עבור לתוכן

פרסום|סיפור של מימוש אחריות בtms. נשאר קצת טעם רע בפה.

Featured Replies

פורסם

לא מזמן קניתי מחשב לפני בערך חודש, המחשב כלל את הכרטיס hd 7990 שהיה במבצע. כרטיס שהמחירון שלו 4000 שקל בערך עולה 2350 שקל בקניית מחשב חדש. המחשב הגיע אליי תוך כמה ימים, אין מאושר ממני. מבסוט עד השמיים.

הדלקתי את המחשב, הרצתי בנצ'מארק ומיד נשמע רעש מוזר מהכרטיס מסך. התקשרתי לtms ואמרו לי ש"הכל בסדר" ככה זה הכרטיס. סמכתי על המילה שלהם. קיבלתי עם הכרטיס כמה משחקים לבחירה. ניכנסתי לtomb raider והכרטיס השמיע רעש סטטי מעצבן והיה לאגים קטנים ובכל פעם שיש לאג כזה התמונה נתקעת והרעש נעלם , ואז הרעש חוזר והמשחק ממשיך והכרטיס ממשיך לקרטע. קשה לתאר מה קורה עם הכרטיס. לדברי tms "ככה זה הכרטיס הכל בסדר". והבעיות המשיכו-

הכרטיס התחיל לא להזדהות כדו ליבתי במחשב, סמתי לב לזה ששיחקתי משחקים כבדים פתאום תמונה מרוחה והמון לאגים ויום למחרת זה מסתדר וחוזר. לקח לי זמן עד שסמתי לב שהכרטיס אינו מזדהה כדו ליבתי, חשבתי שזה בעיה של דרייברים. התקנתי דרייברים משחק רץ טוב. יום למחרת יש לאגים, ניסיתי למחוק ולהתקין המון פעמים. עד שהבנתי שהכרטיס לא מזדהה כדו ליבתי ונפעמים מזדהה כדו ליבתי.

הבעיה עם כרטיס שהוא לא מזדהה כדו ליבתי אני מקבל חצי ביצועים בדיוק כמו hd 7970 יחיד.

העברתי לtms את הכרטיס לצורך מימוש האחריות ועבר כמעט שבוע עד שחזו אליי ואמרו לי שאין עוד hd 7990 במלאי של היבואן והציעו לי לקחת במקום r9 290 tri x ואמרו שבחלק מהמשחקים הוא יותר חזק מhd7990 ובחלק מהמשחקים הhd 7990 לוקח אותו. שאלתי גם על ה290x שעולה 2750 שקל"בקניית מחשב חדש" אמרו לי להוסיף כסף(עוד 600 בלי bf4. בשביל bf4 אני צריך להוסיף 50שקל. שאני אמור לקבל אותו בכלל בחינם כי היבוא נותן את הקוד עם הכרטיס.)

הם לא מאפשרים לי לקנות את הכרטיס ב "קניית מחשב חדש" בטענה שאי אפשר בגלל היבואן לא כלכך הבנתי. למרות שקניתי מחשב חדש עם כרטיס לא תקין.

הם לא מאפשרים לי לקנות את הכרטיס 290x ב2750 שקל שהם לא מפסידים ולא מרוויחים עליו. כי אני לא קונה מחשב חדש והם לא ירוויחו עליי. זה מה שנאמר לי בפאלפון.

אבא שלי בדיוק השבוע רוצה לקנות מחשב והמלצתי לו עלtms אבל אחרי הנסיון שלהם לעשוק ממני כל שקל, נשאר לי טעם רע בפה וסתם כאב ראש. בתור חנות לא הייתי פועל כך.

לפחות שייתנו לי לקנות כרטיס ב"קניית מחשב חדש" כי קניתי לפני חודש בערך את המחשב והבעיות היו מהרגע שקיבלתי אותו. הם מבקשים ממני להוסיף את ההפרש לקניית כרטיס במחיר הרגיל ועוד 50 שקל אם אני רוצה קופון של bf4 שהיבואן מביא להם אותו חינם עם הכרטיס.

פשוט בושה מהם אני לא קונה יותר

• תגובות 216
  • צפיות 49.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא TMS

זה AMD.... לא קונים כרטיסים שלהם

אבל שיהיה בהצלחה , מקווה שיסתדר לך

פורסם

בכל מקום(גם בחו"ל), הBF4 מוסיף למחיר הכרטיס.

ואני מניח שזה בגלל EA, שלא אוהבת לחלק "ממתקים" חינם.

פורסם
זה לא TMS

זה AMD.... לא קונים כרטיסים שלהם

בלי קשר לדעתי או דעתך על כרטיסי AMD, פותח הדיון מתאר בפירוש בעיה עם TMS.
פורסם
  • מחבר
בכל מקום(גם בחו"ל), הBF4 מוסיף למחיר הכרטיס.

ואני מניח שזה בגלל EA, שלא אוהבת לחלק "ממתקים" חינם.

bf עכשיו לא מעניין אותי.

פשוט מרגיז אותי איך שהם מתנהגים. רוצים לעשוק ממני כל שקל. בתור חנות לא הייתי פועל כך הייתי אפילו הייתי מפסיד כמה שקלים ושומר על השם הטוב שלי. סיפורים כאלה מתגלגלים מפה לאוזן וחנויות מפסידות המון קונים פוטנציאלים.

פורסם

שלום לך.

יש כרטיסים עם BF4 ויש בלי. הבדל בינהם עומד על 50 שקל.

רכשת כרטיס בסכום 2350 שקל. מצעים לך כרטיס שעולה 2390 שקל. ללא שום תוספת. אני חייב לציין שזה פורום שני שאתה מתלונן בו. כלומר אתה לא בא לפתור בעיה אלה להוציא שם רע לחברה. הציעו לך גם זיכוי מלא על סכום ששילמת על הכרטיס לפני חודשיים.

בשביל זה במיוחד פתחת פה משתמש.

פורסם

אין איזה פלגאין לפורום שחוסם משתמשים מFXP ?

פורסם

רכשת כרטיס בסכום 2350 שקל. מצעים לך כרטיס שעולה 2390 שקל. ללא שום תוספת.

אז מדוע אתם לא מוכנים לתת ללקוח מוצר בתופסת כסף שגם נמכר תחת מחיר "מחשב חדש"?

פורסם

מי אמר שלא נותנים?

על כל כרטיס יש את הרווחיות שלו. ברגע שלקוח רוצה לשדרג משהו מסגרת האחריות, עלות השדרוג שווה להפרשים שאנו משלמים ליבואן בפעול ולא מהפרש המחירים שמופיעים באתר. מה הקשר בין "קניית מחשב חדש" למימוש אחריות?

פורסם
אני חייב לציין שזה פורום שני שאתה מתלונן בו. כלומר אתה לא בא לפתור בעיה אלה להוציא שם רע לחברה.
כן, זה קורה הרבה פה בפורום. לא הייתי אומר שזה כדי להוציא שם רע, אלא יותר כדי לנסות להפעיל לחץ פומבי על החנות.
מה הקשר בין "קניית מחשב חדש" למימוש אחריות?

כפי שאני מבין את טענת הלקוח - מבחינתו הכרטיס שהוא קנה היה תקול מהרגע הראשון, ומשום שאין אפשרות לתת לו כרטיס זהה, הוא מבקש להחליפו בכרטיס אחר, לבחירתו, תחת התנאים המקוריים של העסקה המקורית, שכוללים בין היתר הנחה בקניית מחשב חדש.

פורסם
בלי קשר לדעתי או דעתך על כרטיסי AMD, פותח הדיון מתאר בפירוש בעיה עם TMS.

אוקי , סתם נותן את דעתי =)

פורסם

על פניו, דרישתו של הלקוח נראית לי מוצדקת לחלוטין. החנות הציעה הנחה כלשהי על כרטיסי מסך בעת קניית מחשב? שתתכבד להציע הנחה זו גם ללקוחות שנמנע מהם, שלא באשמתם, לממש הנחה זו בפועל במעמד קניית המחשב, בין השאר בעקבות רכישת מוצר תקול.

מצד שני, הייתי ממליץ לפותח הדיון לעשות חיפוש בהסטוריה של הפורום. כמות האהדה שיש כאן לחנות הזו רחוקה מלהיות טבעית.

פורסם

אם הלקוח קנה כרטיס תקול תחת הנחת "מחשב חדש", ראוי לדעתי שהחנות תאפשר לו להחליף לכרטיס אחר שנמכר גם הוא תחת הנחת "מחשב חדש".

לעניין הכרטיס, יש לראות את הלקוח כאילו הוא רוכש עכשיו מחשב חדש, גם אם הקנייה עצמה נעשתה לפני כחודש.

אם יש הפרש בין שני המחירים שבהנחת "מחשב חדש", הלקוח צריך לשלם אותו.

אין פה הוצאת שם רע, על פניו הדרישה נראית לגיטימית וסבירה. שם רע או טוב הוא תוצאה שתלויה בהתנהלות החנות בהמשך מול הלקוח.

ויק, האהדה הגדולה לחנות נובעת מכך שביחס לשירות שניתן בחנויות או רשתות אחרות, היא נותנת שירות טוב ברוב המקרים.

זה לא הופך אותם למלאכים ולא מוריד מאחריות הקהילה ללחוץ עליהם להמשיך לתת שירות טוב, כאשר הם סוטים מכך פה ושם.

פורסם

מחשב הוזמן ב-25.11. עלות של כרטיס מסך בהזמנה 2350. מציעים ללקוח כרטיס - http://www.tms.co.il/product/13157

אם היה ניסיון לקחת כל שקל מלקוח הינו מבקשים גם תוספת של 40 שקל. אפשרות שניה זה זיכוי בסכום מלא. הפרש מחירים לחנות במקרה זה וליום (שבוע) נתון זה בין 290 ל - 290X הינו 600 שקל. אם לקוח מעוניין לשדרג את הכרטיס עליו לשלם את ההפרש.

פורסם

איך ההפרש הוא 600 אם אתם מציעים את ה-290x ב-2750 ₪, שזה הפרש של 360 ₪ מה-290 אליו קישרת?

ושניהם בהנחת מחשב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים