פורסם 2014 בפברואר 611 שנים ערב טובמה אתם יכולים להבין מהתמונה? אני מתכוון לחיבורים ולמתח שכל אחד מהם מוציא
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים מחבר קודם כל תודה רבה!זה אכן מקלט של עידן + מכאן נובעת השאלה הבאה - אני יכול להשתמש בממיר מתח כדי לחבר אותו ל raspberry pi? לחבר אליו 5v ולמפצל usb hub את ה 12vדרך אגב - איך יודעים כמה אמפרמהוא מוציא?
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים ידוע לך מה הזרם / הספק של הספק המקורי שלו ?אם זה סתם ממיר בלי משהוא מיוחד (מעבד גראפי שיש לו צלעות קירור וכו) הייתי מנחש שהצריכה הכוללת של המעגל היא כ 10-20W, איך זה מתחלק בין המסילות עדיין לא ידוע. אם אתה ממיר את הכול מ 5V זה יכול להיות כ 3-5Aנראה כמו יותר ממה שניתן להוציא מ PI.....
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים מחבר במידה ואני משתמש רק בכבלים של ה5v ייתכן שהאמפר יהיה ככ גבוה?לדעתך זה צ׳אנס גדול מדי לקחת?והממיר הוא ממש פשוט עם יציאת סקארט בלבד- - - תגובה אוחדה: - - -בנוסף עכשיו ראיתי על הספקConsumption 8w max
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים אם אתה מעביר זרם גבוה מידי במוליך / ממיר מתח / ספק אתה תשרוף אותו בוודאות, זה לא שאלה של צ'אנסשל מי הספק 8W ? מה ידוע לך על ה PI וממיר ? תן את התמונה הגדולה עד כמה שניתן.....
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים מחבר התכנון שלי היה להשתמש במארז של הממיר ולהכניס לשם pi והארדיסקוכשפתחתי ראיתי את הספק שיכול לחסוך לי הרבה עבודההוא הגיע יחד עם הממיר והוא תקין, נראה ג׳נרי לגמרי
פורסם 2014 בפברואר 711 שנים מקודם הבנתי שאתה רוצה להמיר 5V מספק כוח של PI למתחים שונים ולחבר מהם את העידן. עכשו הבנתי שאתה רוצה את ההיפך - לחבר את ה PI בתוך העידןPI2.5 - 3.5 W במתח 5V (תלוי בדגם)דיסק קשיח 2.5 5400RPM3W במתח 5V (דיסק קשיח 7200RPM = הספק גבוה יותר, דיסק 3.5 צריך גם 12V ולוקח כמה W בכל 1 מהמתחים, בסך הכול כ 10W לדיסק 5400RPM ו 15W לדיסק 7200RPM)ביחד (דיסק 2.5 5400 + ה PI השני) 6.5W. שהם 1.3Aהאם ניתן להוסיף דבר כזה לספק של העידן ?תן את הנתונים המלאים של הספק + תמונות שלו ושל הרכיבים השונים. יכול להיות שניתן יהיה להוסיף את הכמה W האלה, אוליי אם קצת שדרוג של הרכיבים של הספקו USB עובד על 5V לא 12V
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.