עבור לתוכן

הדיסק חנוק בפרט בעליית ווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, יש לי מחשב חדש, עם ווינדוס 8.1. זה מחשב נייד עם דיסק של סיגייט ST1000LM024, העניין הוא שכשעולה המחשב הכל תקוע לבערך 5 דקות. מנהל המשימות מחווה על פעילות מעבד בערך בסביבות 10 אחוז, וזיכרון ב30 אחוז. אבל הדיסק ב100 אחוז למשך 5 דקות בערך. הדבר חוזר על עצמו כל פעם שאני פותח תוכנה חדשה. בניתוח לפי שימוש הכל נראה בגדר הסביר. והמשאב שגוזל הכי הרבה משתמש בערך ב2 מגה לשנייה. זה מאט לי משמעותית את המחשב.

בבדיקת צקדיסק הכל תקין. יצרן המחשב מעוניין שאני אפרמט את המחשב לפני שהוא יחליף, אני מעדיף להימנע מפירמוט. השאלה היא אם הבעיה מוכרת ופתירה, ואולי בכלל זה לא תקול אלא זה אמור להיות המהירות שלו, כאמור מהירות קריאה של בין 2.5 ל3 מסומן אצלו כ100 אחוז.

(ואולי זה סתם פשע של היצרן למכור מחשב עם I7 MQ ודיסק בלי SSD בכלל :))

תודה מראש למסייעים.

פורסם

ההיגיון אומר שיש לך הרבה תוכנות שעולות בהפעלת המחשב.

בגלל שזה נייד הגיוני שחוץ מהתוכנות שלך גם תוכנות שבאות ישירות עם המחשב משפיעות על זה גם.

ב-WIN8 יש אפשרות לבדוק אילו תוכנות עולות בהפעלת המחשב (זה נמצא במנהל המשימות בלשונית "אתחול").

פורסם
  • מחבר

זה הדבר הראשון שבדקתי, זה לא שם.

שמתי לב שבדיסק חיצוני שמעביר לקשיח, החיצוני בממוצע על 40 אחוז, ואילו הפנימי על 100 כל הזמן.

פורסם

זה לא אומר כלום.

פורסם

בRESOURCE MONITOR אתה יכול לראות מה הכונן קורא/כותב. כמו כן יש לך משהוא בEVENTLOG של חלונות ?

פורסם

האנטי וירוס סורק באיתחול ?

איזה אנטיוירוס יש לך ?

פורסם
  • מחבר

נורטון והוא סורק באתחול. אבל זה עד כדי כך?

פורסם

נסה לבטל הסריקה באתחול. איך ? אין לי מושג!

פורסם
  • מחבר

זה בהגדרות, פשוט מאוד. אני כבר מנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים