עבור לתוכן

מחפש סמארטפון עד 2500ש״ח

Featured Replies

פורסם

סוכריות - יש מצב שאתה כותב את הטקסט בשפה אחרת ומעביר את זה ב google translate ?

• תגובות 53
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הגוגל כרום שלפעמים מחליט על דעת עצמו לעשות תיקוני שפה אוטומטי בלי שאני יכול לבטל את זה מעצבן

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם

סוכריות,

בטבלה שבקישור יש את הנתונים היבשים של המכשירים, תגיד לי למה ללקוח כדי לשלם יותר בשביל לקנות את הZ1, בסופו של דבר החומרה דיי זהה, פרט למצלמה טובה יותר, מסך מעט צפוף יותר אבל פחות איכותי ומקום לmicroSD (במקרה הספציפי הזה אין צורך בו), איזה אינטרס יהיה ללקוח לשלם עוד 300 שח?

http://www.phonearena.com/phones/compare/Sony-Xperia-Z1,LG-G2/phones/8000,7969

אני באמת לא רואה שום סיבה אלא עם יש צורך בכרטיס הרחבה.

פורסם

ה-G2 עדיף, זמן סוללה מצוין, מסך איכותי, מערכת זורמת, קהילת פיתוח גדולה.

מה חסר לך?

פורסם

אז אתה אומר זה כמו לקנות מכונית פרארי בזול רקה שאין בה כלום תוספות כי תוספות בפרארי זה יקר יקר מאוד אבל בשביל זה זה פרארי ולא סובארו

העיקר להגיד יש לי פרארי אחלה אטו לא אבל פה המחיר לא גדול אבל ההבדל במכשירים גדול גם בתוכנה וגם בחומרה וגם בחומרים אז זה שווה את ההפרש הקטן הזה

פורסם

לא, העיקר לקבל מוצר שעונה על הצרכים שלך ובמקרה הזה ה-G2 עונ עליהם עם פלוסים גדולים יותר מאשר ה-Z1

פורסם

הוא לא צריך כרטיס זיכרון ומצלמה כזאת אז ך מה סתם לשלם יותר? מדובר בשני מכשירים זהים במפרט ועם כבר אז לG2 יש את היתרונות ולא לZ1,

ההשוואה שלך ממש לא נכונה, סוני דחפו לך כמה גימיקים שלא עושים שום דבר מיוחד ואתה משוויץ בהם?

פורסם

יריבו לפנינו תומכי ה-Z1 וה-G2, ותכף יגיעו גם בעלי ה-S4 אבל אלו ואלו ואלו שכחו דבר אחד:

החומרה כבר מזמן הרבה יותר חזקה ממה שאנחנו צריכים - מי צריך מעבדים מפלצתיים עם מסכים בגודל של טלוויזיה ?

לעניות דעתי שם המשחק הוא מערכת ההפעלה, ופה בא הנקסוס ומשאיר לכל מכשירי הדגל ענן של אבק.

אם וכאשר היצרניות תפצנה גרסאות עדכניות של מערכת ההפעלה,

יקח עוד זמן עד שהיבואן המקומי (סאני, ברס, והשד יודע מי מייבא את LG) יחליט שהוא מכר מספיק מהדגם החדש,

ואז ישחרר למפעילות גרסה ראשונית מלאת באגים,

רק כדי לגלות שהנקסוס המקביל קיבל את העדכון חצי שנה קודם.

נערך על-ידי em28

פורסם

Em28 זה למה קונים מכשיר עם קהילת פיתוח גדולה, עם כל היתרונות של מכשירי הנקסוס יש להם גם הרבה חסרונות ביניהם להתפשר על חומרה בשביל המחיר.

מי שקונה את המכשיר בארץ עדיף לו לקנות את המוצר האמיתי, הרי הנקסוס 5 הוא דגם מסורס של הG2 ובארץ המחירים שלהם די זהים, עדיף לקנות את המוצר המוגמר חוץ מזה שתמיד הוא יוכל לעדכן לרומים כגון CM וPA שיש להם את האופי של AOSP ביחד עם תוספות שישפרו את הביצועים והסוללה.

לדעתי זה קלף מנצח.

לפרוטוקול אני עם S3 כבר כמעט שנה וחצי ואני לא חושב שאני מתכוון להחליף אותו בקרוב, אני לא תומך באף מכשיר אני פשוט מחפש מכשירים לפי הצרכים של אותו אדם, כאלה שיענו עליהם כראוי לטווח הארוך. באותה מידה הייתי מציע גם את הנקסוס 5 וה Moto G לאדם שיכול לחכות את הזמן של המשלוח ואין לו בעיה להזמין מחו"ל רק שכאן זה לא המצב.

פורסם
  • מחבר

זה הגיוני שרק בG2 של יבואן רשמי מקבלים את המטען המקורי? (1.8A)

ביבוא אישי ELINE למשל נותנים מטען פשוט ואיטי יותר..

פורסם

הגיוני? כן.

אם זה מה שקורה בפעול? לא יודע...

פורסם

לדעתי אתה פשוט צריך לבקש מהחנות את התוכן המקורי של הקופסה.

עם הם מביאים לך מטען לא מקורי זה אומר שהם גם התעסקו איתו קצת קודם

פורסם

נכון היבואנים הלא רשמיים בארץ מסרסים את המוצרים שהם מוכרים בשביל להרוויח יותר אבל החניות הפרטיות שמכרות בלי יבואן ובלי אשור החברה יצרן

עשות מה שאין רצות גם למכור מטען לא אורגנלי ועוד כבל טעינה לא אורגנלי וכ" ובשביל לקבל תוספות המגיעות לך עם המוצר הם רוצים תוספת כסף

כך גם משקרים בכול מה שקשור לעברית שטוענים שהוא לא מובנה רק בשביל להתקין לך את הזבל שלהם ולקחת עוד 200 ש"ח גנבה זה נגד החוק וגלויי נאות שהחוק דורש

כלל חשוב לפני שקונים

עם הקופסה לא סגורה וחתומה זה אומר שהמוצר לא חדש לא אורגנל כמו שבא מהיצרן מפעל ונעשו בו שנויים לא חוקיים יכול להיות רק באביזרים יכול להיות גם במכשיר עצמו שלקחו את החדש שמו משומש מחודש או אפילו מתוקן או עשו שנויים התקנה של תוכנה לא חוקית שלהם כאלו שמו עברית ורוצים 200ש"ח או שאומרים לך הדגם בצבע שחור זה לא בעברית רוצה את הצבע הלבן זה בה בעברית זה עוד 200ש"ח יותר למרות שאין הבדל בין המכשרים עם המספרים S/N P/N בקופסה ועל המכשיר לא זהים לא קונים וגם עם זה דגם אמריקאי ובא סגור בקופסה והמטען לא מתאים לארץ החנות חייבת לתת לך אחד תקין שמתאים לארץ בלי כסף ועם לא שלא ימכור סמרטפונים נקודה

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם
  • מחבר

רק רציתי לעדכן שאני כבר כמה ימים עם הפלאפון ואני ממש מרוצה

יש בו הכל, הוא נוח, יפה.. הבטרייה מטורפת אני מגיע לבית אחרי יום עבודה עם 80-70%

פורסם

^ איזה מהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים