עבור לתוכן

בגרות בפיזיקה 5 יח"ל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתחיל ללמוד השבוע מתמטיקה 5 יח"ל ביואל גבע ובנוסף אני חייב לעשות גם בקיץ הזה בגרות בפיזיקה 5 יחידות כדי להתקבל שנה הבאה לת"א ללימודי הנדסת חשמל. הוצאתי פסיכומטרי 650, ואם יהיה לי 5 יחידות מתמטיקה ופיזיקה בבגרות אני יקבל עוד בונוס שאיתו אני יוכל להתקבל. מה שטוב שבפיזיקה אני צריך לקבל החל מ60 ומעלה וזה יספיק לי. בייעוץ בת"א אמרו לי שזה אפשרי ולא בשמיים- למי שמבין ולמד פיזיקה - האם זה אפשרי להתחיל עכשיו מאפס ולגשת גם בפיזיקה בקיץ?

אם גם משהוא מבין באיזה ספרים כדאי להעזר בלימוד עצמאי- הבנתי שיש ספרים של יואל גבע, אנקורי ומיקודית של רכס. בינתיים אני התחלתי ללמוד באינטרנט באתר אינטרלקט. אם יש אתר אחר שאתם ממליצים שהוא יותר טוב אפילו אם בתשלום תציעו לי גם.

שוב אני צריך ספר טווב שמלמד תכלס לבגרות ואני יוכל להסתדר איתו. אם משהוא מכיר גם מורה פרטי טוב לפיסיקה גם אשמח לקבל הצעות.

תודה רבה לעוזרים =]

פורסם

לעבור על החומר של פיזיקה 5 יח"ל תוך שנה, אם משקיעים קצת למידה רצינית כל יום, זה לא בשמיים.

אם אתה לומד לבד, רצוי להיעזר בסרטונים ביוטיוב שימחישו לך חלק מהקונספטים של המכניקה הקלאסית. זה יקל עליך. לאינטרלקט יש סרטונים לא רעים, אבל לא היה לי עצבים לעבור על כולם כי הם קצת איטיים, וגם ככה למדתי את זה בכיתה. לך זה מומלץ.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

5 יחידות פיזיקה זה דבר מאוד פשוט, מבוסס ברובו על נוסחאות, אפשר לסגור את זה גם ב-3 חודשים של עבודה קשה (מאוד).

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני רוצה לעשות ללמוד תוך 3 חודשים ולגשת לבגרות אבל גם יש לי 5 מתמטיקה על הראש.

אם זה אפשרי אז בבקשה תגידו לי איך. בינתיים יש לי רק את אתר אינטרלקט אבל לא נראה לי זה מספיק. איזה ספרים לקנות? מורה פרטי פעם בשבוע יעזור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים