פורסם 2014 בפברואר 411 שנים :nono: יש לי הנחה של 100$ באתר EBAY ורצתי לקנות טאבלט שהמחיר שלו 400$ לא הרבה אבל נתקלתי בחיובי הגנבה שבזמן האחרון דורשים מאיתנו הקונים בארץ משלוח 60$ עמלות שחרור מהמכס (עמלת שקר כלשהי) 160$ חוצפה איך מנסים לגנוב אותנו ולאף אחד זה לא מזיז גם שביררתי ב paypal הם לא הבינו מה אני רוצה ואמרו זה מה יש רוצה תקנה לא רוצה על תקנה זה מה יש אני קונה הרבה שנים בEBAY ומוצרים הרבה יותר יקרים ולא חייבו אותי כל כך הרבה ביחס למחיר של המוצר מעצבן נורא מה אתם אומרים כבר לא משתלם לקנות בEBAY הכול בארץ זה מפייה אחת גדולה חוגגים על חשבון האזרח :hat:
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים אתה מקשקש. אני לא יודע על אילו עמלות אתה מדבר ומי גובה אותם.המכס גובה על מוצרים כאלה רק מע"מ, שהוא כרגע 18%, והוא גובה אותו בשקלים בלבד.מקסימום יש באמת עמלת שקר כלשהי של כמה עשרות שקלים.הסכום שאתה מוסר נשמע מופרך, ואתה מסתיר פרטים רלוונטיים (מי ביקש ממך את הסכום הזה?) רק כדי שתוכל להאשים את "הגנבים בארץ".
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים מחבר אתה לא יודע את האמת ויותר גרוע גם לא מאמין לי זה בעיה שלך לא שלי זה מה שהיה כתוב בכמה אתרים ב EBAY שרצתי להזמין תחפש ותמצה ל חסר היום מוכרים עובדים עם החברות בארץ שגובים עמלות מחרים מוגזמים על שחרור מוצר מהמכס כן זה רשום באתר וכך מחייבם אותך בpaypal אני לא ממצי את זה
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים נכון, אני לא יודע את האמת. אתה יודע את האמת אבל או שאתה לא מבין אותה, או שאתה מסתיר אותה ומציג מצג שקרי בכוונה (שזה חמור יותר).תפסיק להאשים את ה"גנבים בארץ" בכל מיני עמלות שקר שpaypal רוצה לגבות ממך.אתה רוצה דיון אמיתי? תן בבקשה קישורים אמיתיים עם פירוט על מה ולמה.אם אתה סתם רוצה לקשקש, אז תגיד.
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים לא מבין מה אתה רוצה.Ebay הציעו שרות חדש למוכרים שלא היו שולחים ישירות לארץ בעבר. הם מעבירים את החבילה למרכז לוגיסטי של איביי, ואיביי שולחים אליך, ומטפלים במשלוח, במיסים ועמלות שחרור שאתה משלם להם מראש, כך שהמשלוח מגיע אליך בלי הפתעות נוספות.מתאים לך? סבבה.לא מתאים לך? תקנה ממוכר ששולח ישירות.אין שום קשר "לעמלות השקר שלוקחים בארץ"
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים מחבר בבקשה וזה המכיר בלי העמלות שpaypal לוקחים על זה http://www.ebay.com/itm/Asus-Transformer-Pad-10-1-Android-4-2-32GB-Tablet-1-9GHz-Quad-Core-NVIDIA-Teg-/350951074171?_trksid=p2054897.l4276למה ההם מחייבם הוותי 160$ על שרות שאני לא רוצה במיוחד שזה יקרר נורא ומיקר אתו ב 50% ביחס למחיר של המוצר זה גנבה נערך 2014 בפברואר 411 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים מחבר זה לא שרות זה גנבה אני לא בקשתי את השרות הזה והרבה מוכרים לא נותנים לי אפשרות לבחור מה אני רוצה EBAY לא עושים לי טובה בשרות הזה במיוחד המחיר המוגזם אפילו שהמוצר זול זה מיקר ב 50% את המוצר זה לא שרות זה גנבה עדיף בלי השרות הזה נערך 2014 בפברואר 411 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים בסדר, אבל:בקשר לעמלות השקר שלקחים בארץ כאשר קונים באתרים מחולהכול בארץ זה מפייה אחת גדולה חוגגים על חשבון האזרחלמה אתה מאשים מישהו בארץ???!!!!
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים מחבר כי קניתי מוצר עד 1200ש"ח שפטור ממסים אבל בגלל השרות הזה המחיר התייקר ב50% ואני משלם יותר גם לEBAY גם לpaypal וגם למדינה כי עם לא היה שרות גנבה זה היתי פטור נערך 2014 בפברואר 411 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים המוצר לא פטור ממסים. תלמד את החוק.המדינה תקבל בדיוק מה שמגיע לה (18% מע"מ), לא פחות ולא יותר. בין אם תייבא לבד או דרך החבר'ה האלה.את שאר הקופון גוזרים עליך איביי, פייפאל, המוכר, ואולי חברות המשלוח שהם שולחים איתן.בדיון הזה - אתה סתם מקשקש כמו פוץ.
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים מחבר מ"ע"מ אין לי בעיה לשלם זה בגלל השרות של EBAY עולה לי יותר ויש עוד משלוח השרות שלהם זה בנוסף לא במקום המשלוח גם העמלות בpaypal עולה לי יותר ובגלל זה המ"ע"מ עולה לי יותר הרבה יותר למה נערך 2014 בפברואר 411 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים אני מבין שאדוני מתוסכל מזה שגובים לו עמלות גבוהות, אבל מן הראוי שיירד אדוני מהעץ הגבוה שלו ויפסיק להאשים את מי שלא אשם.
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים מחבר טוב אז הפעם הגנבים במדינה לא אשמים בסדר אבל עדיין המוצר יוצא יקר ב50% בגלל השרות היקר הזה שאני לא בקשתי ולא צריך
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים אם לא היה את השירות הזה המוכר לא היה שולח לישראל בכלל. אז אתה יכול לא לקנות, או לשלוח בתוך ארה"ב ולהשתמש בשירות כמו Buy2USA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.