עבור לתוכן

המלצה למאווררי מארז 120 מ"מ שקטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה המאווררים במארז התחילו לזייף ומתחילים להרעיש ללא סיבה מיוחדת (כשהמחשב במנוחה למשל),

פתחתי את המארז וניקית מאבק ושמנתי את המאווררים מה שעזר לכמה ימים ואז הם חזרו להרעיש כל אחד בזמן שונה.

הייתי מעוניים לקבל המלצה על זוג מאווררים שקטים שיחליפו אותם, השקט מאוד חשוב לי כי המחשב נמצא בחדר השינה שלי

אין לי תקציב מוגדר אבל אני גמיש ומוכן לשלם עבור משהו טוב

אם אפשר על המלצה מהחנות של אייבורי זה יהיה הכי טוב כי הם הכי קרובים אלי במקום מגורי

תודה מראש

פורסם

המלצות על המאווררים לא חסר, תריץ חיפוש בפורום בטוח תמצא מידע רלוונטי אליך :xyxthumbs:

כמו כן גם לא ציינת ממש איזה מאווררים או מארז יש לך, שנדע על מה להמליץ.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה,

עשיתי חיפוש ומצאתי הרבה אפשרויות וכיוונים אבל אשמח אם אפשר למקד אותי,

בכל אופן המארז הוא antec p182 ולדעתי המאווררים הם שלו, על המדבקה של המאוורר שקרוב לספק הכח מקדימה בין הספק לארד דיסק יש מדבקה שכתוב עליה antec 3 speed, על האחורי אין מדבקה כי הסרתי אותה בשבוע שעבר לצורך הניקוי והשימון וכנראה שהיא אבדה לי בתהליך אבל נראה לי שגם הייתה היא של antec רק לא זוכר את הדגם יכול להיות שאותו הדבר.

פורסם

יש לך מגוון דגמים של SCYTHE תיקח מה שמתאים לך מבחינת תקציב/זמינות וכו, קח בחשבון ששקט זה עד אזור ה1200RPM.

בין 1200-1500 זה בינוני, ומעלה זה כבר די מורגש (שוב סתם היבט כללי).

פורסם
  • מחבר

הכי נמוך שם זה 1400 rpm אפילו אם הייתי מוכן להשקיע יותר כסף אין שם שקטים יותר

אז זה בעצם משאיר לי רק את האפשרות הזאת:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11468

אני רק אוסיף ואציין שלא עשיתי OC למחשב וגם לא מתכנן לעשות בעתיד אם זה משנה במשהו

אם אני לא חייב מהחנות הספציפית הזאת האם יש אפשרויות טובות יותר?

פורסם

בKSP יש לך את כל הדגמים למיניהם.

פורסם

חפש בפלונטר Enermax UCTB12.. אמנם רק 900rpm אבל איכותי ושקט (להבים נשלפים ניתנים לניקוי)

קח בחשבון שהצהרות כמו 1500rpm זה max, ברוב הזמן כשהמחשב על idle המאווררים ב600rpm. בהנחה שיש לך voltage control תקין והמאווררים לא סתם תמיד על מקסימום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים