עבור לתוכן

מחפש סמארטפון עד 2500ש״ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון במחיר של עד 2500 שקלים

לא אכפת לי אם סיני או לא, חשוב לי שיעבוד טוב ברשת פלאפון ושיהיה חזק ועמיד, איכות תמונה וודאו טובה, מעבד חזק שיריץ משחקים כבדים ומסך גדול

אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה

• תגובות 53
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במחיר הזה אל תסתכל לכיוון של הסינים - נקסוס 5 או LG G2 יתנו לך את השילוב האופטימלי בין חומרה לתוכנה עדכנית.

הבחירה ביניהם היא יותר עניין של עד כמה חשוב לך שמערכת ההפעלה תהיה מעודכנת עד לפסיק האחרון.

פורסם
  • מחבר

שתיהם נראים מצוינים!

תוכל להסביר מה ההבדל בינהם? אחרי רפרוף קצר הבנתי שיש הבדלים בסוללה, 2300 מול 3000 mah.

פורסם

יש עוד כמה הבדלים, לG2 יש מסך מעט יותר גדול אבל פחות צפוף, 5.2 לG2 ו 5 לנקסוס אבל הרזולוציה של שניהם היא FHD 1080X1920 (אני מדבר באינצ'ים עם זה לא היה ברור), צפוף יותר זה טוב יותר לכן המסך של הN5 יותר "איכותי".

לG2 יש מצלמה טובה יותר (עדשה אופטית של 13MP לעומת עדשה אופטית של 8MP).

יש לG2 כל מיני דברים נחמדים כמו IR, שליטה במעבר בין שירים בעזרת כפתורי הווליום, Double Tap 2 Wake, Qapp וכל מיני כאלה, בעזרת רוט אתה יכול לתתן לנקסוס את רוב המאפיינים האלה כל עוד הם לא תלויים בשבבים חומרה שאין לו (כלומר אתה לא תוכל להשתמש בנקסוס כשלט לטלוויזיה שלך כי אין לו IR).

בגדול בגלל שהמעבד שלהם והראם שלהם זהה הביצועים דיי זהים, קצת לטובת הנקסוס כי הם עם AOSP (אפשר להתגבר על זה בקלות בעזרת רום מקוסטם אבל השינויים דיי מינורים ולא בטוח שתבחין בהם).

לנקסוס יש עדכונים ישירים מגוגל, לG2 יש מLG, כמובן אפשר להתגבר (בערך) בעזרת רום מקוסטם.

אני אישית מציע לחכות קצת המכשירים החדשים די מעבר לפינה ועם זה סובל דיחוי אז הוא מבורך.

אני הייתי מוסיף את המחיר לשיקול גם כן, בסופו של דבר הN5 הוא גרסה מסורסת של הG2 בשביל להוזיל את מחירו. עם יש לך אפשרות להביא נקסוס 5 מארה"ב תלך על זה, עם הקנייה היא בארץ תקנה G2, אני אישית חושב שתקנה את דגם ה32GB כדי שלא יחסר וגם אין הרבה הבדל במחיר, אין אפשרות להרחיב זיכרון בשניהם.

פורסם
  • מחבר

כן יש לי קצת בעיה לחכות עם זה, אני כרגע אני בלי פלאפון ואני מחפש אחד לקניה בימים הקרובים

צפיתי בסרטון הזה:

ודווקא התרשמתי הרבה יותר מהG2

אתה אומר שהעדכונים לG2 מגיעים מאוחר יותר? או שלא מגיעים בכלל? כי אם הם מגיעים באיחור אני כן יכול להתמודד עם זה.

ואיך התדרים של G2 עובדים עם רשת פלאפון? (ממש לא מבין בזה, רק רוצה לוודא שהכל יעבוד כמו שצריך)

פורסם

העדכונים מגיעים יותר מאוחר עם פחות תמיכה, כל חברה שמעדכנת מכשירים תמיד תיהיה פחות מגוגל בקטע הזה, אני מניח שמתי שתפסיק לקבל עדכונים תעבור לרומים מקוסטמים שישמרו אותך מעודכן לאורך זמן, לצורך דוגמה, בעזרת רומים מקוסטמים מכשירים ישנים כמו Galaxy S1 רצים בלי בעיה על Kitkat בממשק נקי של גוגל, זהה לזה של הנקסוס, המכשיר רץ חלק יחסית לחומרה שלו.

G2 אכן מכשיר מדהים והוא יחזיק לך כמה שנים טובות עם תשמור עליו כראוי.

עם אתה צריך עוד מידע רק תשאל

פורסם
  • מחבר

כן האם לדעתך כדאי ללכת על גרסת ה32GB? קראתי כמה חוות דעת של אנשים כעוסים מכיוון שהמערכת הפעלה בעצמה תופסת 6GB, אז יוצא שנשארת עם 10GB בגרסת 16GB.

תודה רבה

פורסם

כן ציינתי זאת קודם, אין אפשרות הרחבה למכשיר למעט הדגם הקוריאני שלדעתי פחות מומלץ (הוא מגיע עם סוללה נשלפת ואפשרות להרחבת זיכרון אבל הסוללה קטנה מ3000 ל2300 mAh ויש לו פחות תמיכה מבחינת קהילות יחסית לדגם הרגיל (נראה לי הדגם הרגיל זה D802).

תקנה 32GB מקסימום עם לא ישאר לך מקום תעבור לעננים (google play למוסיקה, dropbox/drive לתמונות וסרטונים וכו' אני בטוח שזה יהיה יעיל יותר, למרות שרוב האנשים לא כמוני וסביר להניח שגם אתה לא וישאר לך לפחות 10GB פנויים, בשביל השקט הנפשי עדיף לקחת 32GB, אני אישית עם S3 16GB ועוד כרטיס של 64GB, בפועל יש בערך 70GB רובם תפוסים).

המחיר בזאפ הוא בסביבות ה2200 עד 3000, תבדוק חנויות, אל תקנה את ההכי זול, תבדוק שזו חנות אמינה שתתן לך שירות בעת הצורך במקרה של מימוש אחריות או תיקונים אחרים.

תתחדש ותעדכן אותנו

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאקנה מELINE. שווה להרחיב אחריות ל3 שנים? אני ממש יודע לשמור על הרכוש שלי אבל אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד :)

למרות שלרוב הבעיות יש פתרון זול באיביי.

פורסם

תבדוק מה האחריות כוללת, אני מניח שיגיע יום ותרצה יותר מהמכשיר שלך ותעשה לו רוט, אני כמעט בטוח שהם לא כוללם את זה באחריות, יכול ליהיות שביטוח יהיה עדיף כי הוא מכסה הכל כולל גניבות ושברים מנפילות. תישן על זה לילה, תבדוק מחירים ותיקח את מה שיותר מתאים לך

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות, מה זה רוט? ואיך זה מתקשר לאחריות.

חשבתי על קניה מרשת פלאפון אבל היא בהחלט לא באה בחשבון.. (3200 ש"ח)

פורסם

רוט נותן לך גישה יותר עמוקה למערכת (הרשאת ניהול).

אני לא חושב שרוט מבטל אחריות , אבל יש מצב שצריבת גרסה אחרת תבטל את האחריות { וגם זה לא נראה לי באמת יבטל את האחריות , למרות מה שכתוב בחוזה - ברוב המקרים שתצטרך את האחריות (הרי אתה יודע להתקין רום חדש , מה שאומר שלא תממש אחריות על כל שטות בתוכנה...) , לא יוכלו לדעת בכלל שעשית שינוי תוכנתי.}

פורסם

רוט או השראות רוט, נותנות לך לשנות קבצי מערכת, יש כאלו שמתבלבלים וקוראים לזה פריצה אבל זה לא נכון, זה חיוני ללא מעט תוכנות שבשנות את המכשיר.

סתם לדוגמה נמאס לך מאיך שהטלפון עובד אתה יכול לשים לו מערכת שנראת זהה לזו של הנקסוס, הסקתי שעם הזמן יהיה לך רוט כי הרבה פעמים בלי רוט המכשיר ניהיה קצת משעמם (כל מכשיר לא רק הG2), רוט נותן הרבה יותר שימוש למכשיר.

תחפש באינטרנט מה אפשר לעשות עם זה.

לגבי האחריות, זה מוריד את האחריות של המכשיר בדרך כלל, אני יודע שסמסונג יש שבבים שכאשר עושים רוט הוא משנה משהו חומרתי ואז הם ידעו ולא יתנו לך אחריות, לא יודע מה המצב בLG.

פורסם
  • מחבר

אז אין טעם להרחיב את האחריות.

אוכל לבצע רוט בעצמי? יש בזה סיכון או שזה תהליך כמו פריצת אייפון?

ואם אתם מכירים חנות טובה ואמינה אשמח אם תמליצו לי בפרטי (או כאן אם זה לא נוגד שום חוק) :)

פורסם

לא נתקלתי מעולם בבעיה שנבעה מ-root. התהליך הרבה יותר פשוט מ-jailbreak של אייפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים