פורסם 2014 בפברואר 611 שנים היייש לי ראוטר אלחוטי בדגם D-LINKאני פותח דפדפן אקספלורר 9 ורושם מספר IP 10.0.0.138ניפתח חלון קטן של ראוטר. וניכנס להגדרות ראוטר.אני מחפש בהגדרות איפה זה נימצא לישנות שם משתמש וסיסמא של כניסה ראוטר?אני לא מיתכוון אינטרנט אלחוטי זה אנ יודע.אני מיתכוון לכניסה הגדרות ראוטר.כי שם מישתמש וסיסמא קיים ישן ורוצה לישנות סיסמא חזקה.לא יודע איפה זה. מה צריך להיות כתוב בגדרות ראוטר לישנות כניסה שם מישתמש וסיסמא?בתודה מראשרפי
פורסם 2014 בפברואר 611 שנים הראוטר עצמו מוגדר לשם משתמש וסיסמה Admin ,אין סיבה שתחליף את זה ,מקסימום שים סיסמא על WIFI .חוץ מזה מה הדגם של הראוטר ?
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים שלום לכולם.גם לי יש בעיה דומה לזה.אני יודע admin.יש לי ראוטר כמו של רפי D-LINKהדגם שלי ADSL ראוטר DSL-6740U V.H1אבל יש בעיה למשל מישהו חבר שלי הביא מחשב נייד הוא מיתחבר לאלחוטי אצלי. וגולש באינטרנטוהוא יכול להיכנס בהגדרות ראוטר והוא יודע מה הסיסמא של ראוטר שזה admin.זה פשוט קל רושמים IP של ראוטר וניכנסים הגדרות.אני רוצה להחליף סיסמא אחרת בכניסה להגדרות ראוטר .איפה זה נימצא להחליף סיסמא שלי בראוטר?אני רוצה סיסמא שלי חזקה ואף אחד לא יודע מה הסיסמא שלי.מבינים?עמי
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים עמי ורפי, מה הבעיה לפתוח את החוברת של הציוד (לא שקשה להגיע להגדרה בממשק עצמו) ולמצוא את זה שם?http://www.netcheif.com/downloads/DSL-6740U_Manual_Draft1.0_Lab.pdfאני מאמין שלקרוא אנגלית אתם יודעים אז תעברו לעמוד 88.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.