עבור לתוכן

אם אני לא פורץ את ה פלייסטישן האם 12gb יספיק לי ?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת, בעצם המשחקים יהיו על הדיסקים אז אני לא יצטרך את כל המקום? או שאני מפספס משהו?

תודה לעוזרים

פורסם

יש משחקים שדורשים התקנות עדכונים

אבל בגדול אתה יכול להסתדר עם 12 דידה ,עם אתה מנהל נכון את הדברים

אבל למה לקנות PS3 היום ? חוץ ממשומש בזול ניראה לי מיותר

פורסם
  • מחבר

העדכונים הללו יכולים להגיע לקבצים גדולים?

למה לקנות ps3? כי משומש אנשים דורשים הרבה כסף כשאני מוסיף עוד 200 ש"ח אני קונה חדש

פורסם

אז אל תקנה.

פורסם
העדכונים הללו יכולים להגיע לקבצים גדולים?

למה לקנות ps3? כי משומש אנשים דורשים הרבה כסף כשאני מוסיף עוד 200 ש"ח אני קונה חדש

1-כן ,לפעמים גיגות שלמות

2-גם סוני וגם MS הוציאו כבר את היורשות ,אני לא ידבר פה על הWIIU ,עם אתה לא חובב של נינטנדו

בכל מקרה ,ולא שאני ממליץ לקנות קונסולות בהשקה

רוב התמיכה של סוני עברה לPS4

החומרה של הPS3 היתה זמינה כבר מ2006 -ולמרות שהיתה מאוד חזקה ל2006 ,עברו הרבה שנים ועולם המחשוב התקדם מאוד מאז

סוני אומנם הקטינה את הPS3 ,אבל לא חיזקה את החומרה

זאת חומרה מאוד מיושנת במונחים של היום ,ולמרות שהחומרה מיושנת ,משחקים רגילים יוצאים בהשקה ב60$ ,למרות שגרסאות טובות יותר לPS4 נמכרות באותו המחיר

בנוסף לזה חלק מהציוד לPS3 -ובמיוחד הדול שוק 3 ,לא עובד על הPS4

בנוסף לזה הרבה מהמשחקים שיצאו לPS3 בזמנו ,ונחשבו מאוד גדולים -מאוד מיושנים היום

ואני מדבר מניסיון

היה לי את כל הקונסולות בדור הקודם ,ומחשב משחקים וסמארטפון אנדרואיד ואיפוד טאץ 4

ככה שאני לא סתם ממליץ לך ליתרחק מהקונסולה המיושנת הזאת

יש לי היום מחשב משחקים חזק ,WIIU ,נוט1 ,איפוד טאץ 4 ,ובקרוב מאוד 3DS XL

את הקונסולות של נינטנדו אני קונה בגלל בילעדים של נינטנדו -החומרה מיושנת ,אין הרבה מהאפשרויות שיש למתחרות ,אבל לא רוצה לחכות 100 שנה לאמולטורים טובים

את הPS4\XBO החלטתי לא לקנות בינתים ,גם בגלל מיקום בעמדת הטלוויזיה ,וגם בגלל שאת רוב המולטיפלטפורם שיוצא להם יש לי גם במחשב

ובמחיר זול בהרבה (מחכה למבצעים בסטים )

אבל לא רואה את עצמי חוזר ל360 או PS3 ,רוב המשחקים עם גרפיקה ראליסטית בקונסולות האלו ,והPS3\360 ,פשוט מיושנות מדי לטעמי

אין לי בעיה כזאת עם נינטנדו ,כי הרוב "ציבעוני"

בקיצור עם אתה חיב אבל חיב קונסולה כרגע ,ורוצה משחקים עם גרפיקה ראליסטית ,ממליץ לך לחסוך עוד כסף וללכת על PS4 או XBO

או סטים משין

PS3 ?-רק עם תמצא בזול יד שניה גרסה רזה (אל תתקרב לשמנות )

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המפורטת, יש כזה דבר למשל שעוד שנתיים נגיד פיפא 2016 לא תעלה על ps3 אלא רק על ps4, זאת אומרת האם עוד שנה שנתיים, אני ישאר עם מאגר משחקים הקיים וכל משחק חדש שייצא לא יעלה על ה ps3?

פורסם

כן..זה בדיוק מה שהולך לקרות,

כמו עם ps2. (לא יכול לומר כמה זמן בדיוק זה ייקח).

פורסם
תודה על התשובה המפורטת, יש כזה דבר למשל שעוד שנתיים נגיד פיפא 2016 לא תעלה על ps3 אלא רק על ps4, זאת אומרת האם עוד שנה שנתיים, אני ישאר עם מאגר משחקים הקיים וכל משחק חדש שייצא לא יעלה על ה ps3?

משחקים כמו FIFA בדרך כלל יוצאים גם עמוק אחרי שהקונסולה "מתה"

אבל בדרך כלל במקרים כאלו יוצאים גרסאות עם שינוים מינורים יחסית ,לאומת השנה שנתים הקודמות

אבל עם תקח משחק כמו באטלפילד 4 לדוגמה שכבר יצא -גרסת הPS4 עדיפה בהמון על גרסת הPS3

ויש משחקים שלא מקבלים גרסה לPS3 בכלל

קילזון האחרון לדוגמה -משחק של סוני עצמה ,לא יצא לPS3

אינפמוס הבא ,ועוד ועוד ועוד

ותבין אני לא אומר לך לרוץ לקנות PS4 כבר היום ,אני אומר עם כבר ,עדיף לשים יותר כסף לקונסולה הרבה יותר מודרנית

סך הכל זה הבדל של 1400 שקל בערך ,וזה בישראל

אבל שאתה מחלק את זה ל5 שנים הבאות ,ועם אפשרות למכור יד שניה לצמצום נזקים אחרי 5 שנים

אני חושב שזה עדיף בהרבה

הקונסולה עצמה הרבה הרבה יותר מהירה ,הגימפאד טוב יותר ,יש יותר אפשרויות ,גרסאות המשחקים לרוב טובות בהרבה

כן צריך לשלם למולטי מקוון,שזה מעצבן ,אבל בכל זאת

עוד דבר נוסף ,מידי כמה זמן ,מפתחות סוגרות שרתי מולטי מקוון למשחקים ישנים ,וזה רק עניין של זמן עד שהPS3 "תמות" מהבחינה הזאת

לPS4 יש כמובן הרבה הרבה יותר זמן מהבחינה הזאת ,כי כל המשחקים כרגע חדשים

פורסם
  • מחבר

טוב אני הזמנתי את ה 500 ג'יגה יגיע ביום ראשון, עכשיו עלתה לי השאלה אולי כן עדיף לפרוץ, מה החסרונות? יש הטוענים שאחרי הפריצה איפשר יהיה לשחק באון ליין.

כמה הפריצה עצמה צריכה לעלות בערך? דגם סופר סלים.

אולי מישהו מכיר באזור חיפה מישהו אמין שפורץ?

פורסם

1-אסור לדבר פה על פריצות

2-גם ככה אתה לא מקשיב לעצות שלנו ,אז למה אתה שואל בכלל ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים