עבור לתוכן

קרינה בזמן הטענה

Featured Replies

פורסם

תמיד מזהירים אותי מלהטעין את הפלאפון לידי בזמן שינה וכו',

אז רציתי קצת להבין למה.

בזמן הטענה המכשיר פולט יותר קרינה?

המטען פולט קרינה (כלומר כבל ארוך פותר את הבעיה)?

ואם כן, מה קורה בשימוש של מטען נייד?

אם שמים על מצב טיסה אין קרינה בכלל?

נערך על-ידי ToMeRv32

פורסם

המכשיר עצמו לא פולט קרינה, אבל המטען כן. למיטב ידיעתי כל עוד המרחק מהמטען לראש שלך הוא לפחות מטר זה בסדר.

פורסם
  • מחבר

המכשיר לא פולט קרינה 24/7?

ומה ההבדל בין הקרינה של המטען לקרינה של כל מכשיר חשמלי אחר?

פורסם

אני מצטרף לשאלה, אני אישית מכבה 3G בלילה, המטען רחוק ממני בבערך 2.7 מטר (כבל של 3 מטר) והפלאפון עצמו רחוק ממני בבערך 20-25 ס"מ.

פורסם

יש פה 2 קרינות שונות, מכשיר פולט קרינה חזקה לא בשימוש בערך כל 7 דקות לזמן קצר מאוד, בדיבור מקבלים הרבה יותר, בזמן הטענה יש קרינה אלקטרומגנטית מהשנאי של המטען הקרינה יכולה להיות זניחה או חזקה זה משתנה קרינה כזאת מתרסנת במשוואה ריבועית ז"א שהמרחק משנה מאוד הייתי מגדיר טווח מינימום של חצי מטר ורצוי מטר למרות שיש מטענים שלא פולטים כלום בלי מכשיר לא תוכל לדעת, גם מנורת חשמל או רמקול יכול לפלוט הרבה קרינה ממרחק קרוב

פורסם

הנייד עצמו פולט קרינה בתדר של כמה GHz, ברציפות כשיש לו מידע להעביר (שיחה, גלישה באינטרנט) או הבזק קרינה אחת לזמן מסויים כשהוא לא בשימוש (שידור של "אני כאן" לרשת הסלולרית כדיי שיישאר מחובר לרשת). המטען לא משפיע על הקרינה הזאת

המטען פולט קרינה ב 2 תדרים, והם מחיבור החשמל (240V 50Hz) וממעגל המרת המתח שלו (שעובד עצמאית בכמה עשרות KHz)

אני אוסיף 2 המלצות נוספות להמלצה של להרחיק אותם מהראש :

- לנתק את המטען כשהוא לא בשימוש. נכון שלמטען לא יקרה כלום מזה שהא מחובר קבוע, וצריכת החשמל שלו אפסית לחלוטין, אבל היי, אם רוצים למנוע קרינה אז זה דרך פשוטה ויעילה...

- מטענים מקוריים. הם מכילים פילטרים שמורידים את פליטת הקרינה, מעבר לזה יש מטענים (זה נדיר במטענים קטנים של טלפונים ניידים, נפוץ בעיקר במטענים גדולים יותר כמו של מחשבים ניידים) שיש להם מיגון אלומיניום פנימי שעוטף את כל המעגל ועוצר את הקרינה. במטענים זולים מ deal extreme / ebay אף פעם אין את אף אחד מאלה

(וזה בנוסף לאינסוף המקרים המדווחים שבהם מטענים זולים התפוצצו, עלו באש ושרפו בתים, או חישמלו את המשתמשים..... הם לא מתוכננים בצורה בטיחותית, לא מכילים רכיבי הגנה בסיסיים כמו פיוז, לא עשויים מחומרים חסיני אש ולא עומדים באף תקן בטיחות)

נערך על-ידי 11010010110

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת 11010010110, מי יתן וירבו כמוך.

אני אדאג שהמטען לא אהיה מחובר תמיד, האם יש לך המלצה למטען MicroUSB אמין, כיום אני מטעין עם מטען בeBay.

פורסם

מטען מקורי של חברה איכותית כלשהיא, שאתה סומך עליה שהמטען שלה מיוצר כמו שצריך. החברה הספציפית לא משנה ולא חייבת להיות תואמת לזאת של הנייד

אני מטעין מה USB במחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים