פורסם 2014 בפברואר 511 שנים כמו שעידן ביקש ואמר לא להתעסק בנושאים אחרים ... אבל תופתע שסידרו את זה כבר אתמול לא בדקתי אתמול, בשעה טובה תיקנו משהו מהר וכדי שלא יהיה תגובה סתמית, שם:אילן גיל: 23 כינוי במשחק: IlanF כינוי ב TS: אין הערות: משחק בעיקר בערב ובדר"כ TDM או DM, אבל לא אגיד לא לסגנונות אחרים...
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים מחבר הוספתי פורמט למילוי פרטים בראשי לפי בקשתכם:[quote=idanmal;4859267שם:גיל:כינוי:שרת/כינוי TS:מפות מועדפות:קיט מועדף:הערות(ניתן לציין שעות משחק מועדפות):
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים שם:דניאל גיל: 26 כינוי במשחק: blackhawkdy כינוי ב TS: עוד לא הורדתי , אוריד ואעדכן הערות: משחק בעיקר בערב , אא"כ אני ביום חופש אז אני חורש מ8 בבוקר
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים שם: עדוגיל:27כינוי: NoachidoTS: אין לי עדיין. איך מורידים?הערות: משחק בBF4. שחקן חדש יחסית. מעוניין להצתוות לחברה עם ניסיון נערך 2014 בפברואר 511 שנים על-ידי IDOnoach
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים שם: עדוגיל:27כינוי: NoachidoTS: אין לי עדיין. איך מורידים?הערות: משחק בBF4. שחקן חדש יחסית. מעוניין להצתוות לחברה עם ניסיוןhttp://hwzone.co.il/community/threads/540023-%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A7-%D7%A7%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%AA-BF-HWZoneתקרא פהוטימספיק פשוט תוריד מהרשת, לא מסובך
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים שם: הדרגיל: 16כינוי hadarKTS: אין, אבל תרצו לדבר משם אני יוריד.הערות: אוהב במיוחד conquest large
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים שם: גיאגיל: 24כינוי: guylederer0שרת/כינוי TS: Guy שרת פרטי של חברה ינתן בהודעה פרטיתמפות מועדפות: אוהב את כל המודים בעיקר TDM \ DOMIקיט מועדף: משתדל להיות טוב בכולםהערות(ניתן לציין שעות משחק מועדפות): משחק יותר בשביל להתקדם ברמה אבל אוהב לעשות שטויות ולשחק אובגקטיביי ... שעות מעודפות תלוי במשמרת D:
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים שם:שרון גיל:23 כינוי:SharonHazan12 שרת/כינוי TS:שרת של הפורום SharonHazan מפות מועדפות:CQ64,DOM קיט מועדף:engineer הערות(ניתן לציין שעות משחק מועדפות):תלוי במשמרת מוזמנים לשלוח לי הזמנות בבבטלוג למשחקים אם אוכל אצטרף בכיף
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים שם: אליאור קירמהגיל:24כינוי: Kirmaשרת\כינוי TS: Kirmaמה השרת TS ???? נערך 2014 בפברואר 511 שנים על-ידי Kirma
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים שם: יוניגיל: 36כינוי במשחק: YoniDahan1977כינוי בYoNi :TSמפות: הכולקלאס מועדף: משחק בכל הקלאסים, זה משתנה ממפה למפה ותלוי בסקוואד באותו הרגע.הערות: מחפש שחקנים באותו אזור מיקוד (גיל) פחות או יותר (עשור לפה או לשם)... :-). אוהב מאוד לשחק כקבוצה. אוהב יותר לשחק כ infantry. משחק מתוך אהבה גדולה לגיימינג ולפאן נטו!וגם אותי הK\D ratio מעניין לי ת*** (אתם מבינים כי הוא לא משהו) ^-^
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים שם: עידן גיל: 28 כינוי: TAOTAO161 שרת/כינוי TS: אין מפות מועדפות: פתוח להצעות קיט מועדף: ASSAULT הערות(ניתן לציין שעות משחק מועדפות): DTM או DM אבל אין בעיה גם בשאר ושעותץ הערב, סופ"ש גם צהריים. נערך 2014 בפברואר 511 שנים על-ידי taotao
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים מחבר שם:עידן מלכה גיל:33 כינוי: idanmal כינוי idanmal :TS מפות מועדפות: Siege of Shanghai, Flood Zone, Rogue Transmission, Operation Locker קיט מועדף: Assault הערות: בדרך כלל אחרי 11 בלילה או מאוחר יותר ובסופי שבוע, אולי תתפסו אותי משחק בשעות הצהריים אם לקחתי חופש מחלה כדי לשחק
פורסם 2014 בפברואר 911 שנים שם: איתיגיל:17כינוי: HDTetrisכינוי HDTetris :TS מפות מועדפות: Zavod 311, Flood Zone, Rogue Transmission, Operation Lockerקיט מועדף: Assaultהערות : פנוי כל היום - - - תגובה אוחדה: - - -שם: איתיגיל:17כינוי: HDTetrisכינוי HDTetris :TS מפות מועדפות: Zavod 311, Flood Zone, Rogue Transmission, Operation Lockerקיט מועדף: Assaultהערות : פנוי כל היום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.