פורסם 2014 בפברואר 411 שנים קניתי מחשב חדש מסוג lenovo g510 והתקנתי ווינדוס 7 בעצמי והורדתי דרייברים בעצמי ..הכל הלך חלק חוץ מהדרייבר של המצלמה שבסוף ההתקנה שלו מופיע לי ההודעה הבאה no appropriate driver to be installed.מה שקורה שהמצלמה כן עובדת אבל בצבעים ממש גרועים ורואים ממש חשוך אני דיי בטוחה שזה בגלל זה..בבקשה שמישו ייתן לי תשבה לזה בדקתי בכל האינטרנט ולא הצלחתי להבין מה לעשות.תודה רבה מראש,עמת לוי(: נערך 2014 בפברואר 411 שנים על-ידי chilala
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים זה הדרייבר שצריך להתקין:http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/cam125w7.exe
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים ברוכה הבאה לפורום. נודה לך אם תערכי את ההודעה שלך ותשני את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית לפי חוקי הפורום (תיאור המחשב והבעיה), ולא תיאור כעסך על המצב, על אף שהוא מובן.
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים בזמן שההודעה מופיעה, גשי תיקייה C:\Drivers ושם צריכה להיות תקייה רלוונטית של הדרייבר של המצלמהבתוך התיקייה הרלוונטית בחרי ב-win64 המתאים ותפעילי את הקובץ התקנה - Inst.exe
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים מחבר קודם כל תודה רבה ..דבר שני בתוך התיקיה אין את מה שאמרת יש שם תקייה של 0.3M ותקייה של HD ועוד כמה מסמכים זהו
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים זה צריך להיות שם. אולי יקראו לקובץ ההתקנה בשם אחר אבל זה שם.כל זה בזמן שההודעה מוצגת לך, כי זה לאחר שהקובץ התקנה חילץ את הקבצים מעצמו לתיקייה הזוC:\drivers\14. Camera Driver (AVC, Bison, Chicony, Lite-On)\HDשם יש רשימה של 4 סוגי מצלמהצריך לנסות כל אחד מהם, כי את צריכה לדעת בדיוק מה הדגם של המצלמהבכל תיקיה יש קובץ setup.exe נערך 2014 בפברואר 411 שנים על-ידי Chevy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.