בכסף מהמשחק שאתה תרוויח לבד העניין הוא שאף אחד לא יודע כמה זמן זה יקח וגם יש ספינות בלעדיות שכנראה לא יהיה אפשרי להשיג אותם בכסף (או בכלל) במהלך המשחק

פורסם
  • מחבר

מישהו שיחק במולטי החדש ויכול לספר קצת?

פורסם

מעבר ללהתפוצץ אחרי 10 שניות מהכניסה למשחק? נראה לי גיא יוכל לספר קצת יותר פרטים...

יש לי איזה לאג מוזר בשליטה עם הגוייסטיק, פשוט לא מרגיש לי מגיב טוב. אני צריך לבדוק בסינגל ושוב במולטי אולי זה סתם עניין של פינג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים