עבור לתוכן

פרויקט חדש Maximus Haf XM

Featured Replies

פורסם

שים לב שהוא פחות מדבר על הביצועים..יש לו כבר תשתית לקירור מים (2 בלוקים , לא זולים בכלל) לכן האופציה להוסיף עוד כרטיס משתלמת יותר.

נערך על-ידי amadey

• תגובות 40
  • צפיות 24k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכסף שיצטרך להוציא על כרטיס חדש הוא אותו כסף, זה לא שהוא יכול לוותר על הקירור אוויר ויעשו לו הנחה.

פורסם

אבל הוא יפסיד כסף על הבלוקים שיש לא כבר..

2 בלוקים עולים 200 דולר+- (תוסיף משלוח שזה עוד 50 דולר בערך)

נערך על-ידי amadey

פורסם

אפשר למכור.

פורסם

אפשרי..(ebay) אבל שוב יש שיקולים מעבר לביצועים בבנית פרוייקט.

פורסם

למכור בלוקים זה הפסד לא קטן כי בלוק גם אם במצב חדש, מוגדר משומש והמחירים דיי נמוכים.

עזוב את זה שבארץ אין ממש שוק לזה וזה האמ'אמא של הנישה ואפשר להזמין מסלובניה (איפה ש-EK מייצרים) במחירים מעולים.

עידן, אני לא חושב שיש לו מסך 1080P יחיד (אני לא בטוח ב-100%) אבל מה שאני בטוח, הוא רציני בסימולטורי טיסה רעבים לזיכרון, ו-2GB פשוט doesn't cut it.

לפותח הפרוייקט, בהצלחה! נראה מעניין מאוד!

לכל עזרה בנוגע לקירור מים אשמח לעזור (ויש פה עוד כמה "שפיצים" שפעילים קצת פחות ממני)

נערך על-ידי Ymac

פורסם

עידן אתה צודק, אבל אני לא קונה כרטיסים חדשים ואם כן אז מארה"ב, איפה שהמחירים שפויים יותר. אני גם לא פוסל לקנות EVGA משומשים באיביי, במיוחד לאור העובדה שיש 3 שנים אחריות והאחריות היא בינלאומית, תופסת רק על הסידורי, אין לי בעיות עם מימוש אחריות בחו"ל, אז אני ראש שקט בקיצור.

4 גיגה, זה לווא דווקא בהסתכלות רק על מולטי-מסכים אלא בהסתכלות קדימה על שוק המשחקים שהרעב שלו לזכרון הולך וגדל. הרי לא סתם הוציאו את ה 780 עם 3 גיגה זכרון, ויש את הטייטן כמובן, עם 6 גיגה זכרון אבל זה כבר אוברקיל. 4 גיגה זה בדיוק ה sweet spot למערכת שהיא future proof בהסתכלות לשנתיים שלוש הבאות.

נערך על-ידי adi518

פורסם

כרגע מי שרוצה לשחק BF4 או GHOSTS על מסך אחד של 1080/1200P על הגדרות גבוהות מאוד חייב יותר מ2 גיגה (אצלי הם לוקחים בסביבות ה2.5 גיגה) וכמובן בהסתכלות לעתיד (אפילו הקרוב) זה הגיוני אף יותר לקחת יותר מ2 גיגה.

נערך על-ידי ABL

פורסם

מי שרוצה לשחק על הגדרות גבוהות מאוד גם צריך ליבה חזקה, הליבה תגביל בכרטיסים כמו 670/760 לפני שתגיע למצב שאתה מנצל 2.5 גיגה זיכרון.

בכרטיס 780 זה הגיוני כיוון שהגדרות גבוהות יותר וmsaa גבוהה יותר ידרשו יותר זיכרון, בפועל למי שיש 760/670 לא יכול לשחק עם msaa אם בכלל.

פורסם

ל-2 כרטיסי 670 יש יותר כוח מ-780, מתקרבים ל-780TI

נערך על-ידי Ymac

פורסם

ברור, התכוונתי לכרטיס אחד.

אין סיבה שמשחק יצרוך יותר מ-2 גיגה אם אין לך כרטיס ממש חזק והקפצת הגדרות.

נערך על-ידי idanmal

פורסם

לכרטיס אחד באמת מיותר.

פורסם

זאת אומרת שלמי שיש 780 יש תיאבון להגדרות ולכן צריכת הזיכרון בהתאם.

עכשיו אם נסתכל על זה ככה, עדי רוצה להחליף לגרסה של 4 גיגה, מה שאומר שהוא צריך לקנות שני כרטיסים, כיוון שכמות הזיכרון נקבעת לפי הנחות יותר.

כך גם פותח הדיון, גם הוא בבעיה, עם הרעב בא התיאבון.

הוא יוסיף עוד כרטיס ירצה להרים הגדרות וישתה לו הזיכרון הגרפי.

מילא אם היו על כרטיסים של 3 גיגה אז ניחא.

שורה תחתונה, לקנות כרטיס של לפחות 3 גיגה או מערך של 4 גיגה.

נערך על-ידי idanmal

פורסם

כן, אני צריך את זה ל project cars ו prepar3d.

פורסם
  • מחבר

אני בהתלבטויות וכנראה שאני באמת אחליף ל780 אחד אבל טיפה יותר בעתיד..

הגיע הלוח והמאווררים והרכבתי אותו לתוך המארז עכשיו חסר לנו קירור מים,לדים תאורות,לצבוע את המארז וסליבינג!

בואו תראו כמה תמונות:

תחילת הצביעה: qnhtzyrltzyr.jpg

לוח האם:nwvjnmyz4mzj.jpg

jzqmyjym0ya5.jpg

2nq4zhytngmm.jpg

מאווררים:

yw3mwm0y4miz.jpg

מורכב לבנתיים:

tnzyfhonairw.png

v0nlczonfzkd.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים