עבור לתוכן

Star Citizen

Featured Replies

פורסם

אבל אל תשכח שאת אותן הספינות ב 2.5 אלף דולר אפשר יהיה להשיג גם בכסף של המשחק. אמנם במחירים הזויים כמו 4.75 ביליון [זרוק שם דמיוני כלשהו] דולרים, אבל זה לא יחייב אותך להוציא כסף אמיתי...

• תגובות 147
  • צפיות 59.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה שזכור לי - כן. אלא אם שינו משהו לגבי זה בחודשים האחרונים?

ראיתי עכשיו גם דיון ברדדיט מלפני חודשיים שום טוענים שבכלל יפסיקו למכור ספינות בכסף אמיתי לאחר ההשקה של המשחק, יהיה אפשר להשיג אותם רק בכסף של המשחק

אגב יש פה מישהו שמעודכן בפיתוח ובפאטצים? היו כבר עבודות על אופטימיזציה?

פורסם
אבל אל תשכח שאת אותן הספינות ב 2.5 אלף דולר אפשר יהיה להשיג גם בכסף של המשחק. אמנם במחירים הזויים כמו 4.75 ביליון [זרוק שם דמיוני כלשהו] דולרים, אבל זה לא יחייב אותך להוציא כסף אמיתי...

בנתיים נראה שמפתח המשחק תומך נלהב בקפיטליזם נצלני.

הדבר עלול להשתקף גם במשחק עצמו, וליצור מעמדות כלכליים שונים עם כל חוסר הצדק והתסכול שמגיע עם זה.

זו גם דרך טובה לייצר צורך/רצון להשקיע עוד כסף במשחק על MICROTRANSACTIONS.

יוצר המשחק שולט לחלוטין על המציאות בתוך המשחק.

ובדיוק כמו שהוא יוצר מפה למיקסום עשיית הכסף ממכירה מוקדמת של חלליות, הוא יכול ליצור מפה למיקסום עשיית הכסף מMICROTRANSACTIONS בתוך המשחק.

כל מה שמתרחש עכשיו הוא סימן לבאות.

פורסם

בגדול לפי מה שהם אומרים "כל ספינה שהוצאה למכירה תהיה אפשרית לקניה בכסף של המשחק"

יש כאלו שיהיה מאד קשה\נדיר למצוא אבל בפירוש הם אומרים שאפשר להשיג אותם

מסחטת כסף או לא בנתיים הם עומדים כמעט בכל הציפיות שהם הבטיחו!

אתה מסכים איתי כדי שיהיה מין "איזון" כשPU יצא צריך שיהיו מבחר של ספינות שונות בעולם כדי שיהיה מעניין והגיוני.... אני לא רואה איך מיליון אנשים הולכים להתחיל משחק שכולם טסים באותה ספינה ?

אם יש לאנשים כסף והם מוכנים לקנות זה בעיה שלהם

אגב רוב מי שקנה את הספינות ה"יקרות" הם גם קהילות שאנשים מתחלקים בינהם בכסף

פורסם
בגדול לפי מה שהם אומרים "כל ספינה שהוצאה למכירה תהיה אפשרית לקניה בכסף של המשחק"

יש כאלו שיהיה מאד קשה\נדיר למצוא אבל בפירוש הם אומרים שאפשר להשיג אותם

מסחטת כסף או לא בנתיים הם עומדים כמעט בכל הציפיות שהם הבטיחו!

אתה מסכים איתי כדי שיהיה מין "איזון" כשPU יצא צריך שיהיו מבחר של ספינות שונות בעולם כדי שיהיה מעניין והגיוני.... אני לא רואה איך מיליון אנשים הולכים להתחיל משחק שכולם טסים באותה ספינה ?

אם יש לאנשים כסף והם מוכנים לקנות זה בעיה שלהם

אגב רוב מי שקנה את הספינות ה"יקרות" הם גם קהילות שאנשים מתחלקים בינהם בכסף

וכמה יעלה לבטח את הספינה בכל פעם שכמה שחקנים עם ביטוח חינם לכל החיים יחליטו לפוצץ אותה?

כמה זמן יקח לעשות את הכסף כדי לבטח אותה?

כמה אנשים יצטרכו להשקיע שעות בGRINDING כדי לממן ביטוחים לחלליות ענקיות בתוך המשחק?

אתם בני התמונה לא מבינים מערכות מורכבות כמו שאלוהים מבין.

אלוהים(או במקרה הזה מפתח המשחק) מזיז חוט אחד של היקום וחצי יקום נהיה חם, מזיז חוט שני וחצי יקום נהיה קר, מזיז חוט שלישי וחצי יקום מתחיל למהר, מזיז חוט רביעי וכל חובשי הכובעים רוקדים גנגםסטייל.

לא נדע מה אלוהים בישל לנו עד שהוא יוגש לשולחן.

וגם אז התודעה של רוב האנשים תהיה כמו של נמלה שאינה מסוגלת להבין את כוחות היקום הפועלים עליה.

למרות שהיא תבין היטב שהיא צריכה לעבוד קשה כדי להתכונן לחורף, בעוד שהצרצר שמחזיק במניות "נמלה דוט קום" ישב כל היום עם סטייק ויין.

פורסם
וכמה יעלה לבטח את הספינה בכל פעם שכמה שחקנים עם ביטוח חינם לכל החיים יחליטו לפוצץ אותה?

כמה זמן יקח לעשות את הכסף כדי לבטח אותה?

כמה אנשים יצטרכו להשקיע שעות בGRINDING כדי לממן ביטוחים לחלליות ענקיות בתוך המשחק?

הממ..

Can I use my insurance as an excuse to simply ram other ships to death knowing I will get my ship back?

You can, but this will be a very bad idea as it is inconvenient and time consuming in getting your replacement ship ready to go again. Additionally there will be an increasing delay in replacing your ship every time you make a claim within a certain period of time.

בהחלט מעלה את הכוח שיש ל- griefers. מעניין איך יילחמו בזה.

אבל הביטוח הוא פר ספינה, ככה שאם אתה מחליף ספינה התחלתית כלשהי עם ביטוח לכל החיים בספינת מלחמה חדישה - לא יהיה לך ביטוח לכל החיים יותר.

ואין יותר אפשרות להשיג ביטוח לכל החיים:

Anyone who pledged for a copy of Star Citizen before November 26, 2012 automatically has lifetime insurance on their pledge ships; this protects the investment you made in the game in perpetuity. Anyone who pledged for a copy on or after November 26th starts with a finite insurance package for their ship. This can be anywhere from 2 months to 12 months depending on the ship and policy type.

https://robertsspaceindustries.com/faq/Insurance-FAQ

פורסם

עדיין מדובר בתקופה לא קצרה של GRIEFING וחוסר ודאות.

ומה עם ביטוחים ל6-12 חודשים?

אם אלו ימשיכו הרי שלא יהיה לזה סוף.

פורסם

אתה משלם פעם אחת ל- X חודשים, את הספינה (ורוב התכולה שלה) אתה מקבל בחינם בחזרה.

מעבר לסתם להציק נזק משמעותי זה לא יעשה. אלא כמובן אם אתה לוקח איתך ציוד/loot יקר מאוד שהביטוח לא מכסה ואז כן יש נזק עצום, אבל אתה יוצא טיפש שאתה מעביר דברים כאלה בלי הגנה.

בגדול ב- EVE זה עובד די דומה (אם לא בכלל כמעט אותו הדבר) ואני לא רואה שמתלוננים על הביטוח שם

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה נסגר עם המשחק הזה בכלל ? אפשר לשחק בו ? מתי הם מתכננים להוציא את הגרסא המלאה?

פורסם

אפשר לעשות הרבה יותר כסף מבלי להוציא את המשחק.

הרי ברגע שהוא יצא יהיו ביקורות.

בנתיים אפשר להבטיח את השמיים ולקבל כסף כסף כסף מאנשים שאין להם מושג מה באמת יהיה.

פורסם

אחד התקדימים, בלי ספק.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט

When I say “game”, I mean a much better tech demo and something that should probably have been with backers more than a year ago

אני עדיין מתקשה להבין איך יש עדיין אנשים שחושבים שלבנות משחק מ-0 למצב שחיק לוקח כמה שבועות/חודשים. אפילו סטודיוים גדולים לוקח להם שנים על גבי שנים ליצור משחק גם כשיש פריימוורק מוכן...

אבל באמת שעם תקציב כזה חסר להם לאכזב. אם הוא משוחרר עם באגים, משחקיות שבורה, או סתם דברים שהם פספסו כי הם לא חשבו שצריך לבדוק את זה (משהו משהו fallout 4), מבחינתי הם נכשלו. יש משחקים מעולים שפותחו/מפותחים עם חלקיק מהתקציב שיש להם עכשיו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גיימפליי ראשון שאני רואה מהגירסאות החדשות (alpha 2.1), נראה לא רע בינתיים

התקנתי את הגירסה הזו (נמצאת ב- public test universe) ועדיין לא יצא לי לנסות, אבל אחרי שראיתי את הוידאו הזה עלתה לי השאלה - מה קורה אם גונבים לך את הספינה? אתה פשוט מאבד אותה? הביטוח נותן לך אחת חדשה/מחזיר לך כסף ואתה קונה ספינה חדשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים