עבור לתוכן

Star Citizen

Featured Replies

פורסם

זה נראה מעולה, אני מקווה שהמחשב שלי יסחבו אפקטים כאלו :P

אגב קראתי שהם החביאו איזה jump point כזה איפשהו במפות שלה arena commander שמביא אותך לאזור חבוי

עידכון: יש עידכון למשחק ... הפתעה גדולה תהיה לכם כשתיכנסו להנגר שלכם ! ממליץ בחום ! ( סירטון יהיה בעתיד )

חבל שזה רק לזמן מוגבל ואי אפשר לטוס בהם...

• תגובות 147
  • צפיות 59.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב קראתי שהם החביאו איזה jump point כזה איפשהו במפות שלה arena commander שמביא אותך לאזור חבוי

אתה יכול להרחיב?

פורסם

^ אם אני לא טועה הזכירו את זה ב- wingman hangar האחרון שפורסם לפני הפוסט שלי (אם יצא אחד אחרי זה...), מעבר לזה לצערי אין לי מידע.

התחילו לשלוח הזמנות למולטיפלייר. זה מבוסס על פי מספר האזרח שלכם, בסיבוב הראשון נשלחו הזמנות ל250 תורמים שנבחרו מראש, לאחר מכן נשלחו הזמנות ל- 2477 תורמים נוספים על פי המספר אזרח. הזמנות נוספות לא יישלחו אלא רק לאחר סוף השבוע.

Greetings Citizens,

If you’re a very early backer, check your e-mail! The first invitations to Arena Commander’s multiplayer have gone out. QA invited the first 250 backers to start playing today. These backers were selected by the team because of their especially valuable bug reporting skills during the Hangar module release.

The team decided that reports were looking good and that we should begin the general rollout. Only a small number of Citizens have been sent invites at this point, but we hope to increase that dramatically in the near future. From this point forward, invites will be based on Citizen number in the aims of giving the earliest access to the backers who have supported us the longest.]

UPDATE: Tests are going well and we have upped the number of invitees to the first 2,477 Citizens (plus the original testers)! We do not expect to add any additional slots until after the weekend.

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13947-Arena-Commander-Multiplayer-Roll-Out-Begins

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז החלטתי לעורר קצת את כולם עם סירטון גיימפלי !

מקווה שתהנו ואל תשכחו לעשות לייק וסאבסקרייב ;-)

שיהיה שבוע טוב ושקט!

פורסם

מה זה במשחק אפשר לדבר במיקרופון ולהנעל על מטרות ? מגניף

פורסם

אז אפשר לעשות עם זה דברים במשחקים אחרים וגם בכלל בדסקטופ ודברים כאלו?

נשמע מעניין ומשעשע נבדוק

פורסם

כן זה פועל לפי מה שאתה קובע לו ... תתנסה איתה קצת צריך עבודה בלהגדיר\להקליט אבל זה תענוג לגמרי!

פורסם

גיא, אתה משחק עם ג'ויסטיק? קונטרולר? מקלדת?

פורסם

אני משחק הכל עם מקלדת ועכבר ... בעתיד שיצא המשחק אולי אני יביא איזה ג׳ויסטיק מעניין :)

פורסם

אני מציע לך להתרגל מראש לגוייסטיק. צריך הרבה זמן להתאמן עם אחד ולהתרגל לשחק כמו שצריך.

אגב קיבלת כבר גישה למולטי? אני עדיין מחכה :(

פורסם

חברך הנאמן מכיר את סביבת הגויסטיק ... מה שכן אני ישקיע מאד ברכישה ואני גם מחכה שיצאו מוצרים מותאמים אישית למשחק ... אז בעתיד הרחוק כנראה ...

בקשר למולטי ... הם שיחררו לכל מי שהמספר תושב שלו מתחיל ב1 ונגמר עד 200 ( המספר הראשוני ) ככה שאני איפשהו בין 250-300 וכנראה הם ישחררו את הסדרות האלו בהמשך ... אני כמובן ישר יעדכן אותכם :)

פורסם

אם רק היה לי כסף לבזבז על משהו מותאם :D

מה גם בארץ אין מבחר ממש גדול אז צריך לייבא, ומשלוח של hotas נורמאלי יהיה יקר (משקל)

פורסם

מה רע במקלדת עכבר?

כבר לא זוכר את הפעם האחרונה שהיה לי ג'ויסטיק.

אני כן זוכר כמה ג'ויסטיקים מחורבנים ארורים שעשו צרות.

פורסם

תנסה ותגיד לי אתה...

כמה שאני לא ניסיתי לשחק עם מקלדת ועכבר, סימולטורים אני מעדיף לשחק עם גויסטיק. זה פשוט מרגיש לי הרבה יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים