עבור לתוכן

Star Citizen

Featured Replies

פורסם
נראה טוב :)

אגב ... כנראה אבל DXTORY לא תומכת במשחק ( מאד מוזר ) אז לצערי אני לא יכול להעלות לכם סירטון ...

דווקא עובד יופי. איזה גרסה יש לך ועם איזה קודק אתה משתמש?

נראה לי אני קופץ מחר בבוקר לקנות את זה: http://ksp.co.il/?store=kspbilu&uin=6608

הג'וייסטיק שלי זוועה ולשחק עם מקלדת ועכבר.. בעעעע :P

• תגובות 147
  • צפיות 59.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקיי אז הצלחתי להקליט ולהפעיל את Dxtory הבעיה הייתה MSI AFTERBURNER שלא עובדת ביחד איתה עם האפשרות להציג נתונים במשחק כמו FPS\CPU\TEMP וכ'ו

אז הינה סירטון על המוד וקצת גיימפלי עם הסברים ... מקווה שזה לטעמכם זה סרטון ראשון שלי אי פעם ומתנצל עם אני מדבר הרבה ( שטויות ) אבל אני אחרי משמרת לילה P:

אם תרצו אשמח לעשות עוד סירטונים קצת יותר מושקעים כמו עידכונים טיפים וגיימפלי ...

תהנו :)

פורסם

^ זה נראה מדהים!

תודה על הסרטון :xyxthumbs:

פורסם

out with the old... in with the...

qNNyepX.jpg

בהחלט הייתי מגדיר את זה בתור impulse buy, אבל זה נראה ומרגיש בערך פי 3 יותר טוב מהג'וייסטיק הישן... נראה שיש אפילו layout במיוחד בשבילו במשחק

אם תרצו אשמח לעשות עוד סירטונים קצת יותר מושקעים כמו עידכונים טיפים וגיימפלי ...

בהחלט נשמח, טיפים יתקבלו בשמחה :)

פורסם

תתחדש, ניראה קטלני:)

עשיתי סיבוב באתר של המשחק, העסק הזה ניראה לי יקר בטרוף!

מזה המחירים האלה?...המשחק ניראה טוב, אבל בכל זאת...לא הגזימו קצת?

פורסם
תתחדש, ניראה קטלני:)

עשיתי סיבוב באתר של המשחק, העסק הזה ניראה לי יקר בטרוף!

מזה המחירים האלה?...המשחק ניראה טוב, אבל בכל זאת...לא הגזימו קצת?

לא בדיוק. אתה יכול להיכנס למשחק כבר עם החבילה הכי קטנה שעולה 30$ ! זה לא הרבה בכלל בשום קנה מידה, בטח לא כשאתה מקבל משחק סינגל ענק + המולטיפלייר שיהיה כנראה הכי מורכב בעולם (או בטופ 5 לפחות) + ספינה קטנה בתחילת המשחק.

החבילות היותר גדולות הן באמת למי שמעוניין בכך ויש לו כיסים עמוקים וגם אמון מוחלט ביוצרי המשחק.

נראה לי שמי שעדיין יושב על הגדר כנראה ישלם יותר בהמשך אם יחליט להצטרף. לא נראה לי שמחיר כזה יישמר כשהמשחק יהיה בשלבי פיתוח מתקדמים יותר.. פחות סיכון = יותר כסף.

אה וגם יש את המתחרה שלו Elite Dangerous - שם הבטא עולה 160 פאונד. אם כבר מדברים על באמת יקר.

פורסם
לא בדיוק. אתה יכול להיכנס למשחק כבר עם החבילה הכי קטנה שעולה 30$ ! זה לא הרבה בכלל בשום קנה מידה, בטח לא כשאתה מקבל משחק סינגל ענק + המולטיפלייר שיהיה כנראה הכי מורכב בעולם (או בטופ 5 לפחות) + ספינה קטנה בתחילת המשחק.

החבילות היותר גדולות הן באמת למי שמעוניין בכך ויש לו כיסים עמוקים וגם אמון מוחלט ביוצרי המשחק.

נראה לי שמי שעדיין יושב על הגדר כנראה ישלם יותר בהמשך אם יחליט להצטרף. לא נראה לי שמחיר כזה יישמר כשהמשחק יהיה בשלבי פיתוח מתקדמים יותר.. פחות סיכון = יותר כסף.

אה וגם יש את המתחרה שלו Elite Dangerous - שם הבטא עולה 160 פאונד. אם כבר מדברים על באמת יקר.

אין יותר אפשרות להיכנס לאלפא ... יש רק אפשרות לבטא וזה בספינות באיזור ה 60$+ ... כל מי שלא קנה את המשחק יכול לחכות ובנתיים להתרשם מכל הסירטונים ברשת ...

ותתחדש על הג'ויסטיק ! אני מקווה שזה יעזור לך מולי ;)

פורסם

נכון- הכניסות למודולים השונים ילוו בתשלומים נפרדים של 5$ .. גם לא כזה סרט הייתי אומר.

פורסם

משחק מהנה בטירוף! הצלחתי להגיע לגל שמיני אחרי כמה אימונים, וקשה מאוד לעבור את זה בלי להתפרק לרסיסים..

ד"א,

למה אין סיקור של המשחק בhwzone? אחרי הכל, המשחק הזה הוא מהפכה בכל מה שקשור למשחקים ממומנים ע"י הקהל, וחבל שהרבה מפספסים אותו.

לדעתי הוא סוג של freelancer 2

פורסם

כי זה עדיין לא משחק ואי אפשר לעשות סיקור על השערות וטיפה משחקיות ... אבל כן אפשר לעשות תזכיר או הודעה קטנה שתדע שאנחנו קיימים כאן ( ואולי נקבל פורום מיועד רק לנו D: )

וכן מהגל השמיני זה ממש קשה ... הצלחתי לעבור אותו ולהגיע ל 9 שזה גם היה בפוקס ... בא לי מולטי :(

פורסם

הכי הרבה בינתיים שהגעתי זה 7. ה- AI הידידותיים נהרגו ולי פגעו במה שנראה כמו מערכת הקירור ולא יכולתי להשתמש בנשקים כי הם התחממו...

אני מסתובב במפה, מצליח לירות אולי יריה וחצי כל חצי דקה, אחרי איזה 10 דקות שאני בורח פשוט התאבדתי :P

פורסם

אם תרצו אני אכין איזה סירטון קטן על טיפים איך לשלוט ולירות בספינה ... אפשר לכתוב על זה תורה שלמה!

פורסם
אם תרצו אני אכין איזה סירטון קטן על טיפים איך לשלוט ולירות בספינה ... אפשר לכתוב על זה תורה שלמה!

אתה מוזמן להעשיר אותנו :)

פורסם

עידכון: יש עידכון למשחק ... הפתעה גדולה תהיה לכם כשתיכנסו להנגר שלכם ! ממליץ בחום ! ( סירטון יהיה בעתיד )

פורסם

קבלו את הeffect שהם עשו לjump -

HugeRipeBighornedsheep.gif

זה מהפרסומת החדשה ל freelancer-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים