פורסם 2014 ביוני 511 שנים נראה טוב אגב ... כנראה אבל DXTORY לא תומכת במשחק ( מאד מוזר ) אז לצערי אני לא יכול להעלות לכם סירטון ... דווקא עובד יופי. איזה גרסה יש לך ועם איזה קודק אתה משתמש? נראה לי אני קופץ מחר בבוקר לקנות את זה: http://ksp.co.il/?store=kspbilu&uin=6608 הג'וייסטיק שלי זוועה ולשחק עם מקלדת ועכבר.. בעעעע
פורסם 2014 ביוני 611 שנים אוקיי אז הצלחתי להקליט ולהפעיל את Dxtory הבעיה הייתה MSI AFTERBURNER שלא עובדת ביחד איתה עם האפשרות להציג נתונים במשחק כמו FPS\CPU\TEMP וכ'ו אז הינה סירטון על המוד וקצת גיימפלי עם הסברים ... מקווה שזה לטעמכם זה סרטון ראשון שלי אי פעם ומתנצל עם אני מדבר הרבה ( שטויות ) אבל אני אחרי משמרת לילה P: אם תרצו אשמח לעשות עוד סירטונים קצת יותר מושקעים כמו עידכונים טיפים וגיימפלי ... תהנו
פורסם 2014 ביוני 611 שנים out with the old... in with the... בהחלט הייתי מגדיר את זה בתור impulse buy, אבל זה נראה ומרגיש בערך פי 3 יותר טוב מהג'וייסטיק הישן... נראה שיש אפילו layout במיוחד בשבילו במשחק אם תרצו אשמח לעשות עוד סירטונים קצת יותר מושקעים כמו עידכונים טיפים וגיימפלי ... בהחלט נשמח, טיפים יתקבלו בשמחה
פורסם 2014 ביוני 611 שנים תתחדש, ניראה קטלני עשיתי סיבוב באתר של המשחק, העסק הזה ניראה לי יקר בטרוף! מזה המחירים האלה?...המשחק ניראה טוב, אבל בכל זאת...לא הגזימו קצת?
פורסם 2014 ביוני 611 שנים תתחדש, ניראה קטלניעשיתי סיבוב באתר של המשחק, העסק הזה ניראה לי יקר בטרוף! מזה המחירים האלה?...המשחק ניראה טוב, אבל בכל זאת...לא הגזימו קצת? לא בדיוק. אתה יכול להיכנס למשחק כבר עם החבילה הכי קטנה שעולה 30$ ! זה לא הרבה בכלל בשום קנה מידה, בטח לא כשאתה מקבל משחק סינגל ענק + המולטיפלייר שיהיה כנראה הכי מורכב בעולם (או בטופ 5 לפחות) + ספינה קטנה בתחילת המשחק. החבילות היותר גדולות הן באמת למי שמעוניין בכך ויש לו כיסים עמוקים וגם אמון מוחלט ביוצרי המשחק. נראה לי שמי שעדיין יושב על הגדר כנראה ישלם יותר בהמשך אם יחליט להצטרף. לא נראה לי שמחיר כזה יישמר כשהמשחק יהיה בשלבי פיתוח מתקדמים יותר.. פחות סיכון = יותר כסף. אה וגם יש את המתחרה שלו Elite Dangerous - שם הבטא עולה 160 פאונד. אם כבר מדברים על באמת יקר.
פורסם 2014 ביוני 611 שנים לא בדיוק. אתה יכול להיכנס למשחק כבר עם החבילה הכי קטנה שעולה 30$ ! זה לא הרבה בכלל בשום קנה מידה, בטח לא כשאתה מקבל משחק סינגל ענק + המולטיפלייר שיהיה כנראה הכי מורכב בעולם (או בטופ 5 לפחות) + ספינה קטנה בתחילת המשחק. החבילות היותר גדולות הן באמת למי שמעוניין בכך ויש לו כיסים עמוקים וגם אמון מוחלט ביוצרי המשחק. נראה לי שמי שעדיין יושב על הגדר כנראה ישלם יותר בהמשך אם יחליט להצטרף. לא נראה לי שמחיר כזה יישמר כשהמשחק יהיה בשלבי פיתוח מתקדמים יותר.. פחות סיכון = יותר כסף. אה וגם יש את המתחרה שלו Elite Dangerous - שם הבטא עולה 160 פאונד. אם כבר מדברים על באמת יקר. אין יותר אפשרות להיכנס לאלפא ... יש רק אפשרות לבטא וזה בספינות באיזור ה 60$+ ... כל מי שלא קנה את המשחק יכול לחכות ובנתיים להתרשם מכל הסירטונים ברשת ... ותתחדש על הג'ויסטיק ! אני מקווה שזה יעזור לך מולי נערך 2014 ביוני 611 שנים על-ידי guylederer0
פורסם 2014 ביוני 611 שנים נכון- הכניסות למודולים השונים ילוו בתשלומים נפרדים של 5$ .. גם לא כזה סרט הייתי אומר.
פורסם 2014 ביוני 611 שנים משחק מהנה בטירוף! הצלחתי להגיע לגל שמיני אחרי כמה אימונים, וקשה מאוד לעבור את זה בלי להתפרק לרסיסים..ד"א,למה אין סיקור של המשחק בhwzone? אחרי הכל, המשחק הזה הוא מהפכה בכל מה שקשור למשחקים ממומנים ע"י הקהל, וחבל שהרבה מפספסים אותו.לדעתי הוא סוג של freelancer 2
פורסם 2014 ביוני 611 שנים כי זה עדיין לא משחק ואי אפשר לעשות סיקור על השערות וטיפה משחקיות ... אבל כן אפשר לעשות תזכיר או הודעה קטנה שתדע שאנחנו קיימים כאן ( ואולי נקבל פורום מיועד רק לנו D: ) וכן מהגל השמיני זה ממש קשה ... הצלחתי לעבור אותו ולהגיע ל 9 שזה גם היה בפוקס ... בא לי מולטי
פורסם 2014 ביוני 611 שנים הכי הרבה בינתיים שהגעתי זה 7. ה- AI הידידותיים נהרגו ולי פגעו במה שנראה כמו מערכת הקירור ולא יכולתי להשתמש בנשקים כי הם התחממו... אני מסתובב במפה, מצליח לירות אולי יריה וחצי כל חצי דקה, אחרי איזה 10 דקות שאני בורח פשוט התאבדתי
פורסם 2014 ביוני 611 שנים אם תרצו אני אכין איזה סירטון קטן על טיפים איך לשלוט ולירות בספינה ... אפשר לכתוב על זה תורה שלמה!
פורסם 2014 ביוני 611 שנים אם תרצו אני אכין איזה סירטון קטן על טיפים איך לשלוט ולירות בספינה ... אפשר לכתוב על זה תורה שלמה! אתה מוזמן להעשיר אותנו
פורסם 2014 ביוני 611 שנים עידכון: יש עידכון למשחק ... הפתעה גדולה תהיה לכם כשתיכנסו להנגר שלכם ! ממליץ בחום ! ( סירטון יהיה בעתיד )
פורסם 2014 ביוני 811 שנים קבלו את הeffect שהם עשו לjump - זה מהפרסומת החדשה ל freelancer- נערך 2014 ביוני 811 שנים על-ידי Spacecowboy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.