עבור לתוכן

פירמוט ווינדוס מקורי ללא דיסק

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי מחשב DELL לפני חצי שנה ואני רוצה לפרמט, כמו שאתם יודעים הם לא מספקים דיסק.

אז מה עושים?

האם ניתן להוריד ווינדוס ואז להשתמש בסריאל של הווינדוס הנוכחי? איפה מוצאים אותו?

תודה

פורסם

RTFM כבר ניסית?

disk format היא פעולה מאוד ספציפית על מערכת הקבצים וטבלת המחיצות. אין שום קשר למחשב שלך.

יש מחיצת שיחזור שניתן להפעיל. אתה פשוט דורס את המחיצה הקיימת עם image או התקנה חצי אוטומאטית (שימוש ב answer file).

פורסם
RTFM כבר ניסית?

disk format היא פעולה מאוד ספציפית על מערכת הקבצים וטבלת המחיצות. אין שום קשר למחשב שלך.

יש מחיצת שיחזור שניתן להפעיל. אתה פשוט דורס את המחיצה הקיימת עם image או התקנה חצי אוטומאטית (שימוש ב answer file).

תגובה לא מתנשאת בפורום תמיכה טכנית לגולשים שצריכים תמיכה והם בד"כ חסרי ידע בנושא שלגביו הם שואלים (אחרת הם לא היו באים), כבר ניסית? :)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות (גם זאת המתנשאת..)

הבעיה היא שאני משדרג את ההארד דיסק המקורי לSSD כך שגם לא תהיה מחיצת שחזור.

לא יהיה ניתן להשתמש שוב בסריאל הנוכחי?

פורסם

אין שום בעיה להתקין את אותה המערכת בדיסק קשיח אחר.

כמו שכבר כתבתי (בלי שום התנאות), תפתח את הדוקומטציה של המחשב. הכל מפורט שם בדיוק למצבים כמו שלך.

פורסם
  • מחבר

כל המקורות בגוגל אומרים שצריך לבקש מDELL דיסק התקנה מחדש של ווינדוס, שעולה כסף.

אז אין אפשרות להתקין ללא דיסק? כי הרמיזות שלכם אומרות שכן

אני מרגיש בפורום של דן חמיצר

פורסם

תפתח את הדוקומטציה של המחשב. הכל מפורט שם בדיוק למצבים כמו שלך.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי מצפה ממנהל להספים כך שרשור לגיטימי.

אתרום בכך שלא אזרום עם זה יתר על ההודעה הזאת.

פורסם

למה להספים? אפילו לא רשמת על איזה דגם של נייד מדובר והאם באמת בדקת איזה מידע Dell מספקים אודות הנושא.

כל מחשב מגיע עם דוקמנטציה עשירה שהתפקיד שלה זה לעזור לך, בין היתר, גם למבצע שיחזור למצב מפעל וגם מיגור של מערכת הפעלה לאמצעי איחסון אחר.

עברו שלוש וחצי שעות מאז פתיחת הדיון. היית יכול בקלות כבר לגלות הכל לבד.

פורסם
שלום,

רכשתי מחשב DELL לפני חצי שנה ואני רוצה לפרמט, כמו שאתם יודעים הם לא מספקים דיסק.

אז מה עושים?

האם ניתן להוריד ווינדוס ואז להשתמש בסריאל של הווינדוס הנוכחי? איפה מוצאים אותו?

תודה

אני מניח שמדובר בממחשב נייד , אז אתה יכול לראות את הסריאל (ווינדוס 7?) מתחת למחשב.

בעיקרון אתה יכול להוריד גרסה תואמת לגרסה שיש לך רישיון בשבילה , ולהקליד את הסריאל במהלך ההתקנה.

רק תוודא ששתי המערכות לא פועלות במקביל , ואם תהיה לך בעיה באקטיבציה תוכל לפנות למיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

תודה,

החשש הוא שזה יזהה שהסריאל הזה כבר הותקן פעם אחת.

פורסם

^זה לא משנה , אתה אמור להיות מסוגל להתקין את הווינדוס על אותו מחשב כמה פעמים שאתה רוצה , ובמקרה הגרוע תפנה למיקרוסופט והם יסדרו את זה (רק תוודא שהסריאל זהה לגרסה שאתה מוריד).

פורסם

אז איך לדעתך מותקנת אותה מערכת הפעלה אם צריך להחליף או לשדרג דיסק קשיח?

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים