פורסם 2014 בפברואר 411 שנים היי חבר'היש לי בעיה קלה בתוכנהאין לי אפשרות להרים את מהירות המאוורר של הכרטיס מעבר ל74%.מישו יודע למה?תודה
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים כמה אפשרויות:תוריד את סימון ה-auto ליד הקטגוריה של ה-fan speed. תבחר מהירות ותלחץ apply.לא עבד?תכנס להגדרות, לכרטיסיה fan, ותבנה טבלה המשנה את מהירות המאווררביחס לטמפ', כמו שנראה לך לנכון.תאשר ותחזור ל"דף הבית" של התוכנה, ותלחץ על כפתור ה-user define, בדוק שהכפתור auto כבוי, ולחץ apply.לא עבד?תחזור לכרטיסיה fan ותסמן בv את הצ'ק בוקס התחתון "force fan speed update on each period", לחץ אישור ותראה אם מצליח.(אני משתמש בגרסא 2.3.1), כמו כן איזה כרטיס מסך יש לך?
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים תוריד ותתקין את גרסת הבטא האחרונה 3.0.0 18.אצלי אין בעיה כזו ואין את הקו שאתה מתאר.
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים מחבר ניסיתי את מה שאמרתם :1. להוריד את הגירסה לתוכנה כמו שעידן אמר.2. ומתן את האפשרויות שהצעת כבר ניסיתי וגם לא עוזר.זו הבעיה ד"א למי שלא הבין.בשורה של ה-fan speed המקס' זה 74% ??!?!http://hwzone.co.il/community/attachment.php?attachmentid=5190&stc=1&d=1391628394
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים צלם לי בבקשה את המסך כשאתה על לשונית ה-Fan speed, אני רוצה לראות מה מוגדר לך למטה.
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים תנסה עם התוכנה של EVGA אם גם שם זה אותו הדבר זה כנראה משהוא בביוס של הכרטיס. היה לי גם כרטיס של SPARKLE שהיה מגיע עד 80 אחוז.
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים מחבר צלם לי בבקשה את המסך כשאתה על לשונית ה-Fan speed, אני רוצה לראות מה מוגדר לך למטה.http://hwzone.co.il/community/attachment.php?attachmentid=5191&stc=1&d=1391637977
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים טוב בוא נעשה דבר כזה, כנס ללשונית העליונה בתוכנה שנקראת monitoring, באמצע החלון יש לך את ה-Active hardware monitoring graphs, אתר ברשימה את gpu fan speed וסמן אותו, לאחר שסימנתה אותו יש מתחת לחלונית של הרשימה הגדרת מקסימום ומינימום, שם הגדר במקסימום 100 ובמינימום 0, זה אמור להעלים את הקו המקווקו הצהוב.לפי מה שקראתי ישנם כרטיסים עם הגבלה, שמגיעים עד אחוז מסויים, יש אפשרות לשחרר אותה על ידי צריבת הביוס של הכרטיס. נערך 2014 בפברואר 511 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים מחבר אוקיי, לא נורא.ד"א הגרף שעשיתי טוב?אני יודע שזה אינדיבידואלי לכל משתמש אך בכל אופן,במשחק BF3 על הגדרות HIGH דפולטיות הכרטיס במאמץ מגיע ל-62~ מעלות והעוצמת מאוורר ששמתי כמו שאתה רואה היא גם באיזור ה60%.רציתי לדעת אם המעלות תקינות או שהם גבוהות מדי?ואם הם תקינות אז אפשר להוריד את עוצמת המאוורר? שבמקרה ה"גרוע" הכרטיס יגיע לאיזור ה68~ מעלות ?תודה.
פורסם 2014 בפברואר 511 שנים מחבר עד כמה מעלות במאמץ זה סביר?כי אני רוצה לנסות להעלות גם הגדרות גרפיקה במשחק עצמואני כרגע על 70FPS~
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.