עבור לתוכן

עזרה בקירור Q6600 עם מארז של HP

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

הבעייה

המחשב שלי איטי, לעניות דעתי מדובר גם בחוסר זיכרון (קניתי זיכרון נוסף) וגם בחימום של המעבד (לפחות 70 מעלות בסטרס ולפחות 50 מעלות באיידל).

אני צריך את עזרתכם בקירור המעבד ו\או המארז במינימום מחיר כי המחשב ישן.

פרטים

בדקתי שהמעבד (Q6600) לא התקלקל מהחום בעזרת Passmark PerformanceTest והוא עקף את ה E8400 חוץ מבדיקת סינגל ת'רד, אז נראה לכאורה שהוא בסדר.

המארז שלי הוא מארז של HP שנלקח ממחשב שלא היה בו שימוש (מצורפת תמונה) יש לו מקום למאורר אחד בלבד מאחור (מתחת לספק כח מעל חריצי הכרטיסים, בניצב למעבד) לא מותקן בו כרגע מאוורר.

השאלות שלי

בקשר למארז האם מספיק להתקין מאוורר? אם כן, אנא תנו לי המלצה למאוורר כזה, המארז מאפשר להוסיף מאוורר בגודל של 8.5 ס"מ בין כל שני ברגים סמוכים ו 11.5 ס"מ בין הברגים באלכסון.

במידה ולא, אנא תנו לי המלצה למארז הכי זול שיספיק לפתור את הבעייה.

בקשר לקירור המעבד האם צריך להחליף את קירור הסטוק? במידה וכן, אנא תנו לי המלצה לקירור הכי זול שיספיק לפתור את הבעייה.

אשמח להצעות נוספות לפתרון הבעיה :)

בתודה :)

פורסם

זה מחשב מותג. הוא בנוי בדיוק למטרות שלו ולא יותר.

לא ברור מה אתה מנסה להשיג פה...

פורסם
  • מחבר

לקחתי את המארז והספק ממחשב של HP שלא היה בו שימוש והכנסתי אליו את החלקים האחרים.

המטרה שלי היא לקרר את המעבד.

בתודה.

פורסם
  • מחבר

תודה, אז לפי מה שאתה אומר, צריך להחליף מארז ויכול להיות שצריך גם להוסיף קירור, אפשר לקבל המלצות?

אני מעוניין במחיר הזול ביותר שיפתור את הבעיה.

בתודה.

פורסם

פותח התרד לפני הקירור של המעבד, תבדוק אם במארז יש סירקולציה מינימלית, אם יש מקום למאורר קידמי ואחורי.

תבדוק איזה גודל ויכול מאוד להיות שהתקנה של המאווררים האלה וניקוי אבק יעזרו לך.

פורסם
  • מחבר
פותח התרד לפני הקירור של המעבד, תבדוק אם במארז יש סירקולציה מינימלית, אם יש מקום למאורר קידמי ואחורי.

תבדוק איזה גודל ויכול מאוד להיות שהתקנה של המאווררים האלה וניקוי אבק יעזרו לך.

תודה :) בדקתי, אין מאוורר קדמי, רק אחד מאחור (בגודל אלכסוני של 11.5 ס"מ) אז כנראה שלא תהיה הסירקולציה בעזרת מאוורר אחד.

איך עדיף להתחיל, עם קירור למעבד או עם מארז חדש?

פורסם

מארז סטנדרטי עם סירקולציה מינימלית ניקוי אבק, ומשם תבדוק ותמשיך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים