עבור לתוכן

Star Citizen

Featured Replies

פורסם

לא אין בנתיים רשימת חברים או שליחת הודעה פרטית ... מאמין שיוסיפו את זה ... לבנתיים יש את האירגון שפתחנו ששם נוכל להתאסף כולנו :]

• תגובות 147
  • צפיות 59.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"The Dogfighting Module will be revealed at the PAX East (11-13 April) and released shortly after, if everything goes well."

מה Wingman Hanger האחרון, היו גם כמה צילומים מעניינים של הספינות :)

ibmeIrvXd7un7c.gif

ibttDBCLL0oZkN.gif

פורסם

:t2819:

רק נשאר לי לסדר את הג'ויסטיק שלי עד אפריל, או לקנות אחד חדש

--

בלי קשר, משהו שסתם מעניין אותי ואולי מישהו פה יודע, בחללית שקניתי ה- Aurora MR+ יש 2 ג'ויסטיקים, הימני שולט ב pitch ו- roll ויש זוג פדאלים ל- yaw. מה התפקיד של הסטיק השמאלי? בחלליות אחרות שיצא לי לראות יש רק אחד...

פורסם

האמת שאין לי מושג.. אני באמת צריך לדאוג לארגן גויסטיק נורמלי למשחק...

יש המלצות?

פורסם

אני שוקל לקנות עכשיו את זה: על פי הביקורות שראיתי הוא לא רע בכלל למחיר שלו, ואין ספק שאני אצטרך אחד בעתיד הקרוב-רחוק (אהמ start citizen אהמ)

פורסם

לדעתי אין צורך למהר בלקנות ג'ויסטיק לאלפא [?!] חכו שיצא המשחק ...

- - - תגובה אוחדה: - - -

- - - תגובה אוחדה: - - -

פורסם

אם אני מבין אותך נכון, נראה שאתה אומר שאין צורך למהר בלקנות ג'ויסטיק לאלפא...

פורסם

לא רואה סיבה למה לא להשקיע באחד. זה לא שהמחירים ירדו בזמן הקרוב, הם די זהים כבר כמה שנים טובות וזה משהו שיחזיק לך להרבה זמן. וחוץ מזה יש לי wing commander שמחכה על הדסקטופ שמחכה שיהיה לי כוח לנסות לסדר את ה גויסטיק לעבוד איתו :)

וזה לא רק לסימולטורים, סתם לדוגמה אני עובד על איזה מודול בגאריס מוד לשליטת טנק עם 2 סטיקים :D

פורסם

אני הצטרפתי ל kickstarter ורכשתי 300i

לא ידעתי שמקבלים ביטוח :)

פורסם

אם מישהו רוצה להתאמן קצת עד שמודול הקרבות ישוחרר, יש את Wing Commander Saga ששוחרר בחינם

http://www.wcsaga.com

יש שם גם לפי מה שאני רואה מולטיפלייר. כנראה co-op, אבל לא יצא לי לנסות אז אין לי מושג איך זה עובד...

ואם מישהו מחליט לנסות ולא עובד לו הג'וייסטיק, מצאתי פיתרון לזה: http://www.wcsaga.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=492&start=10#p5470

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל לינק לארגון?

פורסם
  • מחבר

תתחילו לצרף אנשים , הקבוצה שם לא מתרוממת...

פורסם

מצטרף

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הצטרפתי.

refaelha

hornet Ghost edition

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים